IRC-Galleria

jaksaiskohan sita taas jo kirjotella? Keskiviikko 10.12.2008 15:42

Mjoo :)
Elikkas elikkas... Viime viikon olinki sit kipeena, eli enpa tehny juurikaan mitaan... Tottakai hoidin pakolliset tyot, mut loppuajan melkeen vaan sit nukuin tai luin kirjaa/katoin elokuvia.
Lauantaina oli sen verran parempi olo, et kavin sonjan ja eeron (sonjan pikkuveljen) kanssa british museossa. Oli ihan jees :) Meni kyl vaan enemman juoruiluks kuin historiallisten esineiden tutkimiseks. Museon jalkeen lahettiin kotiin laittautuu iltaa varten, ja sovittiin etta nahdaan leicesterilla kantiksessa about kasin aikaan.
Nooooh.... mun matka takasin keskustaan ei menny ihan nappiin. Sometimes I just HATE the transport of London! Eli tosiaan taas hieman ongelmia metrojen kanssa... Joten normaalisti 15-20 minuuttia kestava metromatka kestikin sit sen reilun tunnin verran. :@
Noh paasin lopulta perille, ja istuskeltiin hetki pubissa. Siita lahdettiinki sit tiger tigeriin (olin suunnitellu lahtevani kotiin sit sillon, kun oli aika siirtya pubista yokerhoon - koska olin ollu kipeena...) mut lahdin klubille sit kuitenki. Tanssittiin koko ilta, ja tutustuttiin taas uusiin ihmisiin. Oli kivaa <3 Valomerkin jalkeen haettiin takit narikasta ja lahdettiin bussipysakille. Yllattavan paljon tuli skandeja vastaan aamuyon pikkutunneilla :D Ensin odottelin vaaralla puolella katua 19 bussia, ja jossain vaiheessa kysyin yhdelta miekkoselta et kumpaan suuntaan naa bussit oikeen nyt menee - etelaan vai pohjoseen. Turistiin siina hetki niita naita, ja sen jalkeen vaihdoin kadun toiselle puolelle. No siella oli sit ruotsalaisheppu, mika kuulosti aivan irlantilaiselta. Haha. Tarkistin siltaki viela et kai kyseinen bussi nyt sit varmasti menee joko wood greeniin tai finsburyparkkiin. No ei se mistaan mitaan tietany, tietenkaan :D Mut tarjoutu kyl maksamaan mulle taksin. En kuitenkaan kohteliaana suostunu ottaa miehen tarjoamia rahoja (idiootti? :D) ja jain odottelemaan bussia. Mika sit lopulta onneks tuli... Finsbury parkilta ei lahde yobusseja eteenpain, joten ainut vaihtoehto oli ottaa taksi. Kyselin ihmisilta et onko kellaan samaa matkaa crouh endiin, ja kolmen ihmisen porukka lahti sielta matkaan. Ja onneks lahti, koska n.10-15 punnan taksimatka himaan oli nyt n. 1,5 puntaa :D (kanssamatkustajat laski vahan vaarin, (olivat myos humalassa) joten jain voitolle... jeeej.)

Sunnuntaina herailin siina yhden aikaan? :D Ja neljan jalkeen nain sonjan ja eeron imperial war museossa. Se paikka oli kyl mielenkiintonen, sinne pitaa menna uudestaan paremmalla ajalla. Ja mieluusti ehka yksin :D meinaan taas meni historian tutkiminen vahemmalle, kun lahinna vaan naureskeltiin lauantain tapahtumia, ja kiusattiin eeroa. Museon jalkeen mentiin trafalga squarille syomaan yhteen amerikkalaiseen mestaan. Soin piiiiitkasta aikaa muusia <3 aaw.
Sielta sit hajaannuttiin erisuuntiin, sonja ja eero hamsteadiin ja ma takasin crouch endiin.

Maanantaina oli normi tyopaiva ja sit illalla kaytiin sonjan kanssa keskustassa oxford streetilla jouluostoksilla. Hitto etta siella on aina paljon vakea... Se mesta ei kylla ikina nuku :D Mut oli siella kyl jouluista... Paljon hienoa jouluvaloja joka puolella :)

Tiistaina kavin paivalla wood greenissa hakemassa loput lahjat, ja paketoin ne heti kotiinpaastyani. Sit lahdin koululle siina puol neljan aikaan, niinkun normaalistikkin. Odottelin nellia oven ulkopuolella ja opettaja viittiloi juttelemaan. Nell oli kuulemma aamulla valitellu korvakipua, ja vahan ennen koulupaivan paattymista oli pyytany etta paasis nukkumaan. Siella se tytto sit makoili luokan pikkusella sangylla posken ihan punasina. Kannoin tyton kotiin ja soitin sarahille. Varattiin laakariaika, ja vahan ennen puolta viitta sit lahdin kiikuttamaan tyttoa tutkittavaks. (Naapurin nita onneks ehdotti et pojat vois menna heille siks aikaa hoitoon, niin voisin keskittya paremmin nelliin, ja tottakai suostuin...) Tytolla on nyt siis korvatulehdus molemmissa korvissa ja haettiin heti laakarin jalkeen apteekista siihen antibiootti. Sit pojat kotiin naapurista ja ma tein meille kaikille ruokaa... Sarah tuli onneks suht ajoissa kotiin, niin babysittaus ilta peruuntui. Piti menna illalla viela salille, mut olin sen verran vasyny hektisen paivan jalkeen, et paatin sit vaan ottaa rennosti.

Tanaan sain nukkua yhdeksaan asti, ku sarah vei lapset kouluun. Siella oli koululaisten jarjestama konsertti jota han halus menna katsomaan. Ma jain kotiin venailee tescon ruokalahetysta, joka tuliki siina about tunti sitten. Koht vois menna lukee johtamisen paasykoekirjaa ja sit illalla menna PITKASTA aikaa salille. Pitaa alottaa kyl rauhallisesti taas treenit, ettei tuu mitaan flunssan jalkitauteja.

Huomenna ois tarkotus menna illlalla keilaa tyttojen kanssa, ja se ois sit samalla viiminen kerta ennen joulua ku naan sonjan. :/ sonja kun lahtee jo perjantaina suomeen...

Sit perjantaina pitais menna pitkasta aikaa aussityttojen kampille yoks, mennaan jonnekkin pain claphamia tai wimbledonia juhlimaan.

Lauantaina babysittaus... Ehdotin sarahille et veisin lapset elokuviin :) Ja se oli kuulemma hyva idea.

Ens viikolla pitaa sit pesta iso maara pyykkia ja pakata matkalaukut lahtovalmiiks. En vaan tajua miten saan kaikki tarvittavat kamat mahtumaan noihin kahteen matkalaukkuun. Pitais vieda nyt jo niin paljon tavaraa himaan takasin ku vaan pystyn. Toivottavast aiti tulee sit kaymaan lontoossa ennenku lahden pysyvasti takas kotiin helmi/maaliskuussa, ja tois mukanaan yhden ison tyhjan matkalaukun. Miten tota tavaraa voi kertya nain paljon nain lyhyessa ajassa? :D

Mut joo, kaipa sita vois menna tekemaan jotain hyodyllista.
Moikkamoi :)

Ps. enaa 7 tyopaivaa jaljella ennen joululomaa! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.