IRC-Galleria

<3Keskiviikko 22.10.2008 14:09



Hmm mitas eilen tapahtukaan.. Aamupaivalla tuli tescon ruokalahetys ja sen jalkeen kavin 20min juoksulenkilla ulkona. 15.30 hain muksut koulusta ja naapurin max poika (ernien luokkakaveri) tuli kylaan. Voi hitto etta oli rasittava tapaus :D Niin epakohtelias lapsi. Ei sano kiitos, olehyva, eika oikeen mitaan muutakaan kivaa. Komentaa vaan ja kerjaa. Ei tykkaa ruuasta, valittaa. Ja sen jalkeen kehtaa viela pyytaa sipseja ja kekseja koko ajan. On liian kovakouranen leikeissaan, potkii ja lyo. Jopa ernie tuli jossain vaiheessa mun luo, ja kuiskas et voisko max menna jo kotiin :D haha. Mut joo, kiusankappale lahti himaan siina kuuden jalkeen ja ma lahdin salille joskus seitteman maissa. Poikkesin chloen kautta, ja mentiin yhtamatkaa tanssitunnille. Jalleen kerran funk tunti, ja oi etta siella on ihanaa! Kunnon street meininki :D
Tunnin jalkeen chloe lahti kotiin, ja ma suuntasin ylakertaan salin puolelle. Juoksumatolla vierahti n. 45 min ja olo sen jalkeen hyva mut vasyny. Pukkarissa huomasin et pyyhe oli jaany himaan. NICE!
argh... eli ei muuta ku kotiin suihkuun. Onneks porukat oli viel hereilla, ni ei tarvinnu olla super hiljaa. Ei oo meinaan helppoa ku kylppari on niiden huoneen vieressa...
Mut jees. Siina se tiistai paiva tais sit ollakkin paapiirteissaan.

Tanaan on ollu jotenki tavallista kivempi aamu. Heraaminen tosin oli myos tavallista vaikeempaa, mut heti kun paasin liikkeelle, olin normaalia paremmalla tuulella. Lapsetkin oli kivoja. Nell loys mun glamour lehden olkkarista ja oli onnessaan kun sanoin etta saa pitaa sen, heti kun oon ite lukenu kyseisen lehden. Ei tehny aamulla melkeen mitaan muuta ku ihaili mallien hiuksia, meikkeja, vaatteita jne. Voipi olla et tytosta tulee aikamoinen prinsessa isona, tai... mita ma hopotan. Sehan on jo nyt sellanen :D Aamutoimien jalkeen pistin suoristusraudan kuumenemaan, ja vaansin tytolle ihanat enkelikiharat. Laitettiin myos tavallista hienompi takki paalle, ja tadaa. Ilmetty mallin alku! Kun vein lapset kouluun, nell oli yhta hymya. Sita se itsevarmuus teettaa. :)
Nyt ajattelin menna hetkeks olkkariin, pistaa "takkaan" tulen, ja makoilla sohvalla lehtien kera. Sit lounas, ja lounaan jalkeen crouch endin keskustaan hoitamaan muutama juttu. Pitais varata kampaajalle aika, samoin kayda pankissa.
Illalla sit wood greeniin moikkaamaan yhta minnaa. Joko mennaan leffaan tai kahville. Vahan on viela auki suunnitelmat.
Jees...

Ei kai sit muuta. Se o moro! o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.