IRC-Galleria

kaphy

kaphy

0110101101100001011100000110100001111001

MrhKeskiviikko 30.11.2005 22:33

Leukaperiin sattuu. Puren hampaitani jatkuvasti yhteen. Vituttaa oikein urakalla. Silti, tällä hetkellä on pieni positiivinen fiilis, uskalla edes sanoa ääneen, mistä se johtuu. Nyt täytyy vain odottaa. Tosin täytynee odottaa lähes puoli vuotta, mutta aivan sama. Jos elämässä on jotain positiivista odotettavissa, aivan sama kauanko sitä pitää odottaa. Vaikka olenkin kärsimätön kuin vesikirppu. Pidän vain peukkuja, että se, mitä kuulin on totta. Pitäisi olla kai.

Päivän teema: Manowar - Metal Daze

HuhKeskiviikko 30.11.2005 02:33

Jaha, menihän se tentti perseelleen. Lohduttavaa olla edes jossain asiassa oikeassa. Olen keksinyt tässä parin päivän sisään monta levyä, mitä pitää ostaa. Twisted Sisteriä ainakin, ja Wintersunia... ja ehkä Slayeria. Ja Opethia. Pitäisi nähdä vähän vaivaa ja opetella soittamaan Opethin Silhouette.

Kaikki tuntuu ahdistavalta. Nukkuminen, hereilläolo, lukeminen, irkkaaminen, jopa musiikinkuuntelu. Tuntuu, että olen kaksi askelta kaikkea jäljessä. Ja että olen kokoajan unohtanut jotain, että jotain pitäisi tehdä, enkä edes tiedä mitä. Hermostuttaa. Ei pelota kylläkään, ainakaan juuri nyt. Kai.

Tosin, luulenpa, ettei siihenkään mene pitkään. Nojaa, ei sille toisaalta kuitenkaan voi mitään. Inhottavaa kun ei edes tiedä mistä se johtuu. Duh. Aivotoiminnan lakkauttaminen olisi ihan mukava asia.

Päivän teema: Twisted Sister - The Fire Still Burns

Tenttiviikon alku.Maanantai 28.11.2005 19:28

Taas näitä päiviä, jolloin kaikki ihmiset alkavat ärsyttää, jopa irkissä. Ärsytys on tasaisesti kasvanut muutaman edellisen päivän aikana. En oikein osaa päätää, pitäisikö eristäytyä hetkeksi aikaa vai pakottaa itsensä ulos johonkin, missä on ihmisiä. Viikonloppunakin oli ihan mukavaa, mutta silti vain vituttaa. Vaikka ostin Manowarin Warriors of the Worldin.

Ehkä pysyttelen tänään ennemmin sisällä. Ulkona on kuitenkin liian paljon ihmisiä kerralla. Huomenna on joka tapauksessa pakko päästä tenttiin. Saa edes jotain aikaiseksi.

Onnistuin heräämään taas n+1 kertaa yöllä ja näkemään hämäriä unia. Ei painajaisia, mutta sellaisia, jotka jäävät ärsyttämään. Nyt olisi hyvä aika taas irroittautua koneelta ja palata lukemaan huomiseen tenttiin. Onneksi aihe kiinnostaa edes vähäsen.

Päivän teema: Kotiteollisuus - Tämän taivaan alla

*kaperhymiö*Torstai 24.11.2005 03:30

Harkkatyöpaniikki kolkuttelee selvästi ovella. En taida avata ihan vielä, mutta luulen, että se tulee kohta sisään palokirveen kanssa. Nukuin tänään myös lahjakkaasti pommiin. Koululla piti olla 1200, ja avasin silmäni 1159. Paniikkiherätys piristää päivää.

Olen tänään jossainmäärin ylpeä itsestäni. En kertaakaan edes torkahtanut tvp:n neljän tunnin luentoputken aikana. Oli jopa ihan mielenkiintoista.

Harmi, että opiskelumotivaatio on hävinnyt johonkin. Pitäisi tutkia tarkemmin, mihin se on joutunut. Teoriassa olen kiinnostunut jopa useimmista kursseista, millä olen (tai miltä olen pudonnut), mutta käytännössä jokin yleismaallinen väsymys ja yleiskiinnostamattomuus estävät tekemästä opiskelun eteen yhtään mitään. Vituttaa kuin kumiankkaa ammeessa, josta puuttuu tulppa.

Päivän teema: Severe Torture - Pray for Nothing

YötylsääKeskiviikko 23.11.2005 06:42

Heräsinpä sitten. Kohta voisi mennä takasin torkuskelemaan, mutta. Yritän harrastaa joululahjapohdintaa. Kovasti pitäisi keksiä, mitä ihmisille hankkii. Tällä kertaa sen voisi tehdä ennen viimeistä viikkoa, ette tarvitse joulunalla astua ulos, eikä ennenkaikkea suunnata ostoshelvetteihin. Mikään ei ole sen ahdistavampaa. Kaupungilla iskee hirveä paniikki, mutta koska lahjat on hankittava, ei voi totella vaistojaan ja juosta kotiin turvaan.

Bache: jos tätä joskus luet :) Varotappa parin päivän sisään, jos muutat joululahjatoivomustas.

Hiirikäsi uhkaa taas jäätyä. Verenkierto vaihteeksi heikoissa kantimissa. Sen seurauksena voisin mennä nukkumaan ja irkkikin on ihan hiljaa.

