IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 19.05.2008 16:23

esitys meni sittenki ihan ok.
lukuun ottamatta muutamaa pientä virhettä, mut ilkka sano ettei mtn nähny.jotenki hirveen raskas päivä.

HUH. kuudelta nopeasti kotiin ja linda hiillosti. NOPEAAN NOPEAAN. no, yritin tosissani olla
nopee, mutta tukkani kestää kuivata 3 varttia kuivaajan kans. :< noh, oltiin valmiita kahdeksan pintaan, ja linda ja petteri haki meitit. menimme reetan ja matin tupareihin, porukkaa oli, en tiedä ketä. tai siis tiedän mutten jaks kirjata. koti oli kiva !

siitä sitten kymmenen aikaa kotiin kun porukat lähti blue pooliin kattoo lätkää mut mei ei haluttu. katsoimme kotona sitten. ilkan armeija tyypit haki meitit puol 12 ja mentiin neloseen siinä puol yhden aikoihin. kuski oli ihan hirveen tutun näköne ja kävi ilmi et tyttö oli pelannu ennen somerolla lenttist. hurjaa.
sitten tuli lisää armeija tyyppei, olivat mukavia. jammattiin ilkan kans kovin ! petra oli myös neloses ! (ei bebi) ah, jalat kipeät siitä tanssimisesta. :¤¤ mut hienompaa tanssia koko ilta kuin kuluttaa rahojans.
kolme aikaan kotiin.

no, sunnuntai aamun ylös siin puoli 8 mais ja mittasin kuumeen ku oli kylmä ollu koko yön.
38,5 c ! eih. nousi vaan ja nousi ja nousi ja lopulta oli liki 40 astet. ei ihme et oli lauantain niin huono olo. viestii vaan pomol etten pääse töihin ja someron terv.keskukseen ei saanu edes aikaa täks päiväks. :< leukaluun imusolmukkeet turvonneet ja kuume ei laske. angiina =))))))
ei, en halua. ja olis kevätretki keskiviikkona ja haluan myös silittää eläimii. :<

äiteen kyydil tänään sit somerol ko itte en pysty ajaa autoo ehkä. tai pystyn, ja mitä sen niin välii vaik pari peuraa siin matkal kaatuis ja muutama pyöräilijä jäis alle. :p niin, en ehkä halua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.