IRC-Galleria

kaphy

kaphy

0110101101100001011100000110100001111001

yay. Tiistai 21.02.2006 04:02

Onpas aeka ihku tämä Bachen kone. Ihan pakko kirjoittaa tänne pikkupätkä. Koska ei ole mitään sanottavaa, ei huvita kirjoittaa enempää paskaa.

Päivän Teema: Hurina

Voe ristusKeskiviikko 15.02.2006 22:20

Tylsääkin tylsempää. Ei huvittaisi jauhaa paskaa, eikä tehdä koulujuttujakaan. Kevät on inhottavaa aikaa kulttuurisosiaalisesti.

Päivän Teema: Teräsbetoni - Älä kerro meille

HaasteMaanantai 06.02.2006 01:34

Otetaan nyt osaa sitten.

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Puhelen ääneen kaikelle mahdolliselle, mitä kämpästäni löytyy, kuten imurille, kasville...
2. Tykkään leipoa, mutten koskaan halua syödä leipomiani juttuja, vaikka ne ovat ihan hyviä.
3. "Pelkään" pieniä eläimiä. Tarkemmin sanottuna pelkään, että liiskaan ne tai muuta vastaavaa.
3. Nukkuessani kädet ovat aina tiellä. En tiedä mihin ne tunkisin. Hankaloittaa nukahtamista.
4. Tykkään syödä jääpaloja.
5. Pelkään itseäni.

Bioram
Xzar
Alpakka
uwz
SeKo

Grillailut++;Sunnuntai 05.02.2006 19:54

Ettäpä sitten sellaset pihagrillailut. Juotava loppui, joten meikä luovutti. Ihan mukava sää, noin muuten. -18 astetta kaiketi.

Olen jopa äärimmäisen ylpeä itsestäni. Sain siivottua eilen kämppäni. Parin kuukauden aloittelun jälkeen. Nyt olen hyvällä tuulella. Onnistuin myös olemaan eilen koko siivouksen ajan (10-19) koskematta tietokoneeseen, vaikka se oli päällä. Mutta täytyy myöntää, että oli se hankalaa. Kone kuiskii hurinansa seasta "Vilkaise irkki, ihan nopeasti. Katso vain hailaitit. Ihan hetken aikaa. Sait jo tiskattua. Kerro se kavereillesi irkissä. Istu ihan pieneksi hetkeksi." Mutta onnistuin ja olen ylpeämpi itsestäni kuin koskaan.

Perjantaina oli vaihteeksi loistava keikka Farmakonilta klubilla. Varsin miellyttävästi siis alkanut helmikuu. Ehkä yritän ottaa itseäni niskasta, ja tehdä loppukuustakin mukavan. Nyt kokkailemaan. o/

Päivän teema: Killswitch Engage - Self Revolution

Kotona!Lauantai 07.01.2006 23:15

Vihdoinkin takaisin Herwoodin synkeissä metsissä. Koti-ikävä ehti jo iskeä. Nyt nautiskelen suihkunjälkeisessä olotilassa jekkusouraplespritedrinkkiä uudessa ja pehmoisessa saunatakissani. Harmi, että ehdin lukea molemmat joululahja-Pratcettit, koska nyt olisi täydellinen hetki lukea hyvää kirjaa. Taitava kirjoittaja tuo herra Pratchett. Maanantaina täytyy käydä keskustassa. Joululahjakirjat aiheuttivat taas innostuksen. Carpe Jugulum pitää ostaa, joten samalla voi tehdä perinteisen Swamp-visiitin.

Ostin uimapuvun. Nyt voi taas pulikoida ärwoodin uimahallissa, jospa sitä saisi tänä vuonna aikaiseksi vähän liikkuvamman Käpyn. Sen kunniaksi kävin tänään lenkillä.

Havaitsin Ensiferumin varsin loistavaksi automusiikiksi. Ja unimusiikiksi. Sitä ei ehkä kuvailisi rauhalliseksi, mutta siinä on jotain mukaansatempaavaa, joka auttaa uppoutumaan musiikkiin ja unohtamaan epämukavan ja ahtaan auton, selkäsäryn ja veljen kyynärpäät kyljessä.

Päivän Teema: Ensiferum - Lai Lai Hei

Huomenna mennään korkeasaareen...Keskiviikko 28.12.2005 02:10

Eli ruotsinmaalle päiväksi pyörimään. Kotikotona ei ole luontevaa kirjoittaa, joten enpä sitten tee sitä. Palataan asiaan loppiaisen jälkeen.

Päivän teema: Opeth - Serenity Painted Death

KotikotiLauantai 24.12.2005 02:32

Noniin, nyt on jo jouluaatto, ja minäkin olen kotikotona. Pääsin vielä leipomaan joulupipareitakin. Pelkäsin jo jääväni tätä ilman, koska yleensä porukat ovat leiponeet piparit paljon aikaisemmin. All Hail the pipparitaikina.

Pitäisi suunnata nukkumaan. Huomenna kai vuorossa Lumiukko ja joulukuusenkoristelu. Sain kotonakin kämppäni edes kohtalaiseen kuosiin. Lattiat pestyä ja niin edespäin.

