IRC-Galleria

hsm 3 <3Torstai 23.10.2008 18:14

Kaytiin tosiaan minnan JA marin kans high school musical kolmosen ensi-illassa cineworldissa, ja oli kyl kieltamatta hyva :) Ja taas uus asia lontoosta... Ei huolta jos ei oo opiskelijakorttia. Minna vilautti omaa kirjastokorttiaan lippumyyjalle, ja tadaa... 4,70 puntaa opiskelijahinnalla!
Eli ihmiset, jos matkustatte lontooseen. Muistakaa vilauttaa "opiskelijakorttianne" ostosten yhteydessa. Monesta kaupasta lahtee samantien 10% pois alkuperasesta hinnasta ;)
Ja bussien kanssa matkustaminen on toinen janna juttu. Oyster korttia tulee kaytettya saannollisesti, metrojen kanssahan kun on suht vaikeeta (tai siis mahdotonta) kulkea jos ei oo oysterissa rahaa, tai ole voimassa olevaa paiva/viikko/kk lippua. MUTTA! bussikuskeja ei oikeen tunnu tyo niin kiinnostavan. Oon aika useasti kavelly sisaan, vilauttanu n. kk vanhaa paivalippua ja volaa... Eipa tarvinnu maksaa. Onhan siina se riski, etta jos jotain kuskia tyo tuntuu innostavan, niin penalty voi olla se 20 puntaa. Mut siihen valiinhan voi sit alkaa kohauttelemaan olkia, ja puhua suomea. "en osaa englantia, olen turisti" :D haha.
Mut mita nyt itteani yhtaan tunnen.. Jos tosi paikka tulis, niin varmasti maksaisin kiltisti ja pyytelisin anteeks :D

Mut jees.

Taa paiva menny ihan ok, mita nyt ernie ei ois taas halunnu menna kouluun. Mut kyl se siita sit taas... Koululta lahdin suoraan leikkimaan kosmon ja fenixin kanssa. Susanna sai siina samalla sit vahan siivottua suhteellisen sotkuista asuntoaan :D Ja sit vahan ennen kahtatoista pistettiin muksut rattaisiin ja lahdettiin reippailu lenkille.

Nyt kasvikset kiehuu kattilassa, ja venailen et ne kypsyis. Oon siis joka paiva tehny lounaaks kasvissosekeittoa. NAMI! Hyvaa, kevytta ja terveellista.
Ja ruuan jalkeen pitais siivota koko talo. Kun tosiaan huomenna emma tulee tanne, niin ei sillon sen pahemmin huvittais siivoilla. Ilta meneeki sit taas lasten kanssa, pitais babysitata. Normi tv+ lapsille jotain hyvaa syomista. Sit iltatoimet, ja nukkumaan.

Niin ja joo, tosiaan kaks asiaa mita au pairit ainakin yleensa oppii. "En ikina halua lapsia, enka ikina ala siivoojaksi"
Hahah. Mut joo, lapset on ihania, ja tottakai sita joskus haluaa perheen. Mut kylla ne niin paljon sitoo, etta ei tassa tosiaan mikaan kiire oo. Nyt on ihanaa vaan menna minne tuuli kuljettaa, tavata uusia ihmisia, matkustella jne.
Sit myohemmin on aikaa asettua kunnolla aloilleen, tai ainakin toivon niin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.