IRC-Galleria

Eli eli... Vois kai raapustella jotain myös viimisistä päivistä lontoossa.

18.12.2008 TORSTAI

Aamulla normi puuhastelut lasten kanssa, pelailtiin mm. afrikan tähteä. (Taas vaihteeks :)
Nell piirteli siinä vieressä ja mä ja pojat sit vietettiin aikaa timantteja etsien pelilaudalta. Ernie oli niin innoissaan pelistä ettei malttanu mennä vessaan, vaikka valitteli et sinne ois pitäny mennä. Noooh hetken päästä poika sit sano et o-ou, nyt kyllä tais käydä vahinko. Oli kakannu pöksyynsä ku ei ollu malttanu mennä vessaan ja jättää peliä hetkeks kesken. :D Hahaha. Nooh ei siinä sit muu auttanu ku pesulle ja vaatteet pyykkiin - uudet päälle. En kyl tienny oisko pitäny itkeä vai nauraa :D
Nooh lapset kouluun ysiks ja mä kotiin siivoomaan VIIMISEN kerran! JEJ. Parin tunnin päästä lähdin suihkun kautta kings crossille etsimään british librarya. Ja löysinkin sen hetken etsimisen jälkeen. Alakerrassa oli siisti näyttely, sellanen museohuone. Siellä oli kaikkia vanhoja opuksia, aina jane austenin kirjoituksista chopinin sävellyksiin jne. Oli kyl mielenkiintonen mesta.
Vähän myöhemmin riikkaki tuli sinne, ja lähdettiin keskustaan ostoksille. Valittiin ruuhkaisen oxford streetin sijaan knightsbridge, ja jane normanin liike <3 Vietettiin siellä niin kauan aikaa ja rahaa, ettei enää ehditty muualle. Joskus neljän maissa lähdettiin takas metrolle ja hyvästeltiin toisemme.
Sit kotiin ja siellä oliki aikamoinen hulina päällä kun sinne asti pääsin. Sarah touhuili keittiössä valmistaen jouluateriaa. Mummi pit hänelle seuraa ja lapset leikki keskenään.
Vähän myöhemmin sit syötiin yhdessä ja oli kyllä hyvää :) Ison vaivan oli perhe nähny valmistellessaan meiän "joulun viettoa". Illallisen jälkeen vaihdettiin lahjat ja katottiin lasten breakdance esityksiä :D ja soitettiin ralphin kanssa duettona myös walking in the air, jonka olin opettanu hänelle aikasemmin. Meni kivasti :)
Sit lapset nukkumaan ja lotta yläkertaan pakkaa laukkuja... Olin pakannu kaikki matkalaukut jo kertaalleen, mut tein sen uudestaan ja järkevämmin sillon illalla. Kaikista arvokkaimmat tavarat nyt heti kotiin ja loput "huonommat" tavarat/vaatteet sit pahvilaatikoihin ja sarah lupas lähettää ne perästä sit postin kautta. Eli yhteensä laukkujen ja laatikoiden yhteispainoks tais tulla n. 80kg :) Ja mulla oli vielä kolme takkia päälläkin, kun eivät mahtuneet enää mihinkään...
Pääsin nukkumaan vasta joskus yhden kahden aikaan yöllä. Ja aamulla herätys oli kuudelta. Plääh...


19.12.2008 PERJANTAI

Herätys tosiaan siinä kuudelta. Ja kyllä väsytti..Mut toisaalta olin niin innoissani kotiin lähdöstä, että ei herääminen ollu kuitenkaan mitenkään ylivoimaisen vaikeaa. Steve ajoi mut heathrown lentokentälle ja aikaa matkustamiseen meni noin reilu tunti. Eli olin lähtöselvityksessä hyvissä ajoin, jo joskus puol yhdeksän aikaan. Virkailija oli mukava, ja kysy heti ekana et missäs on mun perhe tai kaverit. Oli kummissaan ku sanoin että ihan yksin matkustan. Ihmetteli siis tavaran määrää :D Kaikki meni check inissä hyvin ja sen jälkeen lähdin etsimään jonkun kivan kahvilan missä pystyin haukkaamaan jotain aamupalaa sekä soittamaan muutaman puhelun suomeen.
Kävin myös harrodsilla, sekä muutamassa muussa kaupassa. Ja taaaaas rahaa kulus, vaikka varaa ei oikeesti ois ollu. Joskus kymmenen maissa etsisin oikean paikan mistä noustiin koneeseen. Istuskelin siellä tovin ja joskus puol yhdeltätoista jälkeen alettiin päästää ihmisiä lentokoneeseen.
Oli niiiiin paljon tavaraa että mua ei ensin meinattu päästää koneeseen ollenkaan :D Mut sanoin vaan et kaikki oli ihan ok check inissä, ni kyl mä sit lopulta pääsin omalle paikalleni.
Mun viereen istu nuori nainen, ja hänen viereensä ulkomaalainen mies. Ensimmäisen tunnin olin vaan hiljaa ja torkkusin. Sit lounaalla mun vieressä istuva nainen kysy englanniks että oliks tarjoiltu kerroisvoileipä ollut hyvä.. Jotain siinä juteltiin lounaasta ja sen jälkeen kysyin että onks tää mun kanssamatkustaja menossa ekaa kertaa suomeen. Ja eiiiiiii, hän oli kotosin sieltä :D Joten vaihdettiin kieli sit suomeks ja höpötettiin koko matka :D oli kyllä tosi hauskaa, aivan mahtava tyyppi :D
Nooh lento oli suhteellisen ajallaan suomessa ja koneesta päästyäni lähdin odottelemaan laukkuja. Kaikki tuli turvallisesti perille ja sen jälkeen näin äidin ja turren pitkästä aikaa <3
Lähettiin kotia kohti ja illalla mamma ja pappa sekä velipoika tuli kahville.
Kahvittelun jälkeen käytiin esan kanssa iskän haudalla sytyttämässä kynttilä. En ollu käyny sielläkään taas pitkästä aikaa :/
Illalla sit onnellisena nukkumaan. Olinhan taas päässy kotiin <3


