IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Voi voiTiistai 19.09.2006 19:04

Taa on taas niita paivia, jolloin toivoisi, etta voisi menna takaisin sankyyn. Otin eilen ehkapa noin kolmen tunnin paikkarit ja sehan tarkoittaa vain sita, etten saanut sitten illalla unta. Tanaan herasinkin ihan koomassa heratyskellooni ja raahauduin vasten tahtoani kylmaan suihkuun. Sekaan ei tuntunut toimivan, joten horppasin aamupalan kanssa kupin kahvia (jota en siis ole tehnyt puoleen vuoteen!!!!) enka viela senkaan jalkeen tuntenut oloani sosiaaliseksi. NOh, lahdimme Alisonin (sihteeri) ja Lindan kanssa joka viikkoiselle ostosreissulle ja olin aarimmaisen arsyyntynyt jokaisesta Lindan heittamasta kommentista. Inhoan kun minulle huomautellaan jostain kun ajan, vaikka se olisikin vain kauniisti sanottu ehdotus, etta voisit parkkeerata mieluummin tuonne kuin tanne. Noh, Linda viela kertoi automatkan aikana siita, miten tykkaa hallita ja johtaa tilanteita ja mina laskin kahteensataan pitaakseni kieleni kurissa. Sinansa mita han sanoi ei ollut mitaan loukkaavaa tai riitaa haastavaa. Mina olin vain vasynyt ja arsyynnyin jo siita ajatuksesta, etta han saattaa komennella mua jossain tilanteessa. Ma oon ollut kuitenkin meidan perheessa se, joka on vastuussa asioista, enka tykkaa, etta joku pistaa minut seinaa vasten. Lindan kanssa kaymamme "riitatilanteet", eli siis hampaiden kiristely ja tietty valinpitamattomyys johtuu lahinna valtataistelusta, jota hanen ei ole tarvinut tehda aiemmin kenenkaan kanssa.
Juttelimme yksi paiva siita, mita ihmiset ovat antaneet meille kummallekin ja han kertoi aikaisemman hoitajan Johannan opettaneen hanelle karsivallisyytta. Johanna on siis 19vee ja han on taipunut luultavasti jokaiseen Lindan heittamaan ehdotukseen. Karsivallisyytta Linda on joutunut oppimaan hanelta, silla epavarmana ihmisena asiat eivat ole tapahtuneet hanelta yhta nopeasti kuin Lindalta. Lisaksi se, etta Johannan tietamys asioista ei ole ollut laheskaan yhta hyva kuin Lindan, joten Linda on automaattisesti ottanut opettajan roolin talossa. Han on ollut kiinnostunut monenlaisista asioista, ottanut selvaa niista ja ollut aktiivinen teini-iasta lahtien politiikassa. En voi muuta kuin kadehtia hanta siita, miten paljon han on oikeasti tallettanut asioita paahansa. Han on katsonut niin paljon leffoja, etta joskus on vaikea kasittaa mista han on repinyt aikansa siihen. Mutta se tapa, jolla han sen joskus ilmaisee sen, kertoo miten han suhtautuu muihin. Mielestani se on ylimielista ja royhkeaa. Toisaalta ihailen hanen valtavaa itseluottamustaan. Ero minun ja Johannan valilla on kuitenkin se, etta mina kyseenalaistan hanen totuudet ja tavat. Joskus tuntuu, etta teen asiat tahalleen toisin kuin han haluaa. Ihan vain tehdakseni selvaksi, etten aio totella hanta ja se jos mika on hyva keino aloittaa hampaiden kiristely. Mutta ehkapa mina opetan hanelle miten huomioida muita paremmin... Ken tietaa...

Mutta joo. On varmaan parempi purkaa naita juttuja tahan paivakirjaan kuin arsyttaa Lindaa lisaa. Saa nahda ajammeko toisemme hulluiksi tulevien kuukausien aikana. Tiedan, etta han on mahtava tyyppi ja etta tulen oppimaan hanelta paljon. Jostain syysta en vain osaa hypettaa ketaan heidan tietamyksensa tai alykkyyden takia. Minua kiehtoo enemmankin se, miten sita kayttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.