IRC-Galleria

Voi raatoTiistai 30.10.2007 11:47

Miten sitä voi mennä mukamas terve ihminen näin heikoksi, että kolmatta flunssaa kärsii saman syksyn aikana? Kesän superantibioottien aikana pelkäsin kyllä tulevaa tautikierrettä, mutta poikahan se antibiootit sai enkä minä ;) Ja nyt poika senkun porskuttaa, pyöräilee korttelirallia illat pitkät, eikä saa mitään tauteja (kop kop) vaikka äiti pärskii. Tai no, toissayönä oksensi mutta taisi olla joku ruokamyrkytys kun oli eilisen päivän ihan entisellään ja tänään taas koulussa (toinen kop kop, ettei kohta soiteta sieltä...). Onhan sitä nyt kai yleensä joku flunssa sairastettu syksyisin, mutta tällaista kierrettä en muista kuin 9 vuoden takaa, jolloin poikaa odotin (ei ole sama syy nyt ;)

Eihän mulla juuri koskaan mitään kuumetta ole - paitsi kerran keuhkokuumeessa - enkä tunnusta kokeneeni koskaan edes oikeaa influenssaa. Mutta kyllä "pelkkä" kaamea nuhakin vetää heikoksi, räkä tukkii viimeisetkin aivotoiminnot, ja silti pitäis muka töitä tehdä kun ei ole muka oikeasti sairas (eli ei ole sitä kuumetta).

Jotta mun päiväkirjamerkintöjen punainen lanka ei katkeaisi, niin täytyy tunnustaa, että toki tässä viimeisimmässä taudissa voi olla takana pieni ylirasittuminen ja paleltuminen keikkamatkoilla. Ensin oltiin Kouvolana Vaakunassa bilettämässä, minkäs muun kuin Pete Seppälä Party Band:iksi nimeään vaihtavan PS & O'jessin tahdissa. Yleisö oli siellä vähän vaisua (hotellissa asuvia mummoja ym) mikä ei ollut ihme, kun paikan normaali lauantaiteema oli iskelmä - pistivät Peten uuden rock-viritelmän pioneeriksi. Bändi hoiti osuutensa asenteella kuten aina, mutta yleisö ei ihan pysynyt mukana. Kuvaavaa oli se, että tanssilattialla oli kovin tungos kun DJ soitti Tapani Kansaa. Tai no, kyllä biletunnelma kohosi silloinkin, kun Pete veti Autiotaloa ja muita vähän vanhemmallekin väelle tuttuja hittejä. **

Ja tuon pitkän keikkaillan perään alle viikko lepoa ennen Viking-Rosellan syyslomaspecial-risteilyä. Taas vauhdikas Pete-keikka (nyt oli muuten yleisökin täysillä mukana!) ja pitkä ilta/yö. Ja hemmetin kylmä hytti (olikohan siellä joku säätö mitä en älynnyt?). Muutama aamutunti sujui enemmän horkassa kuin unessa. Joten ei ehkä niin ihme, että viikko sen jälkeen rupes röhisemään...

** Perään filosofointia ravintolakulttuurista: miksi ihmeessä tanssiravintolat ja yökerhot tyytyy siihen, että väkeä tulee vasta puolilta öin jos silloinkaan (Vaakunan showtime oli kyllä jo 22.30 - ja vielä Suomi-Belgia-futismatsi-iltana. Yllättäen vähän hiljaista ;) Eikö kannattaisi jollain happy hour-systeemillä houkutella edes osa väestä suoraan sinne loppuillan bilekohteeseen, kulkematta pubien kautta? Tiedän, että olen vanha ja ulkona bile-skenestä (en tainnut oikein koskaan sisällä ollakaa), mutta en vaan ymmärrä miksi paikasta toiseen siirtyminen on se juttu... Halvat hinnat ja hieman hiljaisempaa jutustelumusiikkia siinä ennen puolta yötä, niin voisi viihtyä yhdessä paikassa. Ja miksei jotain alkuillan ohjelmaakin (hulluimmille karaokenurkkaus ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.