IRC-Galleria

larssonii

larssonii

on sergio ramosin tuleva vaimo.

As if you have a choice.Perjantai 27.03.2009 00:03

Nyt on kuulkaas pienen avautumisen paikka.

Mua ärsyttää maailman eniten se, kun jotku hirveen tunnetut bändit/artistit tekee cover-versioita joistain vähemmän tunnettujen artistien älyttömän hienoista kappaleista. Nuo cover-versiot eivät ikinä yllä edes lähellekään alkuperäisen biisin tasoa mutta silti niistä tulee paljon suurempia hittejä! Ja se on niin väärin!
Oikeesti miettikää, kovin monet eivät koskaan ole edes kuulleet bändistä nimeltä Noitalinna Huraa. Tuo bändihän siis sävelsi ja sanoitti joskus 10 vuotta sitten kappaleen Pikkuveli. Mutta vasta kun PMMP teki oman ihmeellisen humppaversionsa tuosta alunperin aivan sanoinkuvaamattoman kauniista biisistä niin siitä tuli älytön hitti! Kaikista naurettavinta on että tuo PMMP:n version on vielä niin ylitsepääsemätömän paska ettei sitä voi ees kuunnella! Mutta tuohon menestykseenhän riitti pelkästää sen että bändillä on nimeä. Väitän että vieläkään suurin osa Pikkuveli-biisin faneista ei ole koskaan kuullut kappaleesta alkuperäistä versiota.
Kuitenkin, vielä tuota Pikkuveli-tapausta enemmän mua vituttaa tänä päivänä radiossa soiva Run. VOI HELEVETTI EN VOI SIETÄÄ SITÄ LEWISIN AKAN VERSIOTA EN SITTEN YHTÄÄN. Ootteko oikeesti kuulleet tuota Runin alkuperäisversiota, jonka siis esittää Snow Patrol ? Jos ette, niin ootte jääny paljosta paitsi! Älkääkä vaan ikinä luulko että se versio olisi samanlainen kuin Leona Lewisin, sillä se akka on raiskannut maailman hienoimman biisin aivan totaalisesti sillä uskomattomalla kiekumisellaan. En voi ymmärtää miten niin hienosta biisistä voi ees saaha niin hirveän. Mutta jälleen kerran, koska Leona Lewis on vähän suurempi nimi (valitettavasti) kuin Snow Patrol niin hänen tekemänsä versio nousee paremmin ihmisten suosioon. Ärsyttää.
Ja oikeasti miettikää niitä ihmisiä jotka nuo biisit on väsänny. Miettikää miltä niistä tuntuu! Miettikää vaikka miltä Snow Patrolin tyypeistä tuntuu kun ne on säveltäneet tuommosen tosi hienon biisin ja sitten joku huippuartisti tekee siitä oman versionsa ja kerää kaikki rahat! IHAN SAATANAN REILUA SANON MINÄ.

RAKKAAT IHMISET: KUUNNELKAA SNOW PATROL - RUN. Se on sitä mitä voi kutsua musiikiksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.