IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 20.03.2009 16:27

näin sanoo netti :
Totutusaloitetaan niin, että terra jaetaan kahtia totutusverkolla. Toiselle puolelle menee toinen gerbiili, toiselle toinen/toiset. Gerbiililaumojen puolia vaihdellaan päivittäin ja tarkkaillaan tilannetta.

Jos tilanne näyttää hyvältä, sitä mukaan voidaan siirtyä vaiheeseen kaksi, eli valvotusti päästät kaikki gerbiilit puolueettomalle alueelle. Anna niiden olla hetki toistensa parissa ja laita sitten takaisin terraarioon. Joka päivä puolien vaihtelua taas, ja myös joka päivä yhteistä juoksutusta.

Kun ne ovat vaihdelleet puolia ja juoksennelleet puolueettomalla alueella n. päivittäin ilman minkäänlaisia ongelmia, sanotaan vaikka, että viikon verran, voit siirtyä vaiheeseen kolme, eli loppuosuuteen: otat väliverkon pois. Sitä ennen vaihda täysin puhtaat purut ja pese terraario perinpohjaisesti kokonaan. Myös tarvikkeet voit pestä.
Tarkkaile gerbiileitä. Jos kaikki on hyvin, esimerkiksi alkavat pestä toisiaan tai torkkuvat samassa paikassa, näyttäisi kaikki olevan ok.
Jos tilanne näyttää todella hyvältä, eli ei näy minkään sortin kärhämää, voit varmaankin uskaltaa jättää ne yöksi yhdessä.

ja näin meillä :
tökkäsin noi uudet suoraan vanhoihin puruihin ku ei ne kuitenkaa oo tossa kauaa ollu. sit vaa kiintee väliseinä välii. annoin onnin haistella illalla apinoita nii et pidin onnin kädessä, en päästäny vapaaks. sit kokeilin laittaa ne mun sängylle. ei reagoinu toisiinsa mitenkää, meni vaa ja välillä haisteli toisiaan.
aamulla isä tuli niit kattoo ja sanoo ihan ihmeissää "eihän me ostettu kolmee ?" "öö.. ei?" "voi vittu onni on sielä!"
se oli hypänny sen aidan yli (joka on aika korkee tollaselle lyllerölle) ja nukkunu ihan hyvin yön niitten kaa samassa kopissa :DDD
mitää vittua. onkohan onni sittenkää derbiili

näin meillä rikotaan sääntöjä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.