IRC-Galleria

Sain tulokset siitä mihin pääsen jatko-opiskelemaan. Kirjettä avatessani kädet tärisi, mutsipuoli antoi leipäveitsen, jolla avata kirjekuori.. käsi tärisi ja sain kuoren kuitenkin auki.. Kirje sisälti monta paperia, etsin sitä yhtä tiettyä, samanlaista, jonka muistan viime vuonna saaneeni.. Löysin sen, katsoin tuolkset, hämmästyin, aloin hymyillä, suljin hetkeksi silmät, avasin, katsoin paperia ja tarkistin että näinkö oikein.. Jes! Minut oltiin hyväksytty!

Minulla siis oli viimevuodelta paikka Oulussa, mutta hain tänä vuonna uudestaan, koska toivoin pääseväni parempaan paikkaan. Viimevuonna hain

1. Espoo tietotekniikka
2. Espoo medianomi
3. Oulu tietotekniikka
4. Jyväskylä tietotekniikka

En saanut pisteitä tarpeeksi muihin.. Jonotin Espooseen muistaakseni medianomia (koska jono oli lyhyempi sinne kuin tietotekniikkaan), mutten päässyt jonon ohi. Samalla myös hain lykkäystä opintojen aloittamiseen vuodella, koska oletin, että inttini kestäisi vuoden.

Hain tänä keväänä uudestaan korkeakouluihin seuraaviin paikkoihin:

1. Espoo tietotekniikka
2. Espoo medianomi
3. Jyväskylä medianomi
4. Jyväskylä tietotekniikka

Pisteeni riittivät sekä Jyväskylään, että Espooseen tietotekniikan-, muttei medianomien linjoille. Hain korkeakouluihi Espoo ykkösvaihtoehtona silloin 3-4kk sitten siinä toivoissa, että olisin sinkku. Mutta nyt minulla on kulta messissä, joka opiskelee täällä itä-Suomessa.. Nyt tahdon Jyväskylän korkeakouluun sen takia, että se olisi kultaani lähempänä.. Mutta perseen perse mikä säädös näissä hakutuloksissa on: "Koulutuspaikka on ylin hakutoive, jolle pisteesi riittävät. Alemmat hakutoiveesi ovat automaattisesti peruuntuneet"

Minä en siis voi ottaa Jyväskylän paikkaa vastaan.. minä voin ottaa vain yhden paikan vastaan ja sen täytyy olla ykkösvaihtoehto tällä kertaa.. Täytyy mennä Espooseen. 3-4kk sitten tarkkaan harkittu valintani on mielestäni nyt väärä valinta.. Jyväskylän pitäisi olla ykkösenä.. miten kukaan voi maalis-huhtikuussa tietää, missä oikeasti tahtoo aloittaa opintonsa elokuussa? Minulla on ainakin suunnitelmat muuttuneet täysin!

Tyttöystävä jää kohtalaisen kauaksi.. Jyväskylästä olisin pariin tuntiin ajanut hänen luokseen tai kotiini.. Hänkin olisi ajanut parissa tunnissa Savonlinnaan. Olisimme voineet viettää yhteisiä viikonloppuja useita joko Savonlinnassa, hänen opiskelupaikkakunnallaan tai vaikka Jyväskylässä.. mutta ei.. Perkeleen säädökset.. En voi edes jonottaa muihin paikkoihin, koska ne ovat hakutoivejärjestyksessä alempana! Pisteeni olisivat riittäneet Jyväskylään! Niin lähellä, mutta silti niin kaukana.. Ja niin kauaksi jää tyttöystäväkin.

Minä puhun hänen kanssaan vielä tänään meidän jatkosta.. minä tahdon jatkaa yhdessä tästä huolimatta.. Siinä on sellainen tyttö, josta en aio päästää heti irti :) Mutta hänellä on omat mielipiteet asiasta jotka ovat aivan yhtä tärkeitä, kuin omanikin. Jos jompikumpi meistä ei ole onnellinen ja ei ole mahdollisuutta kompromisseihin, niin yhdessä jatkaminen ei taida onnistua.

Ilmoitan jatkostamme myöhemmin lisää :)

Siihen asti snitches, odotelkaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.