IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

hissi kunnossaKeskiviikko 09.08.2006 05:17

No niih, rauha maassa jalleen. Viimeiset neljaa paivaa ovat olleet tosi raskaita. Siis henkisesti. Oon ollut vankina taalla kotona ja on janna huomata miten tarkeaa on oikeasti kayda jossain. Ihan vaikka vaan ruokakaupassa.
Tanaan olen ollut toissa kuusi tuntia aamulla ja illalla menin taas salsakurssille. Se on niiin virkistavaa puuhaa! Minulla oli jalleen sama heppu parina ja me tanssimme ihan hyvin. Jim vaikuttaa tosi kivalta ja tuntuu olevan kiinnostunut muistakin tansseista. Pitanee ottaa hanen numero ylos. :) Mutta muussa mielessa han ei viehata minua ainakaan tassa vaiheessa. Parempi olla sanomatta ei ikina... Huvittavaa oli se, etta han kysyi tanaan heti kun tapasimme, etta mista olin kotoisin. Raukka oli pohtinut sita varmaan koko viikon.

Salsatunnin jalkeen menin Kingsiin (paikallinen pubi). Minulla oli tarskyt toisen Maijan kanssa, mutta koska han oli myohassa, Danny (baarimikko) istui juttelemaan minun kanssani ja jai meidan seuraan loppuillaksi. Ilta oli tosi kiva, paitsi etta vasymys iski heti ensimmaisen drinksun jalkeen. Tunsin liiankin selvasti, kun lihakseni alkoivat rentoutua ja silmat alkoivat painua kiinni. Sitten meidan seurueeseen liittyi lisaa porukkaa ja mina sain tosissani pinnistella, etta pysyin jutun juuressa mukana.
Pubin jalkeen suuntasin suoraan Tescoon joka on siis paikallinen supermarketti ja seikkailin hyllyjen valissa ainakin puoli tuntia. Ilmeisesti tarvitsin vielakin lisa-aikaa ennen kotiin menoa. Olo oli tosi melankolinen ja vasynyt, mutta en halunnut lahtea nukkumaan.
Ma oon karsinyt taalla(kin) unettomuudesta, enka siis hirveasti hingu sankyyn pyorimaan.
Nyt mulla on ollut mielessa mun omituinen tuurini miesten kanssa. Tamanhetkinen ihastukseni (sanon tamanhetkinen, koska oletan sen menevan pian ohi) on varattu mies. Asia on aika monimutkainen ja omalla tavallaan surullinen. Juttu meni niin, etta han ei ollut varattu viela vahan aikaa sitten ja sita myoten ihastuinkin haneen. Vihdoin ja viimein kun kerasin rohkeutta tehda jotain asialle, sain kuulla Maijalta, etta han on palannut exansa kanssa yhteen. Olo oli aika tyrmistynyt siitakin syysta, etta olin jo kuvitellut saavani vastakaikua. Muutaman paivan kelaamisen jalkeen puhuin asiasta Maijan ja Lindan kanssa ja sain tietaa, ettei se ollut pelkastaan minun mielikuvitustani. Han vain oli kuvitellut, ettei se ollut molemminpuolista ja palannut exansa kanssa yhteen. Linda yritti rohkaista minua flirttailemaan hanen kanssaan, jotta han jattaisi tyttonsa (joka ei ole ilmeisesti suuressa suosiossa ihastukseni kavereiden silmissa) ja siirtyisi elamassaan eteenpain. Minua taas loukkasi se, ettei han ollut edes yrittanyt mitaan minun suhteeni vaan luovutti valittomasti. Toisin sanottuna han valitsi exansa. Se kertoo aika paljon hanen ihastuksensa tasosta. Joten se siita. Ma haluan oman Mr. Darcyn!!! Romantiikkaa!
Me itseasiassa katsottiin eilen uusi versio ylpeys ja ennakkoluulo -leffasta. Luulen, etta se aiheutti mulle taas yhden unettoman yon. ;)

Joo. Huomenna on taas kakstoista tuntia toita, joten lopettelen nyt.
Kirjoitelkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.