IRC-Galleria

laura_sfa

laura_sfa

Eihän galtsua osaa enää käyttääkään, selkeästi liian kauan aikaa poissa täältä.

joululomailenTiistai 16.12.2008 15:57

ihanasti joululoma alkoikin. Olin viikonlopun santalassa Jimin luona. Käytiin kaveriporukalla Tammisaaren joulumarkkinoilla. (Vesisade vähän latisti joulutunnelmaa...)
Pelailtiin xboxia (tietysti), tehtiin ruokaa, oltiin vaan. yritettiin vähän opiskellakin.

Viime viikolla oli vielä lukukauden loppuhuipennuksena opiskelukavereiden kanssa pikkujoulut. Laulettiin tyttöjen kaa kurkut käheiksi Diman Gore Zima -biisiä. Oi, sain lainaan Dima Bilanin uusimman levyn. Se oli julkaistu kaksi päivää ennen kuin kesällä lähdin Tveristä kotiin. Vaikka sitä silloin kovasti odotin, niin eipä voinu tietää taas... Oon vaan popitellu sitä tässä, voisko aikaa paremmin viettääkään.

Eilen kattelin Ihania 80-90-lukujen taitteessa tehtyjä Bill&Ted leffoja. (Kaikkien dude-leffojen äiti. Bill & Ted's excellent adveture) Ne oli niin huonoja, että oli jo oikeesti todella hyviä. plus minkä vaan leffan voi kattoa useaan kertaan, jos siinä on Keanu Reeves pääosassa (varsinkin, jos se on alle 30-vuotias dude... xD)


Aamulla (eli n. klo 12.) päätin etten liiku huoneesta mihinkään, ennen kuin oon kirjottanu sivun kieliharjoitteluraporttia. Väänsin sitä sit suoraan sängystä vääntyneessä asennossa yhdellä kädellä läppärille lattialla. Ja vielä ilman laseja. En oo vielä kattonut, että mitä kaikkea kirjotin ihan väärin, kun en nähnyt. Mut ehtiihän tässä vielä.

Nyt aattelin kokeilla uutta peliä, jonka ostin pari viikkoo sitten vitosella ale-korista. se on joku Kung fu harjoitteluohjelma kai oikeastaan. Saa nyt nähdä, onko ihana täyttä kuraa...

Party on, dude!
Palaillaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.