IRC-Galleria

korkkari

korkkari

Rakkaus ja Minä 6-0

REVOLUTION!Keskiviikko 07.05.2008 18:38


En ollut uskoa ennenkuin se tapahtui tänään. Vihdoin yksi helvetti ja vitun paska vaihe elämässäni on pysyvästi ohi. Hoidettu. VIHDOINKIN. Hoidettu kunnolla ja pysyvästi. Luojan kiitos.

Smashing Pumpkinsin United States soi täysillä koko paluumatkan hoitamasta sitä asiaa:

Tired eyes closed for days
there's no regret, 'cause there's no place
I don't know what I believe
but if I feel safe, what do I need
Revolution!


Revolution! Revolution! Revolution blues
What will they do?
Revolution! Revolution! Revolution blues
What will they do to me?

Dulcet tongues whisper fast
The future yearns, right now's the past
Rouse me soon, the end draws nigh
Whose side are you on?
Your blood you cannot buy

Revolution! Revolution! Revolution blues
What will they do?
Revolution! Revolution! Revolution blues
What will they do to you?

We're alive, I feel alright, so tonight
I got to ask you why?
Why tonight?
It's no surprise
I’ve got to survive!

Freedom shines a light ahead,
I'll lead the last charge from bed
They said my last rites
I don't have to run scared no more

Fight! I wanna fight! I wanna fight!
A revolution tonight!
I wanna fight! I wanna fight!
A revolution tonight!

Acolyte, acolyte
do you wanna watch me die!???

Let me do something good
Let me prove something real like I should
Let me embrace every single living thing
Let me be every single moment I ever misunderstood

Mikä asia, kysyy uteliaisuus-holistit?

Rehellisesti, jos et tunne mua, et ole ystäväni, ei kuulu sulle. Jos olet, tiedät.

Voitto!

P.S. Tytöt hymyili tänäänkin kauniisti, mikä ihme tässä nyt on.... Uskomatonta. Parin kolmen viikon päästä pääsee näkemään Emmin... Juku.

Naiset...Tiistai 06.05.2008 23:51


Olen huomannut.

Olen suoraan ja luontaisesti samalla aallonpituudella useimpien naisten kanssa nykyään. Olen huomannut. Ehkä se on iän mukanaan tuomaa karismaa, ehkä itsevarmuutta. Ehkä viisautta. Kenties jotain muuta. Tämä itsetutkiskeleva introvertti.

Rakastan niitä kaikkia, tosi paljon. Ne on ihanin Luojan luoma asia. Upeita, kauniita kaikin tavoin, henkisiä, sydämellisiä, sielukkaita, herkkiä, arvostaa oikeita asioita, omaa oikeat arvot, pystyy hiljenemään, ymmärtämään ja arvostamaan herkkyyttäni, osaavat sanoa juuri oikeat sanat jos on paha olla. Enkeleitä. Maailman PARAS asia. Mitä tekisinkään ilman noita kauniita ihmisiä? Noita enkeleitä.

Tämä nais-holisti. Tämä yksinäisyys-foobikko.

Hänen läsnäolonkin huoneessa voi aistia silmätkin kiinni... Tuon upean enkelin Emmin.

Tämä enkeli, Emmi.

Hän on 178 cm.

Toivottavasti tapaamme unissamme. Hän varmasti nukkuu ihanalla tavalla, vain siten kuin noin ihana NAINEN voi nukkua. Jos saisi vain nukkua hänen vieressään nyt...

[Ei aihetta]Lauantai 26.01.2008 04:35

Nyt on toinen aika ja paikka
ei silloin mitään puuttunut
täällä rimpuilen vielä vaikka
kaikki on muuttunut
kapakka on juopolle taivas
se koko elämää merkitsee
jos sieltä lohtua löydän
sen tietysti valo merkitsee

last.fmLauantai 05.01.2008 16:34


Lisäsinpä itseni last.fm-hömpötykseen. Siellä joku pelle n00b oli jo varastanut mun lähes 20 vuotta vanhan Internet/online nickin, korkkari (joka yllättäen tulee sukunimestä, korkkari-sarjakuvista, pullojen korkkailusta yms. jonka kaverit antoi joskus livenä...), niin piti iskeä lisäyksellä korkkari42. Anyway, tuo lista ei kyllä oikein representoi sitä mitä oikeasti kuuntelee, kun ei ota huomioon SACD/DVD-A kamaa mikä niiden soittimella pyörii, ei mobiili-lossless-soitinta, eikä muutenkaan sitä mitä yleensä hifillä soi. Koneella tulee aika harvoin kuunneltua oikeasti mitään, eikä se yleensä ole edes stereoihin kiinnitetty, vaan vain kuulokkeilla.

