IRC-Galleria

jiihaa!Maanantai 13.10.2008 14:56

(kuva googlesta, omat viela kamerassa)

Jaahas, TAAS yks vkl takana... Perjantaina siivouksen ja treenin jalkeen tosiaan treffasin sonjaa vahan ennen neljaa lilywhiten edessa piccadillylla. Siita sit suoraan ostoksille. Mukaan lahti vaan urheiluvaatteita, just niinkun olin suunnitellukkin. :) JEJE. Aussi sarah saapu pelipaikalle n. puolta tuntia myohemmin, kaytiin kahvilla ja sen jalkeen han suuntas kotiin. Oli tullu siis suoraan toista kaupungille... Me jatkettiin sonjan kans aina sinne puol kahdeksaan asti? Ja sen jalkeen tuubilla turnpikelanen metroasemalle, ja siita tallustellen cinewordille. Talla kertaa mentiin kattomaan house bunny leffa, missa sai jalleen kerran nauraa koko ajan. No okei, oli se aika homppa leffa, mut ihan hauska silti. Sali oli melkeen tyhja, ja silti yks mies paatti ankea sit samaan riviin mun ja nooran kanssa. Elokuvassa oli PALJON vahapukeisia kauniita naisia, ja se mies huokaili koko ajan.. "OOH, AAH", hitsit et oli arsyttavaa :D Etenkin ku se ei tehny tota mitenkaan hiljaa. No anyway, leffan jalkeen 41 bussilla himaan, ja siita suihkun kautta nukkumaan nooran kanssa.

Aamulla oli heratys siina puol kuudelta? Ja 7 reika reika lahdettiin bussipysakille. Kavi hyva tuuri julkisten kanssa. Bussi tuli about samantien, samoin kaikki metrot. Ei jouduttu odottaa minuuttiakaan. Oltiin siis etuajassa waterloolla. Palloiltiin siina hetki ja puol ysin aikaan nahtiin mari siella. Ostettiin liput, (mitka makso vaan 4.80) per nena! Tosi halpaa... :) Matka stainesin asemalle kesti jotain 30 min. Saa oli aluks tosi sumusta, ja oli myos suht kylma. Mut heti kun oltiin ostettu "rannekkeet", ja paastiin paikanpaalle, aurinko alko porottaa melkeenpa pilvettomalta taivaalta. Oli KUUMA! Ihan kesasaa :) Huvipuisto oli iso, ja hieno. Mut laitteisiin sai jonottaa vahintaan 45min yleensa. Mika oli tietty perseesta :D Mut vahan erimeininki silti kun jossain lintsilla - laitteet vahan eri luokkaa. Siina puol viiden maissa lahdettiin bussilla takas juna-asemalle, ja sielta lontoon keskustaan. Noora meni kaymaan kotona, ja mulla alko babysittaus puol kahdeksalta. Katottiin ralphin ja nellin kanssa yksin kotona 1. (ernie oli katsomassa futismatsia sarhin veljen kanssa) Oli ihan kiva nahda kyseinen leffa piiiitkasta aikaa. Siina sit kun istuttiin sohvalla viltin alla, nell halas mua yhtakkia ja sano "i love you lotta". Oiiii, tuli niin hyva mieli :D <3 aaw. Elokuvan jalkeen muksut nukkumaan ja noora meille. Istuskeltiin olkkarissa ja katottiin high school musical 1. Varmaan siina puolen tunnin jalkeen molemmat oli nukahtanu. Jatettiin leffa suosiolla kesken ja mentiin nukkumaan.

Sunnuntai aamuna nukuttiin varmaan 12 asti? Varmaan pisimpaan tahan asti. Katottiin loppuelokuva ja syotiin aamupalaa/lounasta - eli kaurapuuroa. Siita sit camdenin markkinoille, missa nahtiin sonja. Kierreltiin ja kateltiin vaatteita. Siella oli vaikka mita ihanaa! Sovittiin etta joku vkl pidetaan pikkumusta bileet. Jokaselle siistit vaatteet paalle, ja sit liverpool streetille juhlimaan. Se on siis vahan rikkaampien ihmisten bilealuetta. Miehilla puvut paalla jne. Uujeah! :D haha.
Kaytiin syomassa kunnon lounas wordl end nimisessa pubissa, mista saa btw myos tosi hyvaa ruokaa. Sen jalkeen lahdettiin himaan... Tai siis kings crossilla piipahdettiin nooran kans juna-aseman puolella. Siellahan kun on kuuluisa 9 3/4 laituri, mista paasee tylypahkan junaan. :D
Otettiin muutama turistikuva ja suunnattiin takasin metrojen luo.
Nooran kanssa meille, katottiin leffa, noora kotiin ja ma menin syomaan illallista yhteen suomalaiseen perheeseen, mihin oon tutustunu nyt taalla ollessani. Niilla on kaks pienta lasta, ja aidin kanssa sovittiin et torstaisin veisin sen vanhemman pojan puistoon tj, et aiti sais valilla omaakin aikaa, edes hetkeks. Ja ma suunnittelin laittavani ne ylimaaraset ansiot kaikki saastopossuun, etten ois han koyha kun palaan takasin suomeen.

Nyt tanaan sit taas normi maanantai siivous, minka alotan ihan kohta. Sen jalkeen meen nopeesti hakemaan camdenista sen mustan takin, mita oon kattonu jo pitkaan ja jota en oo vielakaan ostanu. Sit illalla salille, ihanaa <3

Ainiin, alotettiin nooran ja sonjan kanssa KARKKILAKKO! auts! :D Ja se loppuu vasta jouluaattona, 24.12.2008. Eli noin reilu 10 viikkoa ilman mitaan herkkuja. No, kai siihen nopeesti tottuu. Noora on kuulemma ollu kerran 1.5 VUOTTA karkkilakossa, eli ei toi 10 viikkoa oo mitaan siihen verrattuna.

Jeespoks, nyt imuroimaan ja pyyhkimaan polyja. Jeje...............................................

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.