IRC-Galleria

x)Torstai 30.10.2008 04:27

Joo, eli mites toi vkl kokonaisuudessaan oikeen menikaan.... No perjantaina emman lento oli taalla 13.15 ja ma menin heathrowlle tottakai vastaan. Sain vahan vaaraa informaatiota ensin terminaalin suhteen, itseasias kaks kertaa, joten kiersin 2 terminaalista 1:seen, ja sielta sit lopulta kolmoseen joka oli oikea. (Sai siina hyvan kavelylenkin aikaseksi :D jos positiivisesti ajatellaan.)
Olin kavelemassa arrivals mestaa kohti kun yhtakkia nain helin :D Hetki siina vaan kateltiin toisiamme etta mita ihmetta teet taalla jne :D Heli oli ollu samalla lennolla emman kanssa, ja tullu moikkaamaan jotain toista kaveriaan. Aika hauska :) No lopulta loysin emman, ja sit lahdettiin sen jalkeen meille viemaan matkalaukkuja kotiin. (Matka heathrowlta finsbury parkille piccadilly linella kestaa tunnin verran, jotain voitte vaan kuvitella kuinka kaikki tuijotti meita ku palatettiin suomea hirveella innolla. hih :) Mulla oli ainaki niin pitka lista kysymyksia suomen kuulumisista ettei mitaan jarkea. Taalla kun elaa omassa pienessa lontookuplassaan.
Nooh tultiin meille, ja illemmalla lahdettiin keskustaan katsomaan london eyeta, big benia, oxford streetia jne. Lopulta lahdettiin kotiin nukkumaan, olihan emma heranny aamulla jo kuuden aikaan ja saanut kaks lisatuntia elettavaks kellon siirtamisen takia.

Lauantaina herailtiin siina yhdeksan maissa ja suihkun kautta lahdettiin shoppailemaan. Mentiin wood greeniin, ja emma ei tuottanu pettymysta... Piti paikasta ihan yhta paljon kuin kaikki muutkin :D Ja jos ei usko, niin voi kysya hanelta loppu summaa, joka hupeni kaikkiin kauppoihin yhteensa. Ei mikaan ihan pieni maara rahaa oo kyseessa :D Vietettiin siella melkeen koko paiva, valilla kaytiin tottakai syomassa. Joskus kuuden maissa takas meille, ja laittautumaan iltaa varten. Sonja ja Nooraki tulivat meille vahan myohemmin, ja sit alko juhlat. Oli viinia, siideria jne. Ja kaikilla tytoilla natit pikkumustat paalla. Lahdettiin keskustaan ja mentiin jonottamaan tiger tigeriin. (Jonot oli jaatavat!) No siina alko pitkan jonotuksen jalkeen tulla tarve naistenhuoneeseenki, niin katosin siita sit lahibaariin.) Tytot oli kans jattany leikin kesken, ja olivat menneet mc donaldsiin syomaan tj. Soittivat mulle vahan myohemmin etta mihin oikeen katosit, ja ma taisin selittaa heille jotain tiger tigerista. :D "Joo, no ma oon taalla tigerissa aijien kans tilaamassa juotavaa" haha :D Eli olin bongannu sielta suomalaisia, ja sen verran harvinaista tosiaan taalla etta olin tottakai heti liittynyt seuraan. Annoin puhelimen yhdelle niista ja se sit jutteli tyttojen kanssa. "Joo no jos totta puhutaan, niin me ollaan kyl planet hollywoodissa, eli tulkaahan tanne"
Tytot saapuivat paikalle, ja siella me oltiinki sit loppu yo :) Lotta oli juonu ehka muutaman lasillisen liikaa ja illan saldona oli kannykan haviaminen ja barclay pankkikortin pinkoodin nappaileminen kolme kertaa vaarin. JES! kannissa olet aalio...phuuh.

