IRC-Galleria

uusi aikakausiKeskiviikko 24.10.2007 20:02

pullofisu ownage again.. Nyt kuulette miten opetellaan pokerin alkeet, tai perttipoika opettelee pokerin alkeita. Ikävä kyllä sitä ilmeisesti pitää opiskella ja paljon.
Siis vittu, ei jumalauta. On kai pokerinistin peruspäivä kun talleta ajankuluksi muutaman kympin,1 h ja rolli reippaassa 200€. Toinen tunti ja olisi aika uudelle depolle.. Nojoo, oli kyllä omaa vikaa ja tossa itsehillinnässä on kyllä paljon vielä korjaamista jos vedellään kahdessa 0.5/1 omaha pöydissä vitun väsyneenä ja päin v***ua.. Mutta kuten sanotaan, niin kokemus opettaa? Siis mikä kokemus? Tuntuis että sitäkin jo olisi, ja tiedän että on. Silti toistuvasti tilttailen rollini lähes säntillisesti. Tulee mieleen, kun joku aika sitten pystyin pelaamaan jopa lähes viikon hyvää pokeria ja nostin 60€ --> reilu 1000€ viikossa.. Pieni kännisessio ja 600€ lovi rolliin. Loput tilttaillen seuraavana päivänä.. hmm, alkoi oksettamaan henkisesti taas kun mietin mitä summia olisin säästänyt kun sulkisin softan muutaman pahan biitin jälkeen ja osaisin lopettaa pelaamisen.. Mutta kun en osaa lopettaa sitä niin kauan kun swingiä on ylöspäin.. Aina lopuksi tulee downswing ja minun kohdallani on ehdottomasti liian myöhäistä silloin.

Taitaa olla muutaman päivän/viikon tauko nettipeleistä poikaa. Jos vaikka tallettais sitte vähä isomman summan ku tuntuu siltä että tuo narkomaaninen tilttaaminen on poissa.
Keskittyis vaikka tuohon työssä käymiseen,ku sekin jääny vähä vähälle viimeaikoina täsä lomalla:-D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.