IRC-Galleria

laura_sfa

laura_sfa

Eihän galtsua osaa enää käyttääkään, selkeästi liian kauan aikaa poissa täältä.

elämän pieniä ilojaTiistai 07.10.2008 22:38

1. näin jotain jännää unta,mutta yhtäkkiä se vaan katkesi, paikka ja aika vaihtui ja seisoin luokkahuoneessa, jonka jokaisella pulpetilla oli vihreä herätyskello. sitten joku poika laski viimeisen kellon pöydälle, sanoi, että "Nyt" ja sitten ne kaikki kellot alkoi soida. mutta se olikin mun herätyskello, joka ilmoitti,et on aika nousta. Hassua että mun uni valmisti mua heräämään. Ja kun pitkästä aikaa herätys oli jo klo 7. Ei niin mitään logiikkaa.

2. meillä oli yhen kurssin lyhyt tapaaminen aamusta. sitä pitää sellainen vanhahko nainen. Sit kun olin lähdössä, niin se kattoi jotain siinä pöydällä "ooh, tota mun on pakko kattoa! näytäpä mulle" luultiin, että se tarkoitti mun vieressä istuvan kirjaa, jota se sit ojensi opettajalle, mut tämäpä sanoi: "no siis voin mä sitä kirjaakin kohta kattoa, mutta toi huivi! aivan ihana!" se kattokin mun (etiopiasta ostettua) huivia ja alkoi hipeltää sitä. "tää on niiin hieno. tän vois laittaa vaikka seinälle!"

3. Kun löysin lattialta viime viikolla jonkun kameran käyttöohjeen, joka oli kirjoitettu tajuttomalla siansaksalla, mutt sitten koin elämäni valaistuksen, kun tajusin, että siinä luki Nihongo (=japanin kieli) ja sit osasin lukea siitä joitakin sanoja, jotka oli hirganalla ja ah, se oli hieno hetki. Ei kyllä vieläkään olla käyty kaikkia hiraganamerkkejä, enkä itsenäisesti niitä jaksa etukäteen tankata. vähän kerrallaan eteenpäin.

4. Torstaina Santalaan, torstaina Santalaan.

5. Kävin eilen ekaa kertaa elämässäni yksin leffassa. Se oli aika virkistävä kokemus. Kävin kattoon Tuulen laakson Nausicaän, vaikka mulla on se itellä dvd:llä, mutta kun nyt oli mahdollisuus nähä se suomitekstityksellä isolta screeniltä, niin pakkohan mun oli.
Juhlistin samalla sitä, ettei tällä viikolla oo ollenkaan tulkkaustunteja.

6. Sanoinko jo, että lähden torstaina Santalaan?


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.