Joulukalenterin viimeistä luukkua ei voi kyllä avata kun vasta aamulla. Vaikka muita luukkuja olenkin aukonut, kun pakollinen keskiyö on ylittynyt. Tavallaan mukavaa olla joulu kotikotona. 3 tai 4 edellistä vuotta olemme olleet aina jossain muualla. Mummolassa tai pohjoisessa. Tosin välillä epäilen, että Apliksen joululahjalle saattaa tulla käyttöä.

Joululahjoista tulikin mieleen. Tänä vuonna olen harvinaisen kärsimätön. Tosin se kai ei ole ihme. Edelliset vuodet en ole ollut kärsimätön joululahjojen suhteen. Siis sen, että niitä pääsee availemaan. Mutta tänävuonna sormet suorastaan syyhyävät. No, toisaalta. Mitä uutta taivaanalla, enhän enää pysty katsomaan leffaa ilman, että ravaan jatkuvasti jossain. Irkkaus on oikeastaan ainoa asia, jonka takia pystyn istumaan paikoillani tuntikausia. Olen vähän katkera. Nuorempana oli kiva istua vain ja tuijottaa seinää. Ilman mitään erityisiä ajatuksia. Vain istua. Ehkä se johtuukin siitä. Nykyään, jos hetkenkään on paikoillaan ja rauhassa, päässä alkavat ajatukset hyppiä kuin maaniset kengurut. Enkä jaksa katsella niiden toilailuja kovinkaan pitkään. Harkitsin jo ostavani kirjan "Näin pääset ajattelusta eroon". Mutta sitten tulin siihen tulokseen, että ajatteleminen on joskus ihan mukava asia. Ajatukset itsessään eivät välttämättä. Niiden ainainen kehänkiertäminen ja palloilu päässä. Ees taas, ees taas, ympäri, kimmoke seinästä ja siinä ne taas ovat.

Päivän teema: Koneiden hurina

Happy Winter Solstice! 21.12Keskiviikko 21.12.2005 00:49

Iloista juhlaa kaikille :) Näin vähän aikaisessa. En jaksa odottaa puoltayötä, koska yritän päästä unille ihmisten aikaan. Yö on pisimmillään ja päivä lyhimmillään, mutta huomisesta lähtien osat alkavat vaihtua. Tervehtikää Aurinkoa.

Auringon palaaminen on toisaalta pelottavaa, sillä se ajaa pois yön ja pimeän turvan, mutta toisaalta se herättää taas Maan, ennenpitkää. Toivottavasti huomenna on kaunis auringonnousu.

Koko alkupäivä kului kaikenkattavan ärsytyksen vallassa, mutta iltaa kohden pintaan on raivannut tiensä toiveikkuus, jopa iloisuus. En oikeastaan tiedä, mistä se tulee, mutta yritän iloita siitä sen aikaa kun se kestää.

Päivän teema: hiljaisuus

väsyttääTiistai 20.12.2005 04:22

Väsyttää taas vaihteeksi, eikä johtikan harkat jaksa kiinnostaa. 4 tehtävää 5:tä tehty. Voisin mennä nukkumaan nähdäkseni lisää kaikenmaailman häröunia. Siivotakin pitäisi, ja vaikka mitä. Onneksi suurin osa joululahjoista on jo ostettu.

Pitäisi lukea tuo Choosing Death joskus. Kun vain saisi itsestään irti.

Tänään taas vaihteeksi Diablopäivä. Uutta levyä odotellessa soi Eternium. Taidan lopettaa tänään lyhyeen, ja mennä sängylle kuuntelemaan.

Päivän teema: Diablo - Symbol of Eternity

sunnuntaiaamuSunnuntai 18.12.2005 17:35

Eilen oli Alppiksen tuparit. Mukavaa. Tänään ei ole edes krapulaa, ja eilenkin oli hyvä humala. Tosin taisin olla aika rasittava. Kuten toisinaan humalassa. (Niin niin, viinan piikkiin.)

Kuuntelen Manowaria ja laulan samalla. Kylmänväreet juoksevat pitkin selkää. Kuunnellessa huomaan, että olen hyvällä tuulella, tai ainakin paremmalla, kuin viimeaikoina. Silloin kun olen vihainen, iskevät Return of the Warlordin tyyliset, nopeat ja agressiiviset kappaleet, joiden sanoituksia voisi kuvailla lyhyellä lainauksella: "Kiss My Ass If You Don't Like Me, I Don't Care". Tänään olen selvästi toiveikkaampi, kuuntelen King:ä ja hymyilen. "Look And You'll See That A New Day Will Bring / The Will To Go On And Fight Trough Endless Suffering"

Taisin sanoa eilenillalla, että pystyn laskemaan yhden käden sormilla ne kerrat, jolloin olen itkenyt, siis siltä ajalta, kun minulla on muistoja. Vauvaikää ei lasketa. Korjaan lukua ylöspäin, tarvitsen molemman käden sormet. En tosin ihan kokonaan, mutta koska muistini saattaa jossain kohtaa pettää, jätetään ne loput sormet paikkaamaan mahdolliset muistivuodot. Tänä vuonna olen itkenyt kerran. Olin sillä hetkellä hyvin onnellinen. Itseasiassa... ehkä onnellisempi, kuin olen koskaan ollut. Selvästi onnellisempi, kuin sitä edeltäneinä kuukausina.

Päivän teema: Manowar - Today is a Good Day to Die