IRC-Galleria

kaphy

kaphy

0110101101100001011100000110100001111001

sunnuntaiaamuSunnuntai 18.12.2005 17:35

Eilen oli Alppiksen tuparit. Mukavaa. Tänään ei ole edes krapulaa, ja eilenkin oli hyvä humala. Tosin taisin olla aika rasittava. Kuten toisinaan humalassa. (Niin niin, viinan piikkiin.)

Kuuntelen Manowaria ja laulan samalla. Kylmänväreet juoksevat pitkin selkää. Kuunnellessa huomaan, että olen hyvällä tuulella, tai ainakin paremmalla, kuin viimeaikoina. Silloin kun olen vihainen, iskevät Return of the Warlordin tyyliset, nopeat ja agressiiviset kappaleet, joiden sanoituksia voisi kuvailla lyhyellä lainauksella: "Kiss My Ass If You Don't Like Me, I Don't Care". Tänään olen selvästi toiveikkaampi, kuuntelen King:ä ja hymyilen. "Look And You'll See That A New Day Will Bring / The Will To Go On And Fight Trough Endless Suffering"

Taisin sanoa eilenillalla, että pystyn laskemaan yhden käden sormilla ne kerrat, jolloin olen itkenyt, siis siltä ajalta, kun minulla on muistoja. Vauvaikää ei lasketa. Korjaan lukua ylöspäin, tarvitsen molemman käden sormet. En tosin ihan kokonaan, mutta koska muistini saattaa jossain kohtaa pettää, jätetään ne loput sormet paikkaamaan mahdolliset muistivuodot. Tänä vuonna olen itkenyt kerran. Olin sillä hetkellä hyvin onnellinen. Itseasiassa... ehkä onnellisempi, kuin olen koskaan ollut. Selvästi onnellisempi, kuin sitä edeltäneinä kuukausina.

Päivän teema: Manowar - Today is a Good Day to Die

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.