IRC-Galleria

larssonii

larssonii

on sergio ramosin tuleva vaimo.

49 tuntia 35 minuuttia. :)Maanantai 15.10.2007 21:54

Vein tänään paidan painatukseen:) Mun pitää käyä hakee se keskiviikkoaamuna ennen kun lähen junalle, joten taitaa matikan tunti jäädä välistä :D Toivottavasti se mies osaa tehä siitä just sellasen ku mää kuvailin. Mua ehkä vähän pelottaa, etten sanonu sille tarpeeksi hyvin niitä kaikkia yksityiskohtia ja sitten siitä tuleekin vääränlainen. Mutta jännitetään nyt että millanen siitä tulee.:)

Ei hitsinvitsi. Espanjalaiset on jo Helsingissä ja minä olen täällä jonku 800 km päässä heistä :s Nyt pännii asua täällä. Miettikää, jos asuisin Helsingissä niin voisin nähä Espanjan maajoukkueen livenä ihan pelin ulkopuolellakin! No okei, ei ne nyt varmaan ihan sattumalta mua kävelis vastaan mutta silti. Mää varmaan kiertäisin kaikki Helsingin hotellit läpi ja yrittäisin selvittää että missä ne yöpyy:D Äiti sano että jos saan selville millon niillä on avoimet harkat huomenna (jos edes on, mutta uskon että niillä on) niin saan lähtä kattoon niitä! :D Mistä hitosta mää sen selvitän? No anyway, pitäs varmaan soittaa Veeralle ja käskeä sen ruveta bongailemaan espanjalaisia miehiä :)

En tajua miten pystyn keskittymään enää mihinkään - etenkään kouluun - kun tänäänkin olin jo semmosissa fiiliksissä että ei mitään rajaa. Kuviksen tunnilla kaivoin Sergion julisteen esiin laukusta ja kattelin vaan sitä siellä:D Huominen tulee olemaan varmaan ihan hysteerinen, puhummattakaan keskiviikosta. Onneksi ei keskiviikkona tarvi olla koulussa muuta kun musiikin ja kuviksen tunnit, sillä mun aivot ei varmasti pysty sillon enää käsittelemään mitään (ihan niinku ne ois joskus pystyny :D).

Keskiviikkona kuljen varmasti koko päivän Sergion paita päällä siitä asti ku saan sen. Että tervetuloa vaan morjenstamaan jos näette :D Pelin jälkeen on sitte aiva pakko jäädä stadikalle hengaamaan. Ja Sergion nimmari on ihan ehoton! Että tiedoksi vaan Veera, sulle tullee pitkä ja hysteerinen ilta :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.