Päivän teema: hiljaisuus

Joku PäiväKeskiviikko 23.11.2005 00:31

Maha täynnä ja raukea olo, mukavan välinpitämätön ja hivenen leijaileva. Tänään on näemmä tiistai. Kerrassaan hassua. Haukotuttaakin, mutta ei oikeastaan väsytä. Heräsin vasta yhdeltä, tai joskus silloin. Levyt pitäisi laittaa hyllyyn, ja siivota muutenkin. Jos oikein huvittaisi, tänään voisi tehdä vielä muutaman kynttilänkin. Jos huomenna tekisi jotain pastahommaa, voisi tyhjentää yhden uuden säilyketölkin ja käyttää sisällön huomenna. Tosin, siinä kävisi kuitenkin niin, että unohtaisin/en jaksaisi huomenna syödä. Sitten purkillinen jotain olisi pilalla. Taas, kuten aina. Pitäisi syödä ne ananaksetkin pois.

Päivän teema: Sentenced - Aika multaa muistot [Everything is Nothing]

Sunnuntai--;Sunnuntai 20.11.2005 15:39

Vituttaa herätä tällaisiin aamuihin, tunnelmia voi kuvailla samoiksi, kuin eilen"aamulla":
[13:11] <Kaphy> voi vittu
[13:13] <Kaphy> heräsin

Positiivisia olivat aamun ensimmäiset sanat.

Lapsena sunnuntaihin oli huomattavasti mukavampi herätä. En väitä, että taivas oli aina kirkkaampi ja elämä helpompaa, mutta jotain erilaista siinä oli. Ehkä aivojen puute, tai yleinen muu typeryys. Tiesi, mitä piti tehdä.

Tänään pitäisi tehdä liikaa. Eikä mikään kiinnosta, enkä tiedä mistä alottaa. Kaksi harkkatyötä ja yksi tentti pitäisi järjestellä tärkeysjärjestykseen, sitten perusasiat, kuten tiskaus ja siivous. Ja näistä eniten kiinnostaa jälkimmäiset.

Nyt pitäisi sammuttaa irkki ja sulkea turhat, kouluhommiin liittymättömät sivut selaimesta, mutta en pysty siihen. En halua tarpeeksi. Mutta tämän sentään suljen, tai ainakin lopetan kirjoittamisen tähän. Päivän teema jatkaa yöllistä teemaa levyn seuraavalla biisillä.

Päivän teema: Farmakon - Mist

Vitutus maximusSunnuntai 20.11.2005 04:22

Taas yksi päivä, jolloin ei saanut mitään aikaiseksi. Alkaa käydä jo itsetunnon päälle. Huolimattomuuslinjalla jatkettu taas tänään, yhtenä esimerkkinä onnistuin sulattamaan kämmenenkokoisen osan pois yhdestä muovikulhosta. Pelottaa, että poltan kohta kämppäni.

Tänään sain tehtyä kuukauden pakollisen swamp-reissun. Mukaan tarttui Severe Torturen Butchery of the Soul, To/Die/For:n Epilogue ja Farmakonin A Warm Glimpse. Onnistuneita ostoksia taas, etenkin Farmakon. Oli myös harvinaisen lyhyt käynti, Severe Torturea olen jo vaaninut useampia kuukausia, joten olin päättänyt ostaa sen jo etukäteen.

Kiitoksia Willylle tämäniltaisesta keskustelusta. Hyvä keskustelu on päivän valopilkku.

Päivän teema: Farmakon - My Sanctuary in Solitude

perjantai-ircLauantai 19.11.2005 00:15

Olin sitten ollut odotettua huolimattomampi ja unohtanut myös yhden Amoralin levyn kotikotiin. Äärimmäisen huolestuttavaa.

Perjantai-irkkaus on outoa. Tuntuu perverssiltä istua katselemassa toisten suunnitelmia kun itsellä ei ole aikomustakaan poistua neljän seinän sisältä. Toisaalta... onneksi irkissä pyörii muitankin, jotka eivät usko sellaiseen nykyajan hapatukseen kuin elämä.

Eilinenkin sujui loppujen lopuksi hyvin. Ärsyttävää, kun ihme tärinä iskee aina, kun voisi olla muuten hauskaa. Lähinnä ... ällöttävä fiilis. Eikä pysty keskittymään mihinkään, saati istumaan paikallaan. Pakko vain mennä välillä vessaan omaan rauhaan. Kertakaikkisen vittumaista.

Pitänee tehdä tänään taas pizza, mutta sitä ennen täytyy käydä kaupassa. Tavallaan kieroa, että nyky-yhteiskunta tukee tällaista hassua vuorokausirytmiä. Joskus voisi olla kiva kokeilla 8-16 elämää, ja mennä 23 nukkumaan. Mutta, en usko että se olisi mukavaa. Menettäisin liian paljon asioita, joista nautin.

Päivän teema: Arch Enemy - Symphony of Destruction (Megadeth-cover)

Torstaiyö ja tylsääTorstai 17.11.2005 03:20

Hiusten väri vaihtui tänään. Vihdoin, sitäkin olen suunnitellut vasta puoli vuotta. Tulipahan kerrankin tarpeeksi tylsää. Kaipaan agressiivisempaa musiikkia. Täytynee kohta siirtyä thrash-metallin puolelle, jos se olisi rentouttavaa. Tai sitten ostaa se kymmenen kiloa posliinia, jota voi tarpeen tullen paiskoa seinään. Kuitenkin minun kävisi sääliksi astioita niin, etten voisikaan rikkoa niitä.

Tänään myöhemmin, illalla, on sentään Kantrissa ttykityksen tapahtuma. Jotain mitä odottaa. Sitten se on ohi, ja täytyy taas keksiä jotain muuta odotettavaa. Ehkä odotan lauantaista peliä, jos se onnistuu. Tai suosiolla seuraavaa opintotukea. Tai valmistumista. Tai omakotitaloa. Tai vanhainkotia. Tai hautajaisiani. Tai sitten lopetan odottamisen ja keksin jotain mielekästä tekemistä.

Päivän teema: -