IRC-Galleria

korkkari

korkkari

Rakkaus ja Minä 6-0

AikalisäMaanantai 02.06.2008 23:56

Saanut miettiä ja miettiä, päänsä puhki ja ihan liikaakin. Tunteet on silti samat. Ei voi mitään, rakastan enemmän kuin ketään koskaan ennen, ja nyt selvin päin. Aidosti.

Kaipaan, ikävöin, suruttaa monet asiat, mutta kaduttaako...

Joka päivä...Lauantai 31.05.2008 18:47

Tunteet vain voimistuu. Olin jo lähes osittain unohtanut miltä tuntuu todella rakastua ja rakastaa toista, se ihminen on minulle niin täydellinen, henkisesti, fyysisesti, kaikin tavoin. Eilen vein hänet tyttöjen iltaa viettämään kaverinsa kanssa ja olin itse illan yksin, tuntui hassulta kun ollaan oltu niin tiiviisti yhdessä. Toisaalta, nautin ja olin iloinen hänen puolestaan että hänellä oli kivaa. Kun aiemmat kundit ei kuulema ole antaneet tehdä edes tuollaista :( - Häntä on todella kohdeltu aivan hirvittävän huonosti, raivostuttaa että enkeliäni on kidutettu niin pahasti aiemmissa suhteissaan. Nyt hän ei saa mitään muuta kuin parasta, kohtelua ja kaiken muun, sillä hän ei mitään vähempää ansaitse.

RAKASTAN sinua ja sieluni sekä sydämeni ovat käsissäsi, kultani.

RakastunutKeskiviikko 21.05.2008 21:06


Olin jo unohtaa miltä todellinen rakkaus tuntuu. Henkinen, sydämellinen, fyysinen, kaikin tavoin. Nyt mä alan taas muistaa. Uskomatonta että näin hyvä asia tapahtui mulle, maailman upein enkeli ja mä, ja me ollaan todella rakastuneita.

Elämä muuttuu, ja se muuttuu paremmaksi ja paremmaksi.

Rakastan häntä yli kaiken.

Elämä hymyilee, ja niin minäkinSunnuntai 18.05.2008 16:35


Nyt se ihminen on tässä vieressä :D

Ei kai tässä muuta tarvii sanoa. Sai erota vihdoinkin "Kaikki joiden kanssa tulen toimeen, ovat aina varattuja"-yhteisöstä.

JK out.

Ihminen...Lauantai 17.05.2008 14:18


Nyt se ihminen, johon ihastuin, oli vihdoin muhun yhteydessä. Viime yönä itseasiassa. Ja toi julki aika samoja tunteita mitä mulla jo oli. Uskomatonta. Tuntuu mahtavalta, toivottavasti nähdään tänään (ja luulisin että nähdäänkin, molemmat ainakin haluaisi...)

Tämä ihana, herkkä, älykäs, henkinen tyttö...

Jännittää.

REVOLUTION!Keskiviikko 07.05.2008 18:38


En ollut uskoa ennenkuin se tapahtui tänään. Vihdoin yksi helvetti ja vitun paska vaihe elämässäni on pysyvästi ohi. Hoidettu. VIHDOINKIN. Hoidettu kunnolla ja pysyvästi. Luojan kiitos.

Smashing Pumpkinsin United States soi täysillä koko paluumatkan hoitamasta sitä asiaa:

Tired eyes closed for days
there's no regret, 'cause there's no place
I don't know what I believe
but if I feel safe, what do I need
Revolution!


Revolution! Revolution! Revolution blues
What will they do?
Revolution! Revolution! Revolution blues
What will they do to me?

Dulcet tongues whisper fast
The future yearns, right now's the past
Rouse me soon, the end draws nigh
Whose side are you on?
Your blood you cannot buy

Revolution! Revolution! Revolution blues
What will they do?
Revolution! Revolution! Revolution blues
What will they do to you?

We're alive, I feel alright, so tonight
I got to ask you why?
Why tonight?
It's no surprise
I’ve got to survive!

Freedom shines a light ahead,
I'll lead the last charge from bed
They said my last rites
I don't have to run scared no more

Fight! I wanna fight! I wanna fight!
A revolution tonight!
I wanna fight! I wanna fight!
A revolution tonight!

Acolyte, acolyte
do you wanna watch me die!???

Let me do something good
Let me prove something real like I should
Let me embrace every single living thing
Let me be every single moment I ever misunderstood

Mikä asia, kysyy uteliaisuus-holistit?

