IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

1106Sunnuntai 01.03.2009 23:28

Tiedoksi viel kaikille.

Muutan Englantiin pariksi kuuksi työharjoittelemaan, ajalle 1.4-1.6.2009. Jos joku haluu tulla moikkaamaan, asun Kentissä, New Romneyssa, Lontoosta 100-200 kilsaa kaakkoon. Teen pääasiassa valokuvausta ja webdesignea.

1. Muutto ei johdu mistään erityisestä, yleisesti oon vaan kyllästynyt kuvioihin täällä ja haluan vaihtelua, samalla rauhoitun nykyisistä ongelmista täällä.

2. Pidän joo läksiäiset, kysy lisää jos kiinnostaa

3. En voi majoittaa asuntooni, sillä asun solussa 20 muun ihmisen kanssa huoneessa, jonka jaan toisen henkilön kanssa. Työskentelen kyllä hotellinvälitysfirmassa, joten halvan hotellin voin järjestää.

4. En asu tosiaan Lontoossa, eli sieltä ei viikonloppumatkalla välttämättä siellä hirveästi käydä. Jos tulet kylään, saat tyytyä pääasiassa Kentin maastoon. Ehkä myös Lontooseen.

5. Voin hakea Camdenista vaatteita, tosin pyyntöjä on jo niin paljon, että mielelläni pientä hakupalkkaa pyytäisin: joudun sentään koluamaan 10-50 kauppaa :D varsinkin jos toiveena on "joku 36-kokoinen musta liituraitahame" tai "tummanvioletti, lyhyt hame, jossa on pitsiä." Joudun kans ne kuskaamaan kotiin, mikä lisää matkalaukun tilanpuutetta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.