IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

StressiaPerjantai 01.09.2006 18:51

En oikeastaan ymmarra miten aina onnistun kehittamaan itselleni stressin aiheita. Yleensa ne ovat ihan taysin turhia, kuten nytkin.
Henna ja Paivi tulevat huomenna ja menen hakemaan heidat Stanstedilta. Jostain syysta olen hermostunut koko automatkasta ja siita, etta toinen automme on parhaillaan korjaamolla, enka tieda ehtivatko he korjata sita vai ei. Tama ei ole siis ongelma, koska voin ottaa toisen automme ja pomon kyytiini, jos pahalta nayttaa...
Lisastressia aiheuttaa se, etta olen koko illan toissa, enka ehdi siivota huonettani ja kokemuksesta tiedan, etten saa nukuttua yolla kovin hyvin, koska ajattelen jo aamua. Lisaksi mun pitaa hakea Linda viela toiden jalkeen kaupungista ja se tarkoittaa sita, etten paase sankyyn ennen yhta. Aamulla pitaa nousta ennen kahdeksaa.... ARGGG! Ma inhoan sita, etten pysty sulkemaan aivojani ja rentoutumaan.
Taalla oleminen on kylla opettanut tietynlaista letkeaa asennetta, koska tehokkuusajattelu henkilokohtaisena hoitajana ei yksinkertaisesti auta yhtaan. Pointtihan on olla lasna, eika menossa jo paa kolmantena jalkana seuraavaan paikkaan. Ja muutenkin asioista pitaa sopia aina etukateen ja yleensa aikataulut kusevat kasille. Useimmiten pomoni ei edes valita ehdimmeko teatteriin ruuhkan takia, han vain haluaa paasta jonnekin ja on tyytyvainen, jos olemme ainakin yrittaneet. Mina puolestaan kiroilen ja manaan liikenteessa jos nayttaa silta, etta myohastymme. Toisin sanottuna otan tyoni joskus liian vakavasti. Oikeastaan otan koko elamani liian vakavasti. Eihan se maailma siihen kaadu jos eksyn ja haen Hennan ja Paivin pari tuntia myohassa. He voivat olla vahan kaarmeissaan, mutta ymmartavat kylla.

Jos voisin joskus olla vaan valittamatta siita, mita minun tulisi tehda ja antaa muiden hermostua. Itse inhoan odottamista ja siksi luultavasti olen kuin tulisilla hiililla jos tiedan itse olevani myohassa. Mutta luulempa, ettei stressin syyna ole oikeasti edes tuleva univelkani. Kaippa ma vaan stressaan elamaa yleensakin.

Mutta menenpa tasta lepailemaan ennen kuin lahdemme taas liikenteeseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.