Rehellisesti, jos et tunne mua, et ole ystäväni, ei kuulu sulle. Jos olet, tiedät.

Voitto!

P.S. Tytöt hymyili tänäänkin kauniisti, mikä ihme tässä nyt on.... Uskomatonta. Parin kolmen viikon päästä pääsee näkemään Emmin... Juku.

Naiset...Tiistai 06.05.2008 23:51


Olen huomannut.

Olen suoraan ja luontaisesti samalla aallonpituudella useimpien naisten kanssa nykyään. Olen huomannut. Ehkä se on iän mukanaan tuomaa karismaa, ehkä itsevarmuutta. Ehkä viisautta. Kenties jotain muuta. Tämä itsetutkiskeleva introvertti.

Rakastan niitä kaikkia, tosi paljon. Ne on ihanin Luojan luoma asia. Upeita, kauniita kaikin tavoin, henkisiä, sydämellisiä, sielukkaita, herkkiä, arvostaa oikeita asioita, omaa oikeat arvot, pystyy hiljenemään, ymmärtämään ja arvostamaan herkkyyttäni, osaavat sanoa juuri oikeat sanat jos on paha olla. Enkeleitä. Maailman PARAS asia. Mitä tekisinkään ilman noita kauniita ihmisiä? Noita enkeleitä.

Tämä nais-holisti. Tämä yksinäisyys-foobikko.

Hänen läsnäolonkin huoneessa voi aistia silmätkin kiinni... Tuon upean enkelin Emmin.

Tämä enkeli, Emmi.

Hän on 178 cm.

Toivottavasti tapaamme unissamme. Hän varmasti nukkuu ihanalla tavalla, vain siten kuin noin ihana NAINEN voi nukkua. Jos saisi vain nukkua hänen vieressään nyt...

[Ei aihetta]Lauantai 26.01.2008 04:35

Nyt on toinen aika ja paikka
ei silloin mitään puuttunut
täällä rimpuilen vielä vaikka
kaikki on muuttunut
kapakka on juopolle taivas
se koko elämää merkitsee
jos sieltä lohtua löydän
sen tietysti valo merkitsee

last.fmLauantai 05.01.2008 16:34


Lisäsinpä itseni last.fm-hömpötykseen. Siellä joku pelle n00b oli jo varastanut mun lähes 20 vuotta vanhan Internet/online nickin, korkkari (joka yllättäen tulee sukunimestä, korkkari-sarjakuvista, pullojen korkkailusta yms. jonka kaverit antoi joskus livenä...), niin piti iskeä lisäyksellä korkkari42. Anyway, tuo lista ei kyllä oikein representoi sitä mitä oikeasti kuuntelee, kun ei ota huomioon SACD/DVD-A kamaa mikä niiden soittimella pyörii, ei mobiili-lossless-soitinta, eikä muutenkaan sitä mitä yleensä hifillä soi. Koneella tulee aika harvoin kuunneltua oikeasti mitään, eikä se yleensä ole edes stereoihin kiinnitetty, vaan vain kuulokkeilla.

Eipä tässä sen kummempaa nyt.Jotain...Keskiviikko 19.12.2007 20:46


Päätin joskus tuossa kesällä, että en enää ikinä aio katua sitä että en mene puhumaan tai kysy mahdollisuutta tutustua mielenkiintoisen oloiseen ihmiseen (naiseen, kai lähinnä.) Olen menneisyydessä miettinyt ja joutunut katumaan ihan liikaa sitä, että mitä olisi voinut olla. Kallessakin kun aikoinaan ramppasi, oli melkein viikonlopusta toiseen samat sinkkutytöt siellä, varsinkin yksi nätti punatukkainen tyttö joka vaikutti tosi kiinnostavalta, mutta ei koskaan ollut pokkaa mennä puhumaan, ja olin aina niin kännissä etten halunnut antaa itsestäni känni-ääliön vaikutelmaa. Sitten joskus myöhemmin näin samaisen tytön vielä kaupungilla. Se on kaduttanut pitkään.

Ei enää.

Vaikka tulisi kuinka pahasti takaisin sanomista, niin ne on vaan sanoja, jos en kelpaa sellaisena kuin olen, niin sitten ihminen ei olisikaan minua ansainnut, eikä asiasta koskaan olisi mitään voinut tullakkaan, onpahan sitten ainakin varmuus siitä.