IRC-Galleria

Muksujen kanssa kaikki meni kivasti, hain nuorimmaisen taas 13.30, ja sit holly (naapurin 4-vuotias tytto tuli viihdyttaa nellia)
Sit 15.30 vein ernielle sen futisvaatteet ja valipalaa. Ralph tuli kotiin, ku sen treenit oli peruttu. Syotiin tassa keittiossa, ja juteltiin niita naita. Sit ernie treeneista ja noin 15 min sen jalkeen sarah jo tuliki kotiin.
Illalla mentiin ralphin kanssa pelaa tennista, oli tosi kivaa! Alku vaikeuksien jalkeen viimiset pelit meni jo tosi hyvin! Ralph on siis pelannu jo 4 vuotta, ja ma olin tainnu koskea tennismailaan viimeks pari kolme kesaa sitten... Nooh, mut niin kauan ku saat sallii, kaydaan tossa naapurissa pelaamassa. :)
Sit siina puol seitteman maissa sarah jo huuteli meita takas kotiin, ruoka oli valmista... Ma skippasin perhe illallisen, ja juoksin ylakertaan hakee salikamat. Eli suunta oli virgin health clubille, aaw <3 Ihana paikka. Ja mika kivointa, se muistuttaa salinsa puolesta aika paljon motivusta, mihin olin jo ehtiny tottua turussa. Samaa sarjaa olevat laitteet jne. Mut mika parasta... Niilla on uima-allas siella <3 Ja spa systeemit jne. Uiui. Voipi olla et mua ei nay kotona kohta enaa ollenkaan.
Joo, eli lahdin kotoa varmaan siina 7pm, ja tulin takas kymmenen maissa... Sarah oli jattany lautaselle mulle oman annoksen, samoin kuin stevelle, joka ei ollu kotona illallis aikaan.
Sit myohaisen ruokalailun jalkeen ylakertaan omaan sankyyn lukee kirjaa, ja sit nukkuu. Siina se sit tais olla :)

Nyt sit pitais alkaa tassa siivoilee. Siivouksen jalkeen ajattelin lahtea taas juoksulenkille ulos, ku on niin kiva ilma. Siita suoraan vois melkeen menna sit uimaan... Ja illasta ei oo mitaan tietoa. Vois soittaa nooralle, jos mentais illalla leffaan tj.

Huomenna ois tarkotus menna aamulla aussi tyttojen luo, heittaa yokamat sinne, ja sit suunnata nooran kans keskustaan. Kenties shoppailee? :D haha. Sit kolmen neljan maissa takas aussikampalle, ja sielta sit baariin, missa kayla on toissa. Paasee kuulemma kuuden jalkeen, eli lahdetaan siita sit suoraan illan viettoon johonkin pain lontoota. Jejeje. Yoks mennaan sarahin ja kaylan luo, ollaan liian laiskoja matkustaa etela-lontoosta himaan yobussilla. Ku se tosiaan kestaa sen pari tuntia, ni ei oikeen nappaa :)

Sunnuntaina ois tarkotus menna suomen merimieskirkolle, thames joen lahettyville.. Siella on joka kuukauden viimeisena sunnuntaina au pair meeting? Ja sinne ollaan siis menossa. Aiti sarah sanoki, et heidan entisen au pairit on loytany sielta tosi paljon kavereita. Ihan kiva saada lisaa suomalaisiakin naamoja kaveriporukkaan. :) Ja siella on kuulemma suomalainen kauppa, josta saa jotain suomalaista tavaraa... Ja myos suomalainen sauna, KIUKAALLA! oi, ollaan niin menossa sinne saunomaan joku kerta.

Ja enaa reilu 2kk kotiin lahtoon... Aika menee vauhdilla, edelleen. Ja joulun ja UV jalkeen onki enaa n. puolet reissusta jaljella.
Mut jees, ma alan nyt siivoo...
Palataan.

Ikava <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.