No sunnuntaina sit ehka maailman huonoin olo. :S Mut toisaalta en kyl ollu ainut. Nelja pahoinvoivaa tyttoa makas mun sangyssa, including me. Paastiin me jossain vaiheessa sit liikkeelle, ja paivalla lahdettiin kaymaan poliisilaitoksella ja sielta mentiin keskustaan planet hollywoodiin katsomaan josko puhelin loytyis sielta. No puhelinta ei loytyny, mut baarimikon kanssa kaytiin kyl mielenkiintonen keskustelu. "Jaahas jaahas, ja tanaan taalla taas :D" Olin vahan hammentyny, ku en muistanu nahneeni kyseista heppua ikina elamassani. Vahan kylla havetti, pakko myontaa... :)
No siita mentiin sit keskustan cineworldiin, mut saatiin niin aksyista palvelua elamaansa kyllastyneelta mammalta etta paatettiin lahtea wood greeniin katsomaan elokuvaa. Siella se on paljon halvempaakin kun keskustassa... Mentiin high school 3 naytokseen, kun toinen vaihtoehto siihen aikaan ois ollu bollywood leffa, mika suoraan sanottuna ei niin innostanu.

Maanantaina herattiin hyvissa ajoin pakkaamaan, ja vahan siivoamaan paikkoja. Sit matkalaukkujen kanssa keskustaan - british museoon, missa kierreltiin hetki ja otettiin tottakai miljoona turisti kuvaa. Sielta sit salaattibaariin syomaan ja carephone warehousiin ostamaan mulle uus kannykka ja prepaid liittyma. Sain molemmat hintaan 20 puntaa, mika oli suht edullinen kauppa pakko myontaa. Tosin siirtyminen nokia music expressista samsungin jamapuhelimeen ei ollu kovin mukaisaa... Siina on tasan 5 eri soittoaanta, maailman arsyttavin heratyskello, eika edes ennustavaa tekstinkirjotusta. Saakutti :D Mut onneks mulla on suomalainen matkustajavakuutus, seka vakuutus barclays pankin kautta. Niin eikohan rahat uuteen puhelimeen pitais tulla sit niiden kautta. Mut jees, lahdettiin lentokentalle hieman myohassa, mut emma paasi silti koneeseen. :) Ainiin, ne miekkoset kenen kanssa lauantaina hengailtiin olivat myos samalla lennolla. haha.
Lahdin lentokentalta kotiin, ja kotiin paastyani hain uusimman potterin alakertaan, pistin takan paalle ja kapertysin sohvalle viltin alle lukemaan. Oi etta oli ihanaa. Perhe tuli kotiin durhamista vahan myohemmin ja sit syotiin illallinen yhdessa. Salille en jaksanu enaa menna, oma sanky tuntu paljon houkuttelevammalta. Ja sen verran vasyneena mita ma olin, nukkumattia ei tarvinnu kauaa odotella...

Eilen sain nukkua pitkaan, koska nyt on tosiaan syysloma meneillaan :) Lahdin aamupalan jalkeen nooran luo highams parkiin ja kaytiin siella juoksulenkilla. Pitaa ostaa uudet lenkkarit, noi meikalaisen ei oo kyl mitkaan parhaimmat juoksemiseen, tai jos totta puhutaan - oikeen mihinkaan.
Lenkin jalkeen suihkuun ja tekemaan ruokaa. Sit vaan datailtiin (olin ottanu oman kannettavan mukkaan, etta saatiin vaihdeltua kuvia) Oi etta oli ihanaa olla omalla koneella, tosin aata ja oota pilkuilla en osaa enaa kayttaa. Jotenki niin tottunu puhumaan talleen kuin nyt. Argh...
Sit lahdin illemmalla kotiin hakemaan salikamppeita. Oli siis tiistaisen funk tanssitunnin aika. Jeje :) Ma niin rakastan sita tuntia. Tehtiin nayttava koreografia black violin - grandenburg nimiseen biisiin.
Tunnin jalkeen kaveltiin chloen kanssa yhtamatkaa kotiin, ja vaihdettiin siina samalla vkl kuulumiset.

Ja sit tanaan.. hmm... Nyt suihkuun ja sit pankin kautta museoimaan sonjan kanssa. Ja sit illalla varmaankin salille.

Mut jees, eikohan taa kirjottaminen taas riita talta eraa. Palaillaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.