20.12.2008 LAUANTAI

Lauantaina käytiin äitin kanssa salon keskustassa ostoksilla ja illalla hän heitti mut tonin ja tanjan luo viettää iltaa. Siellä oli myös tiia ja ville, juhis ja jenna + heidän uus koiravauva <3 ja sit tietty esa ja jenni. Toni ja anjaki oli ottanu vauvan, mut ei koiraa vaan kissan. Voi että ku kissa pelkäs koiraa :D Tai no oli utelias ja lopulta uskaltautu sohvan alta pois mut silti :D
Juotiin siinä glögiä ja syötiin pasteijoita, joulutorttuja jne. Ja vähän myöhemmin illalla glögi korvautuskin sit alkoholijuomilla... Kaikki kun päätti lähteä baariin :) (Kaikki muut paitsi tanja joka oli kuumeessa...:/ )
Ennen rikalaan menoa pelailtiin buzzia pleikkarilla ja oli kyl hauskaa :D Kiva seurapeli, pakko myöntää. Rikalassa oli kiva ilta, näin hirveesti kavereita ja tuttuja. <3
Sit vähän ennen pilkkua kotiin :)


21.12.2008 SUNNUNTAI

Heräsin vast joskus kahdeltatoista? Tai jopa yhden aikaan? :D En nyt muista tarkalleen. Sunnuntai päivä meni suht rauhallisesti... En oikeen tehny mitään :)
Illalla kävin veljen luona, oli tarkotus polkea pyörä kotiin esan varastosta. Nooh unohdin sit tottakai pyöränavaimen kotiin, ni juoksin sit prismalle kolmisen kilsaa ku äiti oli siellä kaupassa. Loppumatkan pääsin onneks autolla. Sit suihkuun ja nopeesti juna-asemalle. Kupittaan asema oli päätepysäkkinä ja noora ja elsa oli mua siellä vastassa. :) He oli tehny mulle "welcome home lotta lakananki" :D oli aika hauska. Sit serkkujen luo, syötiin iltapalaa, pelattiin harry potter lautapeliä, katottiin elokuvaa ja mentiin nukkumaan.

22.12.2008 MAANANTAI

Lähettiin nooran kans kaupungille siinä 12 paikkeilla, kierreltiin hansassa ja sieltä sit lähdin yhdeks työhaastatteluun. Ja sain töitä, jeeee :) Musta tulee nyt telemyyjä :D about 6 tuntia päivässä töitä mikä on ihan jees. Sieltä sit realiaan tekee vuokrasopimusta... Tehtiin kaikki paperit valmiiks, mut sovittiin että meen kattoo sitä kämppää vasta tänään, eli tiistaina. Heillä siis sellanen käytäntö että asunto on pakko olla nähtynä, ennenkuin voi nimen kirjottaa paperiin. Sain asunnon siis samasta kiinteistöstä missä asusin viimekskin, joten asunto oli mulle sinänsä tuttu. Ne kun on kaikki samanlaisia siellä... Kolmelta lähdin takas kotiin ja esa tuli hakemaan mua juna-asemalta. Mentiin hänen luo ja velipoika alko samantien pesemään autoaan. Me huristeltiin jennin, eli esan tyttöystävän kans jennin autolla meiän porukoille vaihtaa vaatteita ja sit hakee esaa kotoota. Mentiin siis riston luo märyyn syömään jouluateriaa. :) Oi että oli hyvää ruokaa.
Seitsemän jälkeen lähdettiin takas jennin ja esan luo, ja mä poljin mun pyörän kotiin...


23.12.2008

Herätys taas siinä kasin maissa, ja ysin jälkeen lähdin huristelemaan äitin autolla kohti turkua. Kävin katsomassa kämppää ja se oli just sellanen ku odotinkin. Eli hyväksysin sen, ja sain talkkarilta avaimet. Sit realialle allekirjoittamaan paperit ja homma oli sillä selvä. Nyt mulla on taas oma kämppä. JEE! :)
Sit realialta kelaan hoitamaan pari juttua ja sieltä sit toiseen työhaastatteluun. Ja sain sieltäkin töitä. :) Eli vuokrafirmasta baarimikon hommia.. He aina soittelee sieltä sit että tulisinko sillon ja sillon töihin sinne ja sinne.. Ja sit voin ite päättää että otanko työtarjouksen vastaan vai en. Eli en enää sitoudu mihinkään baariin vakituiseks työntekijäks, mikä on hieno juttu :) Pääsee itekki välillä viihteelle, tai voi lähteä jonnekki vkl reissulle kun ei oo vakiduunia vkl:sin.
Työhaastattelu loppus joskus yhden maissa ja sen jälkeen lähdin kauheella kiireellä hakee elsaa kotoa ratsastustunnille. Ajettiin paimioon ja kahden aikaan alko mun, elsan ja ailan tunti. Mä menin nopalla ja se oli tosi kiva <3 Tunti meni kaikinpuolin loistavasti ja sen jälkeen oli hyvä fiilis. Sit elsa ja aila lähti takas kotiin turun suuntaan ja mä suuntasin saloon.
Nyt väsyttää ja tän illan vois ottaa vaan ihan rennosti...
Huomenna sit jouluaatto, ja mennään mammalle ja papalle. Serkut tulee sinne kans. Jej :)
No mut jees, eiköhän tää taas riitä... Palataan myöhemmin asiaan.
Moikkamoi ja hyvää joulua kaikille! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.