IRC-Galleria

liveve308

liveve308

VIRTUAL FAKEMAN in Wonder Underground aka キャプテン★0010

Was it you?Sunnuntai 30.09.2007 07:34

I don't have time to make an excuse, rewind, take back any of these thoughts in my head…. To rearrange all the parts that are the past, once lived almost forgotten but somehow still burned into my faded memories . . .. They come to me in nights with my dreams, so they seem like reality till I wake – was it you inside of my head again last night – looking into my eyes to see you – to see you once again for who you were, are… now it seems you never were to me - in lies as in lines that come and go from our bed, drifting into the vast memories…. People, places, things . . .words and bodies all the same.

Did I ever mention to you ……. Maybe I didn't, maybe I forgot the words I had saved for you, the second I blinked and you were not there, I loved you, I loved the space around you, the feelings you created without even knowing your own name sometimes . . . . maybe the wood floors which we lay our heads have become to hard, and the days seem more like a headache then a moment of bliss…. I don't even think I remember what maybe is, it can't be possible to think of this or that, because now I live with just the fact… the fact that it has all passed… as it seems we have, passed the perfect days, weeks, minutes – years – jaded little months of distance in ones self …….

OtsikkoPerjantai 28.09.2007 22:29

Teenagers are all assholes
http://youtube.com/watch?v=9Jfxpp3IfW4


Nameneko Japanese Punk Rock Kittens
http://www.youtube.com/watch?v=JT-8dIQnIvY

KORNPerjantai 28.09.2007 03:19

Heittäsivät jäähallikeikan Tampereella 9.2.2008 with vitun Deathstars ja Flyleaf!!! Paska säkä kun liput 44 ja myynti alkaa 1.10. ;__; What have I done to deserve this? Jos saan jostai lipun vielä kun veronpalautukset tulee niin mun omatunto ei anna anteeks jos en mee... ja vielä Tampereella! Se on melkeen meillä kotona.
Vittu mua ällöttää tää koko draama näissä vitun piireissä. Eikö se oo vittu sen musiikin takia miks niistä tykätään? Vitunko väliä muilla faneilla tms.? Jos sitte erotellaan yks fani kaiken paskan syyks mitä tälle tietylle bändille tapahtuu niin onhan se ymmärrettävää että se sanoo sitte haukkujille suorat sanat takas ja siitähän sitte riemu repee kun ne sanoo takas ja se sanoo takas ja vittu haloo!! Minkä ikäsiä tässä ollaan? Enkä nyt puhu suomen ~15v faneista vaan ihan näin niinku maailmanlaajusesti... enkä nyt mitenkään halua puolustella ketään mutta miten vitussa yks ihminen on voinu suututtaa lopun maailman niin pahasti että japsit haluaa tappaa sen, se ei pääse euroopassa keikoille ja usalaiset puhuu niin paljon paskaa että ihme etteivät tukehu siihen? vittu tää on aina tätä jos jotain uutista tulee nyt tästä nimenomasesta bändistä ja siitä haluaa tietää lisää niin ei vittu kyllä pääse kahta postia läpi niin että ei törmää tähän paskaan. vittu kun voiski vaan kuunnella musiikkia... ois aika hyvä näissä tilanteissa jos ois sokee niin ei paljo haittais mitä jossain jormalla puhutaan. suht hauska fakta tässä on ettei mulla oo omaa jormaa.... on tässä menny aika vitun hyvin fiilikset koko hommaan. KTHX.
Siis mitä vittua nuo japsit aina välillä ajattelee? Tai siis tekeehän tuota muutki mutta tuleepa tässä taas muistoja eräästä prinsessasta jolla kävi kans aika kakkanen säkä... tai se selitti omansa aika hyvin mutta miten tää Tommy & Co.? Ja ihanasti vedetty lafkan bändi mukaan.... mua harmittaa nuo Free Willin indiemmät kun mitäs niille käy jos koko homma menee päin helvettiä? Just thinking, en mä oikeesti tämmösistä mitään tiedä mutta maalaisjärjellä ajatellen ei voi olla hirveen hyvä homma muillekkaan... o.Ô

http://phantasmagoria.livejournal.com/295493.html

DirPerjantai 14.09.2007 15:08

Vittu kävi säkä et pääsin heti ekalla yrittämällä läpi Tiketin puhelinpalvelussa!! Liput molemmille päiville \m/ pitää vissiin rueta huoraan että saa ne maksettua ;___; vaikka saan iskältä kyllä rahaa (/teini) toiseen kun ehotin et jos se luettas vaikka aikaseks joululahjaks plus että jää nyt Muisku ja Pop´n´Love väliin ;____; Oisin halunnu mennä molempiin.

Puoli viieltä leikkaan otsis, pitäs varmaan käyä hakeen tukkaväriki ja suostutella Noora laittaan ne pirun rastat o.Ô Minkä hiton paidan laitan TDN:iin???!!

[Ei aihetta]Torstai 13.09.2007 06:33

until the day that God shall design to reveal the future to man, all human wisdom can be summed up in these two words - wait and hope

<3atakMaanantai 10.09.2007 06:50

ja millä vitun ilveellä tää maksetaan? ja kaks peräkkäin... se tekee mulle uuet enkat: sama bändi 4 kertaa yhessä vuodessa XD jos tarkemmin laskettas niin 6 kertaa 19kk aikana.. enkä oo ees fanityttö.
mua vaan harmittaa kun ketä menee tän jälkee enää muiskuun? mä oon nyt missannu ne joka euroopan kiertueella ja kun ne vihdoin tulee suomeen asti ja mulla on lippuki niin en mee... mut se on vielä ~80 junat päälle kun en osaa lentää :(
life sucks and then you die.

BTWSunnuntai 09.09.2007 04:45

Kiitos kun hait töihin McDonald's-ravintolaan.

Olemme vastaanottaneet hakemuksesi. Suuren hakijamäärän vuoksi
meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta olla yhteydessä jokaiseen
hakijaan henkilökohtaisesti. Hakemusten perusteella kutsumme osan
hakijoista haastatteluun. Mikäli sinuun ei ole otettu yhteyttä noin kahden
viikon kuluessa, meillä ei tällä hetkellä ole ollut mahdollisuutta
tarjota sinulle töitä. Säilytämme kuitenkin hakemuksesi noin kolmen
kuukauden ajan, ja voit myös itse myöhemmin tiedustella mahdollisia
avoimia työpaikkoja suoraan ravintolasta.

Ystävällisin terveisin,

McDonald's

--
Tämä on automaattinen vastausviesti. Älä vastaa suoraan tähän
viestiin. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja, voit olla
yhteydessä suoraan ravintolaan tai henkilöstökonsultti Maiju
Lappalaiseen, e-mail: maiju.lappalainen@fi.mcd.com.

BBLauantai 08.09.2007 01:22

Vittu mitä pelleilyä... oliski jtn muuta elämää niin ei tarttis tota kyttää XD

Laitoin työpaikkahakemuksen Mäkkäriin \o/ ois aika hyvä palkka ja menis tässä mun opiskelun ohessakin :D


Meiän kadun toisella puolella on ollu koko päivän tollanen isompi paku jossa on hätävilkut päällä ollu jostain kolmesta asti... oon aika häh. Että pitäsköhän sille tehä jtn? Soittaa poliisille tms.? Mutten oo koko päivänä nähny ketään siinä... strange.