IRC-Galleria

lilijana

lilijana

unissa eläjä.

....VAI HELPPOA OLLA NAINEN???Keskiviikko 30.07.2008 11:51



Jaska oli tympääntynyt menemään töihin joka päivä kun hänen vaimonsa oli kotona. Erääna päivänä hän päätti, etta vaimon on aika tietää, mitä hän joutuu kärsimään, joten hän rukoili: "Rakas Jumala, joudun menemään joka päivä töihin ja raatamaan kahdeksan tuntia sillä välin kun Sanna vain pysyy kotona. Haluan hänen tietävän, mitä joudun käymään lapi hänen ja lasten vuoksi. Voisitko mitenkään antaa meidan vaihtaa kehojamme vaikka vain päiväksi. Aamen."

Jumala toteutti suuressa viisaudessaan Jaskan toivomuksen. Seuraavana aamuna Jaska heräsi Sannana. Han haki lehden, teki aamiaisen perheelle, herätti lapset, asetti kerho- ja kouluvaatteet esille, vahti pukeutumisen ja aamupalan syömisen, pakkasi pienemmille lapsille eväät kerhon retkeä varten, vei vanhimmat kouluun ja palasi nuorempien kanssa kotiin. Han laittoi pesukoneen pyörimään, vaihtoi pienimmalle kuivat vaatteet kastuneiden tilalle, keräsi kuivapesua vaativat vaatteet, vei ne pesulaan, kävi vakuutusyhtiossa, vei pienemmat lapset kerhoon, kävi tekemässaä ruokaostokset ja ajoi kotiin. Hän purki ruokakassit, maksoi laskuja ja tarkisti tiliotteen. Hän siivosi kissanhiekat ja pesi koiran, joka oli kurannut itsensa takapihalla.

Kello oli jo yksi, joten hän sijasi kiireesti vuoteet, ripusti pyykit, siivosi kylpyhuoneen, imuroi, pyyhki pölyt ja moppasi keittiön lattian. Han ajoi hakemaan lapsia koulusta ja kerhosta, keskusteli heidan kanssaan päivän tapahtumista kotimatkan aikana, selvitti yhden riidan ja antoi vanhimmalle luvan osallistua diskoon illalla. Kotona han antoi lapsille välipalaa, komensi heidat tekemaan läksynsa, levitti silityslaudan ja silitti edellisen pävän pyykit samalla kun katseli TV:ta.

Klo 16.00 han alkoi laittaa ruokaa, pesi perunat, laittoi ne kiehumaan ja pesi vihannekset salaattiin, leivitti porsaanleikkeet ja paistoi ne. Päivällisen jalkeen han siisti keittion, pisti astiat koneeseen, vei vanhimman lapsen koululle diskoon. Paluumatkalla hän toimi erotuomarina kahdelle nuoremmalle, jotka tappelivat takapenkilla.

Kotiin päästyaan han laittoi lapset kylpyyn valmisti heille iltapalan, valvoi hampaiden pesun, peitteli ja luki iltasadun. Sitten hän vei koiran lenkille, haki vanhimman lapsen diskosta, antoi iltapalaa, kuunteli illan tapahtumia ja komensi lapsen pesulle ja nukkumaan.

Han meni itsekin suihkuun ja kaatui sänkyyn. Eihän hän tietenkään voinut kieltäytyä rakastelemasta, hänen oma vartalonsahan sita halusi, vaikka nykyinen keho olisikin nukkunut paljon mieluummin.

Seuraavana aamuna herättyaan han välittomästi rukoili polvillaan sängyn vieressa: "Rakas Jumala, en ymmärrä, mita oikein ajattelin. Olin niin väärässä, kun kuvittelin Sannan olevan laiskana kotona kaiket päivät. Ole niin kiltti ja anna meidän vaihtaa takaisin!"

Jumala vastasi suuressa viisaudessaan: "Poikani, minusta tuntuu, etta opit läksysi ja olen iloinen vaihtaessani tilanteen ennalleen. Sinun täytyy vain odottaa yhdeksän kuukautta - tulit raskaaksi viime yönä."

HAH, HAH, HAAA.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.