IRC-Galleria

lineartt

lineartt

don't break your neck, love, because she's gorgeous.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

sataa, sataa ropisee. pilipilipom.Keskiviikko 11.06.2008 23:28

ei kannata kokeilla samaa, ku meikä ja anniina.

anniina vaan galleriassa kysy muo stadiin. mentiin siis sinne, ku ode ja sen kaverit ois siel, mut, ku päästiin sinne ni vittu... anniina soitti odelle, et nyt ollaa tääl stadis ja ne yhet oli pasilas. ei siin sit mitää... junalla nopeesti pasilaan. JEEE !!! ravataan ees taas.
no sit päästiin pasilaan ja sato jo ennejn sitä vitusti. siel oltii märäs mentii yhelle essolle ja sit siit skeitti mestoille, mis ode ja sen kaverit skeittas. nastaa. seisottiin siin vaa anniinan kans kattelemas ja heitettiin läppääl. LoL.
sit oden frendit lähti ja meikä ja anniina haluttiin kamppiin. ME LÄHETTII KÄVELEE SINNE PASILASTA !!!!!111 joo ei siin sit mitää. aijottiin mennä vähän ajan pääst sinne yhel bussil, mut se ei ottanu meit kyytii.. olin matkan maksaja ja tietysti ei ollu peienmpää setelii, ku viiskybänen. JEEE !!!1 sit se kuski ei ees uskonu sitä 50€ aidoks ! REILUH !!!1 ei siin mitää. jatkettiin matkaa kävellen. tietysti sato vitusti.
sit siin yhes vaihees piti oikee kysyy neuvoo, et mist pääsis kamppiin. kiva siel satees. no päästiin kamppiin ja mentii ostaa limuu, mansikoit ja suklaata ja vitoskerrokseen hengaamaan ja valittaa siit, ku jalat iha poikki.
meijän oli pakko anniinan kans lähtee siin kuuden aikoihin.. mentii junal ja meijä vieree tuli semmosii miehiä. anniina istu muo vastapäätä ja sen vieree tuli yks kauhee haiseva mies joka kuunteli musaa ja oli tyyliin kiinni anniinas.. NII JA SE MOUKKA KEHTAS VIELÄ TUIJOTELLA MUO SIINÄ MIELESSÄÄÄÄH !!!!!!!1111 >:(((( no onneks päästiin pois junasta. oltii koivukylässä ja piti sitten sieltä kävellä kotiin ellei oltais haluttu oottaa bussii 24 minuuttia. käveltiin siinä kauheessa kaatosateessa ja oltiin vitun märkiä.

kyllä oli kiva päästä himaan tolta reissulta.
ÄLKÄÄ KOKEILKO MENNÄ STADIIN SADE KELILLÄ !!!!1

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.