IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

KuulumisiaKeskiviikko 18.10.2006 15:54

Henna lahti eilen aamupaivasta Lontooseen. Han oli taalla kokonaisen viikon ja meilla oli mukavaa. Ei me oikeastaan tehty kovin paljoa, mutta jotain sentaan ja mika tarkeinta, me saimme juteltua pitkasta aikaa. Sunnuntaina tapasimme myos serkkuamme Tanjaa ja hanen miestaan Johnia. Johnilla oli Blender niminen esitys Cardiffissa ja me kavimme kuuntelemassa taman mielenkiintoisen aani/musiikki naytoksen. Hennan mielesta siita puuttui jotain, mutta ma kylla uppouduin ihan taysin. Kavin varmaan koko nykyisen elamantilanteeni lapi.
Hennan kanssa tuli katottua leffoja, kokkailtua ja kierreltya ihan vaan maaseutua lenkkeillen. Maija kavi taalla myos sunnuntaina leikkaamassa Hennan hiukset ja pesemassa pyykkia. Molemminpuolinen hyotysuhde siis.

Viedessani Hennaa asemalle eilen auto tietenkin teki tenat ja jouduimme soittamaan kotijoukot apuun. Onneksi Chris ei yleensa pahastu siita jos joutuu lahtemaan jonnekin ajelulle, joten mina kavin sitten Chrisin kanssa viemassa Hennan Cardiffiin. Nyt sitten olen vankina taalla kotona, koska odotamme, etta saamme vieda auton korjuulle.

Eilen kavimme Chrisin kanssa Cheltenhamissa katsomassa naytoksen nimelta The French liutenant's woman. Esitys oli ihan torkean hyva, enka ma edes muistanut katsoa kelloa valilla. Tietysti jokaiseen hyvaan iltaan kuuluu jotain huonoakin ja talla kertaa se oli yksi "hieno" rouva, joka alkoi valittaa kun Chris yski ja kohi. Henna ja Paivi tietavat, etta se kuulostaa silta kuin Chris ois tukehtumassa, mutta minkas sille tekee? Noh, tama nainen sitten kesken esityksen alkoi huudella muutaman penkin paasta, etta tuo on ihan liikaa ja etta han ei voi nauttia esityksesta. Ma sitten nostin kateni ihmettelevasti pystyyn ja kysyin, etta mitas han luulee mun pystyvan asialle. Sitten han vain jatkoi esityksen katsomista ja kavi viela tauon aikana sanomassa, etta Chris pilaa heidan esityksensa. Ma pyysin Chrisin puolesta anteeksi ja sanoin, ettei han mahda sille mitaan. Siihen han vaan pyoritti silmiaan ja jatkoi matkaansa.
Chris sai eilen tasan yhdesti yskakohtauksen, eika se varmasti kestanyt montaa sekunttia. Tama rouva olis varmaan ollut tyytyvainen vasta, kun me oltais poistuttu teatterista. Ihan kuin kukaan muu ei yskis esityksen aikana... Arsyttava amma!!! Huomaan kylla, etta mulla alkaa olla aika suojeleva asenne Chrisia kohtaan. Yleisesti ottaen ihmiset on tosi ystavallisia ja antavat tieta ja kyselevat tarvinko apua. Sitten on aina muutama idiootti, jotka ajattelevat, etta ovat jotenkin parempia eivatka edes tajua, etta Chris kylla ymmartaa mita he sanovat hanesta.

Mutta joo.
Porukat on tulossa kaymaan lauantaina ja auto pitais saada kuntoon ennen sita. Saapa nahda mita tekemista me keksitaan. Porukat on kylla yleensa aika vahaan tyytyvaisia, mut ongelmana on se, etta aitilla, iskalla ja Veijolla on ihan erilaiset intressit... Pitanee sitten yrittaa loytaa jokin kultainen keskitie, eli ostari, jossa aiti saa shoppailla, isa istua kahvilla ja Veijo hiplata eri tietokonepeleja. Ma voisin sitten vaikka juosta naissa kaikissa kolmessa. *huokaus*. Mut oikeasti on tosi kiva, etta tulevat kaymaan!

Lindan kanssa on nyt menny paljon paremmin. Ma oon yrittanyt aina nielaista jos han on ilmaissut itseaan kaskymuodossa ja han on selvasti myos yrittanyt miettia sanojaan. Han on jopa nyt siivonnut ilman suurempaa metelia! Meilla on tosiaan ollut kommunikaatiovaikeuksia, mutta jospa se tasta kun tutustuu viela paremmin ja ymmartaa mita toinen millakin tarkoittaa. Riitaan tarvitaan aina kaksi ja nyt tuntuu, ettei meista kumpikaan ole innokkaita enaa tappelemaan.

Jepulis.
Rakkaat ihmiset kirjoitelkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.