IRC-Galleria

ARGH!Keskiviikko 24.09.2008 14:33

Ja joo, paiva jolloin ajattelen etten ikina "hanki" lapsia part 2. Kaikki kolme, ralph, nell ja ernie oksensi eilen, ja maki voin pahoin. Nooh tana aamuna, sarah sano etta vuorostaan ernie jaisi tanaan kotiin mun kanssa. Oli vissiin sanonu etta sais kattoa telkkaria ja levata koko paivan sohvalla... Nooh heti ku vanhemmat oli lahteny toihin, ja me istuttiin ruokapoydassa, ernie vaikutti aivan terveelta. Oli pirtea, ja soi kaks isoa leipaa ilman mitaan ongelmia. Aamupalan jalkeen meni olohuoneeseen leikkimaan, pomppi sohvilla jne. Eli muistuttanut ollenkaan kipean lapsen kaytosta... Hetken seurasin tilannetta, ja n. puol yhdeksan aikaa sanoin hanelle etta soitan sarahille, ja kysyn jos hanen pitais sittenki menna kouluun, koska vaikutti aivan normaalilta. Nooh siitakohan vasta sota syntyki! Jos lapselle on luvattu paiva videoiden parissa, ei oo kovin helppoa enaa perua sita! Heti puhelun jalkeen muksu alkaa naytella kipeaa, kovin lapinakyvasti. Ja viiminen juttu oli se, kun sanos etta nelliekin sai eilen katsoa telkkaria kun he oli ralphien kanssa koulussa. Eli joo, Sarah sano etta poika kouluun ja jos on siella kipea niin haen kotiin. Ja olin ite ihan samaa mielta...
Nooh, huutoa huutoa ja huutoa. "I am not going to school, i wanna stay at home" Parkumista ja lisaa huutoa. Parkumista ja lisaa huutoa.
Jee, mika ihana nautinnollinen aamu <3 saatanan saatana. Vittu etta vituttaa. Just nyt tekis mieli ottaa akkilahto himaan. No mut joo, kylla taa tasta...Soitto nooralle, ja turhautumisen purkaminen hanelle helpottaa aina kummasti. :) Pitaa vaan koittaa olla paattavainen noitten muksujen kanssa. Jos annan kaiken niille periks, niin sit tast hommast ei ainakaan tuu mitaan. Mut joo, ei taa paiva ainakaan pahempaan suuntaan enaa voi menna. Toivottavasti huomenna parempi paiva.

Ps. aitin viesti piristi "Hei ploota. Olen oikein ylpea susta. Teit aivan oikein. Ei aina voi olla kiva tai kaveri lasten kanssa. Kylla lapset kaipaa/hakee rajoja. Taa vuosi tekee sullekkin tosi hyvaa <3"
Hehehe.. ihan kiva saada tukea, valilla on niin neuvoton olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.