IRC-Galleria

Brittilainen kaurapuuro on... :SPerjantai 28.11.2008 13:20

Oon vedelly joka aamu taalla elovenaa, ja nyt kun se paatti taas loppua kesken, koitin ekaa kertaa tota brittien orgaanista kaurapuuroa. Mika on ku sahanpuruja sois :D hyi. Sita saa jauhaa, ja jauhaa... ja jauhaa viela vahan lisaa. Ton kanssa ei onnistuis se mun ja nooran taidonnayte nopeasta puuron syomisesta (brighton aamu, kello (06.57) Oli tosiaan kolme minuuttia aikaa keittaa puuro, ja syoda se. Ja hyvin ehti :D haha. Mut joo, ehka toi kaurapuuro ei arsyta mua ihan niin paljoa, etta juttelisin siita koko paivan.
Nyt pitais alkaa siivoamaan (menin tyhmana ehdottaa et voisin siivota kaikki keittion kaapit :D), joten hankkisin itselleni siis lisatoita. Vaan ollakseni kiva... nooh, vuoroin ja toisin, ollaan kivoja toisillemme. :) Ma teen jotain, ja sit vuorostaan perhe :)
Siivouksen jalkeen pitais suunnata salille spinning tunnille, jeej. Enpa oo taas vahaan aikaan ollukkaan... Tosin kurkku on ollu sen verran kipea tassa nyt, etta ei oo hirveesti edes uskaltanu menna millekkaan raakkitunnille.
Illalla ois tarkotus heittaa yokamat sonjalle hamsteadiin, ja sit mennaan yhdessa katsomaan Phantom of the Opera musikaalia. :) Oi vitsi etta oon odottanu tota kun kuuta nousevaa, jo siita lahtien kun mamma ja pappa kavi joskus kaaauuuan sitten lontoossa, ja katsomassa ton musikaalin. Oli ollu kuulemma aivan loistava. Ainut huono puoli oli vaan se, etta lippuja oli kuulemma enaa vaan kaks jaljella? Ja paikat nyt ei oo mitkaan loistavimmat :D ollaan jossain reunassa kuulemma... Nooh suljen siis silmat ja kuuntelen vaan musiikkia... :D minka oisin kylla voinut tehda lainaamalla kirjastosta sen CD:n...?!? nooh positiivinen ajattelu on kaiken A ja O. :)
Hieno ilta siita tulee.
Mut jees, eikohan sita vois alkaa siivoilee....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.