IRC-Galleria

2.-3.10Maanantai 05.10.2009 16:13

juu. synttärit oli tos perjantaina ja olin noita tyttöjä plus pari poikaa pyytäny ja lopuille sit sanoin että tulkaa käymää. loppuviimein me oltiin täällä kuitenkin kaikki loppuun asti ennenku lähettii baarii. mutta ei siinä, oli aivan huippuhauskaa ja mitään ei menny rikki =)
äiskän siskon mies piti mulle puheen ja itkuhan siinä sitten tuli. sitten jossain vaiheessa mulle ammuttiin sellasella tykillä kunnialaukaus lol :---DD mut vähä oli kivaa <3
sitte 12 maissa lähettiin porukalla clubille. sain ilmasen juoman ja hyi kun se olikin pahaa.
harri lupas tarjota hypyn tyhjyyteen mutta se tuli kyllä ilman drinkkiäkin :D:DDD
äiskä tilas 15 henkilölle skumppaa ja sitten me kilisteltiin. :> tanssittiin myös äiskän kanssa ringin keskellä kun eppuja rupes soimaan..

lauantaina vannoin pyhästi että en aio juoda. ei ollu kyllä mitään megakrapulaa mutta silti aattelin et en juo. lahnattiin empun kanssa koko päivä ja rantsi tuli sit puol 7 aikaa illalla meille, siitä se alamäki sitten alkoi. meerikin oli haastellu että clubille pitäis lähtee mutta olin vähä noiveena. sieltähän me empun kanss sitten itsemme löysimme =) rahaa meni vähän enemmän kun perjantaina, muttamutta. ei voi mitään. itseasiassa en oo vieläkään uskaltanu kattoo lompakkoon että paljonko mulla loppuviimein sitten sitä rahaa meni :D

lahjaks sain kaikkee kivaa ja sillein.
ens viikonloppuna en aio baariin lähteä koska keskiiviikkona lähdetää tyttöjen ja poikien kanssa seinäjoen onnelaan käymään!

oli kiva viikonloppu. ei taida tulla toista samanlaista, joten kiittikiittikiitti
t. aikuinen nainen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.