IRC-Galleria

larssonii

larssonii

on sergio ramosin tuleva vaimo.
Haa 5 koetta takana, 2 ennää eessä eli voiton puolella ollaan jo! Harmi vaan että ne on just ne kaks hirveintä koetta mitkä on vasta tulossa. No okei, matikka oli hirvein, mutta sen jälkeen hirveimmät. Eli kemia ja filosofia.

Mutta oikeesti luulin että kuolen tän viikon aikana mutta enpäs kuollutkaan! Ja oikeesti tiiättekö mitä mun on pakko saada nyt hehkuttaa mun fysiikan kokkeesta täälläkin. Meni niin hyvin että ei mittään järkiä! Siis oikeesti tiesin lähes tulkoon kaiken! Oon ihan varma että laskin ne kaikki tehtävät oikeilla tavoilla mutta saatto vaan tulla jotaki semmosia pikkusia virheitä niissä joissaki yksikkömuunnoksissa tai vastaavissa. Ennen koetta olin ihan paniikissa ku aattelin etten ossaa mittään. Mutta siis voi että, oon niin ilonen!

Ilonen oon senki takia, että nyt on viikonloppu ja mulla on ihan mieletön säkki karkkia ja mulla on Gossip Girlin viime jakso nauhalla mitä en oo vielä kattonu nii että tullee ihan mahtava perjantai-ilta! Nii ja meillä Eskimoita! Siis niitä jätskejä! Ne on niin hyviä :D

NIIN JA BLUES PÄÄS FINAALIIN!! uu jee. Sehän voittaa suomenmestaruuden kuulkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.