IRC-Galleria

Kiire!Tiistai 25.11.2008 16:44

Joo, eli otsikkokin kertoo jo etta pika pikaa pitaa taa merkinta raapustella. On kirjottaminen taas jaany, niin pakko taakin hoitaa alta pois. Suomeen lopullisesti palattuani aion siis tulostaa naa taalta ulos ja tehda lontoo kirjasen kuvien kera. Kiva sit vanhana mummona luskella mita tuli nuorena tehtya...

Mut joo, paljon on ollu tekemista nyt viime viikolla, etenkin vkl. Sonjan kaveri, Lauri tampereelta, tuli kaymaan taalla. Perjantaina mentiin tosiaan westfieldiin shoppailemaan. Ja illalla menin chloelle istumaan iltaa, ja sielta lahdettiin muutamalle viela paikalliseen pubiin. Oli kivaa :)

Lauantaina menin wood greenissa kaymaan, ja sielta suoraan hyde parkiin sonjaa ja lauria moikkaamaan. Siella on nyt jouluun asti joulumarkkinat <3 aivan ihana paikka. Maailmanpyoria, vuoristoratoja, luistelurata, saksalainen joulumarkkina alue jne. Ja alue on koristeltu varikkailla valoilla, joulukoristeilla. :) Pitaa ottaa joku paiva kuvia sielta.
Sonja ja lauri lahti jossain vaiheessa kotiin ja ma matkasin big benin juurelle moikkaamaan suomalaista kaveria, joka oli lontoossa kaymassa lauantaina. Tosin matka sinne ei menny ihan nappiin... just ne metrolinjat mita ma tarvitsin, ei toiminu ollenkaan. Joko sen takia etta metroasemalla oli liikaa ihmisia, ja se piti ensin tyhjentaa ennenkun metrot ottais uusia matkustajia kyytiin. Jos totta puhutaan, se touhu asemalla naytti aika vaaralliselta, kun ihmiset tuuppi toisiaan ja kyytiin yritti liikaa ihmisia. Ovet kun ei enaa tahtoneet mahtua sulkeutumaan. Hyva etta kaikki ihmiset edes mahtu laiturille. En ois ihmetelly jos ois moni ihminen tippunu metrokuiluun.
Anyway, no paatin sit koittaa onneani bussilla. No siina 40 min palloiltuani ja etsittyani oikeaa bussia, alko menemaan hermot. Onneks loysin lopulta etsimani ja paasin monen tunnin kavelemisen jalkeen istumaan bussiin. Nooh nain tiian, sofian ja katan westminsterilla ja kierreltiin siella sun taalla. Kaytiin moikkaamassa Ellua buckinham palacella, harrodsilla (mika on HIENO!) jne. Illalla lahdin kotia kohti kiireen vilkkaa, ja vaihdoin bilevaatteet lennossa , vastaillen samaan aikaan koko ajan soivaan kannykkaan. argh. Voin kertoa etta oli stressaavaa koittaa saada itseaan juhlakuntoon kun koko ajan joku soitti.
Mentiin ensin leicesterille pubiin sonjan ja laurin kans. Ja hieman myohemmin joukko kasvo marilla ja karoliinalla. Sielta sonja ja lauri lahtikin sit kotiin, (laurin lento lahti takas suomeen sunnuntaina) ja me jatkettiin matkaa camdeniin. Loydettiin tosi janna baarii, stables, mika on nimensa mukaisesti hevostalli :D tai siis entinen sellanen. Siella oli iso kaytava, minka molemmin puolin oli isoja karsinoita. Karsinoissa oli sohvia ja poytia, ja joissain baaritiski mista sai tilata juotavaa normaaliin tapaan. Ja oli siella myos iso tanssilattia mika oli aivan taynna. Niin mielenkiintonen mesta, et sinne pitaa kyl menna uudestaanki! :) Karo ja mari lahti kotia kohti valomerkin jalkeen, ja ma tein samoin.

Sunnuntaina olin vaan laiska, eli en tehny oikeastaan mitaan muuta ku rentouduin katsellen leffoja jne.

Eilen... hmm. Normi paiva muuten paitsi en menny salille.

Tanaan lapset oli tosi kivoja aamulla, ja nyt on illalla tosi paljon tekemista. Nyt pitais menna postissa kaymaan, kun aiti on lahettany paketin mulle ja ois tarkotus noutaa se kotiin. Pitais lahettaa myos kortteja suomen ihmisille, hoidan sen asian siina siis samalla. Illalla piti menna tanssitunnille, mut naapurin aiti pyys mua sittaamaan maxia tunnin verran, eli meen naapuriin siis katsomaan telkkaria pojan kans siks aikaa kun vanhemmat menee jonnekkin. Helppoa rahaa :D hehe. Mut joo, kaipa sita vois lahtea sinne postiin ja sit hakee lapsia koulusta. Ne paasee jo kahdelta, kun tanaan on taas vanhempainiltoja koululla. Onneks sarah tulee jo neljalta kotiin, niin tyotunnin ei kuitenkaan lisaanny.

Jeespoks. Moikkamoi, ja kivaa paivaa kaikille.

Ps. oon kateellinen kun suomessa on lunta ja taalla ei... :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.