Eipä tässä sen kummempaa nyt.Jotain...Keskiviikko 19.12.2007 20:46


Päätin joskus tuossa kesällä, että en enää ikinä aio katua sitä että en mene puhumaan tai kysy mahdollisuutta tutustua mielenkiintoisen oloiseen ihmiseen (naiseen, kai lähinnä.) Olen menneisyydessä miettinyt ja joutunut katumaan ihan liikaa sitä, että mitä olisi voinut olla. Kallessakin kun aikoinaan ramppasi, oli melkein viikonlopusta toiseen samat sinkkutytöt siellä, varsinkin yksi nätti punatukkainen tyttö joka vaikutti tosi kiinnostavalta, mutta ei koskaan ollut pokkaa mennä puhumaan, ja olin aina niin kännissä etten halunnut antaa itsestäni känni-ääliön vaikutelmaa. Sitten joskus myöhemmin näin samaisen tytön vielä kaupungilla. Se on kaduttanut pitkään.

Ei enää.

Vaikka tulisi kuinka pahasti takaisin sanomista, niin ne on vaan sanoja, jos en kelpaa sellaisena kuin olen, niin sitten ihminen ei olisikaan minua ansainnut, eikä asiasta koskaan olisi mitään voinut tullakkaan, onpahan sitten ainakin varmuus siitä.

Smashing Pumpkins 3.3.2008Maanantai 03.12.2007 11:40


Jee! Tuli oltua valppaana kerrankin ja tasan 08:59 lippupalvelun vepissä klikkaamassa heti kun aukesi. Tuloksena parhaasta katsomosta ekalta riviltä paikka. 2-3 minuuttia myöhemmin myivät jo 6 pykälää "huonompia" katsomoita, joten taisi kerrankin käydä flaksi. Ihme kyllä ticketbastard ei ole vielä täysin korruptoinut Suomen lippupalveun veppipalvelua siten kun maailmalla, että kaikki parhaat paikat ennakkomyydään jo pois etukäteen scalppereille ja vepistä saa vain jämäpaskaa kalliilla, jos mitään.

3.3.2008 Jimmyn rummutusta livenä. Can't wait.
"This has been a novel about some people who were punished entirely too much for what they did. They wanted to have a good time, but they were like children playing in the street; they could see one after another of them being killed ... but they continued to play anyhow ... but it was for such a terrible brief time, and then the punishment was beyond belief: even when we could see it, we could not believe it."

-Philip K. Dick, A Scanner Darkly


"And all my friends died for nothin' I suppose... " -Spiritualized / Cop Shoot Cop

William S. Burroughs once remarked, “As the world moves more toward totalitarianism, drugs are an excellent way of controlling the masses. If they are addicted, they’ll become good slaves, and are compliant to your will. You own their minds, and you have their money. But if you let too many get hooked on illegal drugs, then they turn covert –and we have a nation of outlaws.”In the 13th chapter of the epistle of St. Paul [1 Corinthians 13], we find a verse:

“For now we see through a glass darkly, but then face to face! Now I know in part, but then shall I know even as also I am known.”I guess another way of stating this is that at present, we just do not see clearly –but at the end of time, our time or time itself, we shall do so. A wonderful projection, and a frightening one; but who wants to wait?Philip K. Dick writing in his gargantuan journal called EXEGESIS presented his thoughts in “tractates”. He wrote, “Christ will not merely rule the universe –he will also be the universe. All that remains is for the second reincarnation [or possibly the 22nd depending on what metaphysical text one reads] to occur, for the veil to drop, and have God’s wisdom appear openly here –that all may be aware of it and acknowledge it.”

KuumahkoLauantai 11.08.2007 16:22


Kesän kuumin... 28.7C sisällä, alkukesästä oli 26 jotain ja luulin että se oli sikakuuma... Mut eii. Tuuletusräppänöistä ei mitään apua. Kylmää suihkua pitää ottaa tunnin välein ettei tikahdu.

Hu0h. Väsyttää.

NINMaanantai 06.08.2007 03:25

Tuli käytyä tsekkaamassa NIN ankkarokissa. Saavuin paikalle just sopivasti 5 minuuttia ennen setin alkua, ei tarvinnu odotella. Ja oli todella siisti keikka, paljon siistimpi kuin jäähallissa. Ehkä osittain sen takia että ulkona jaksoi pomppia ja fiilistellä mukanakin paljon paremmin. Hurtin kesken vahingossa alkanut ilotulitus oli huvittava, Trent oli ihan "WTF?", keskeytti biisin ja totesi "Well, this is a first" ja jatkoi sitten kun oltiin katsottu ilotulitus :D

Piristi vähän. Oli siistiä.

"Sometimes I can think I can see right through myself, Sometimes... Sometimes I think I see the lights on the stage - and sometimes I fucking don't!" - Hehehe. Loistavaa huumoria Onlyn lyriikoiden tilalle ku valot vähän pyki.

Mä.