IRC-Galleria

kaphy

kaphy

0110101101100001011100000110100001111001

Opintotukipäivä \o/Perjantai 04.11.2005 02:42

Vihdoin opintotuki, vuokrankin saa maksettua, ja muutaman muun jutun. Taitaa mennä samontein, aamulla joutuu ostamaan monen monta asiaa. Ja pitäisi jossain välissä olla rahaa niihin kahteen levyyn, jotka olen joka kuukausi päättänyt ostaa. Levyhylly pitää kymmenkertaistaa, että se olisi edes suunnilleen sitä, mitä sen haluan olevan.

Huomenna jos uskaltaudun swampiin, mukaan ei kuitenkaan lähde yhtäkään niistä "pakollisista" levyistä vaan ostan taas ihan mutulla jotain mikä näyttää hauskalta. Tosin en ole yleensä joutunut mutuostoksista pettymään, esimerkiksi Aeternuksen Burning the Shroud osoittautui varsin muikeaksi levyksi. Rahatilanne näyttää tosin huonolta siihen, että saisin perinteisen swamp-visiitin tehtyä. Ehkä odottelen pari viikkoa ja tarkkailen rahatilannetta.

Levyjen ostamisessa on jotain hypnoottista. Voin selailla hyllyjä tuntikaupalla, punniten eri vaihtoehtoja ja yrittäen saada tyhjästä levykotelosta jotain fiiliksiä irti. Toisinaan tuntemattomastakin levystä iskee odottamaton "pakko saada" fiilis. Välillä soittelen veljelle "tsekkaapa imperiumin levyarvioista mitä tästä on sanottu"-puheluita. Levyjä pitää oikeastaan käydä ostamassa yksin, muut ovat liian kiireisiä lähtemään pois.

Paluumatkalla tkl:n bussissa uudet levyt polttavat ohuessa muovikassissa. Joskus varaan mukaan korvalaput, toisinaan maltan odottaa kotiin saakka. Koteloiden sileä muovinen pinta tuntuu mukavalta sormenpäissä kun sitä silittelee. Valitettavasti voi kuunnella vain yhtä levyä kerralla. Joudun valitsemaan toisen uusista ja uppoutumaan siihen. Se, jota en valitse ensimmäiseksi, jää helposti vähemmälle kuuntelulle. Nytkin hyllyssä on muutamia levyjä, joita pitäisi ehdottomasti kuunnella enemmän.

Tänään illalla on JeeJeessä Amoral. Jo on odotettu! Perkeles. Harvoja bändejä, jotka iskivät ensimmäisellä livekuuntelukerralla. Harmittaa, kun alkukeväästä en saanut lähdettyä yo-talolle :/ Silloinkaan en ollut vielä bändiä kuullut, joten ensitutustuminen venyi Sauna Open Airiin.

Päivän teema: Sentenced - No One There

EDIT: En näemmä osaa (enää) kirjoittaa kunnollista tekstiä. Förlåt mig.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.