IRC-Galleria

AUH! Maanantai 02.03.2009 14:20

Nyt o kannettava kunnossa, jee. Toivottavast ei tarvi vähään aikaa rahata sitä saloon, eikä myöskään noin hiton painavaa urheilukassii mikä oli matkassa nyt tänä vkloppuna. :S Oli niin nautinnollista kävellä juna-asemalta kotiin noitten kans, puolessa välissä matkaa alko ihanast pyörryttää ku ei tainnu veri kulkee ihan kunnolla :D <3 No mut joo, nyt kotona ja kaikki hyvin.

Oli kyl kiva viikonloppu. Hain ninnin muurlasta pe iltana joskus ysiltä ja mentii sit antonioon mis nähtii myös penni. Istuttiin iltaa, juteltii ja naurettii kaikelle. Oli parasta. Nauratti hirveesti myös ninnin stadi-aksentti :D Onneks ei tarttunu meikäläiseen. Heitin ninnin illan päätteeks kotiin muurlaan ja lähdin ite kohti viitanummea, eli "kotia".

Lauantaina sit aamulla äitin kans kaupungille ja mukaan lähti mm. uus kännykkä <3 , kaikenlaisii ihonhoitojuttuja ja yks paita. Voi olla et äiti ei haluu tytärtään vähää aikaa enää kyläilee :D Ku tulee aina nii kalliiks noi käynnit. :) No mut joo. Sit päivällä kävin myös tonin ja tanjan luona, latailin kännykkää biisejä ja juteltii kaikkee siinä ohessa. Leikkisin myös manta-kissan kaa, ja oli aika kivaa. Joskus viiden jälkee lähdin himaan suihkuun ja sit emman tupareihin rappulaan. Siel oli myös mukavaa, muut joi ja mä söin <3 :D Olin siis autolla... Ja oisko kello ollu jotai kymmenen ku lähdin ajelee somerolle. Ja someronkautta puolenyön maissa somerniemelle mökkeilee. Siellä sunnuntai ja sit illalla mentiin taas somerolle. Niin ja hiton missikisat :D ei ois kuulunu blondin voittaa kisoja! No mut ihan sama. Vkl oli silti kiva <3

Ja nyt tänä aamuna, eli maanantaina, sit tosiaa takas turussa ja koht pitäis lähtee kirjastoo lukee. Ei oikeestaa ees vituta kauheesti ajatus laskiksen ja taloustiedon täyteisestä maanantaista. Kumma kyllä. Mut eiköhän ajatusmaailma muutu taas tos parin kolmen tunnin kuluttuu :D No mut katellaa.

MO.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.