IRC-Galleria

laura_sfa

laura_sfa

Eihän galtsua osaa enää käyttääkään, selkeästi liian kauan aikaa poissa täältä.

NytKeskiviikko 27.05.2009 16:13

yritin mennä viimeyönä ajoissa nukkumaan: olin jo yhen aikaan sängyssä. Mut sit kierin ja pyörin ja lopulta kyllästyin, niin nousin kahelta näpertämään: lisäsin mun venäjävalokuvakansioon kaikenlaista tilpehööriä, mitä olin löytäny tyhjentäessä edellistä kämppää (esim. kirjastokortti, kuitteja ym.)
Lopulta menin nukkuun neljältä. Kello soi 11 ja heräsin ihan pirteenä.

Ja kun ei käy koneella, kuuntele radioo tai kato telkkaa, niin jää kaikkea oleellista tietoa näkemättä: Antti Tuisku oli julkaissu uuden sinkun! Odotin sitä täs tyyliin koko kevään, mut sit h-hetkellä unohdin koko jutun. No sit suoraan youtubeen ja sieltähän se löytyi. ihan kivan kuuloinen kipale :)


Kohta pitäis lähteä hauholle, on taas illalla vuoro kirppiksellä. Jimillä on huomenna viimeinen koulupäivä. Ja viimeinkin lauantai-iltana päästään yhdessä laittaan tää kämppä kuntoon ^^ oi jee, vähän siistiä. Viimeinkin päästään oikeesti kunnolla oleen yhessä. tätä on kyllä odotettu!


ja näin toissayönä ihan himmeetä unta, missä keittiön kaapin tilalla olikin tiskikone, josta teija oli rakentanu itelleen tänne pakastimen. mut kun yritin avata sitä, niin se lähti irti koko seinästä ja siellä takana oli käytävä ja ulko-ovi ja raput ullakolle, jossa oli antiikkiliike. Ja jotain korjaajamiehiä ravas siellä seinän takana ja mua ärsytti, etten saanu sitä seinää enää tukittua. Sit heräsin ja menin heti keittiöön kattoon, että mitä ihmettä, niin se tiskikone olikin muuttunut pyykinpesukoneeksi, mutta muten ihan sama juttu: reikä seinässä. Siinä vaiheessa olin että "Jaa, en mä sittenkään oo vielä herännyt!" Niin sit heräsin ihan oikeasti.

Ehkä tää tästä taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.