IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 27.07.2007 16:39

piristin empun päivää ja kuunnellutin sillä umbrellan <3 se sytty.

POLIISI AJAA SINISELLÄ AUTOLLA AAUAAKeskiviikko 25.07.2007 23:32

perheenlisäystä !Maanantai 23.07.2007 16:11

jos ois ollu tavallinen päivä ni olisin kiljunu mamalle ku se tuli herättää mua 10 aikaa.
se sano et meil on uusii koti-eläimii ulkona, sit menin kattoo ni siel oli SIILEJÄ <3
uiii.
eka niit oli vaa yks, sit tuli toinen. sit viel hetken pääst kolmas <3
se yks oli sellanen superrrrlihava ihana, sen äiti nimes lylleröksi.
sit oli sellanen aika iso joka vaa röhnötti ( siitä tuli mun kaveli ), sen nimi on risto. rise.
se kolmas sit nimettii olgaks ku tänää on olgan nimpparit <<:

menin tos 12 aikaa ulos ku syötettii niit ni menin kattoo et oliko ruoka hävinny, kaikki oloi menny. niist oli tullu iha ahmatteja ja ku menin kattoo lautast missä oli ruokaa, ni rise söi siitä, sit yritin ottaa sitä lautasta ku se idiootti söi siitä vaikka se lautanen oli iha tyhjä :D rise istu neljällä käpälällä siinä lautasella eikä antanu mun ottaa sitä : < sit jätin mun käden kuitenki siihen ni se vähä nuuskutti mun sormee ja sit se säikähti mun hajuu ilmeisesti nii paljo et meni kerälle ja sit se antoki mun ottaa sen lautasen :D sit vein niille taas ruokaa ja sen jälkee niit ei oo näkyny : < ne on varmaa menny unille. ihanatpienet

oon niitten iha oma hoitsu

hihiSunnuntai 22.07.2007 21:31

nauroin tänään äitirukalle :"DD

se oli menny riippukeinuun tyynyn,peiton ja kirjan kans ja aatellu et se ottaa kivat päivä-unet siinä. sit oli kuulunu et pläts. lintu oli kakannu äitin kädelle : < noh, äiti tuli ja pesi sen pois ja meni uudestaan loikoilemaan. äiti veti peiton käsien yli niin ettei linnut voi kakata sen käsille, noh, linnutpa olivat ovelampia kun maijun äiti, lintu paskas äitin korvaan :"DDDDDDD

sitten jollakin naisella meni hermo ja kuulin kiroilua ulkoota :D
voi sitä ressua : <

JEESunnuntai 22.07.2007 18:12

löysin mun nilkkaketjun ja tunnen itseni niisku-neidiksi <3 ah.
vaikka mun nilkkakoru on hopee : < mut silti.

SIKApäiväLauantai 21.07.2007 23:48

oli ihan SIKA kylmä päivä. oltiin SIKA kauan SIKA tyhmällä mökkireissulla ja saunottiin ihan SIKA kauan. tultiin kotii ihan SIKA nopeesti ja käytiin äitin kaa SIKAILEMASSA ja haettiin pitsaa. mun äiti on SIKA. maijun äitin lapsi on SIKA. meiän koko perhe on SIKA.
mut oikeestaan oli ihan SIKA kiva päivä vaikka olikin SIKA perseestä.

nyt ellu ja jonttu sais kaartaa SIKA nopee tohon meiän pihaa ni saisin sit vihdoin ne SIKA kivat kuvat koneelle ja saisin nauraa SIKANA.

SIKA.

MEINASIN UNOHTAASunnuntai 15.07.2007 21:52

JUMALAUTA ! KENELLÄ ON MATTI NYKÄSEN NIMIKIRJOTUS KENELLÄ? <3

oujeeTorstai 12.07.2007 19:26

huomenna on vähä liika säätöpäivä. herään aamul joskus vähä ennen 10 huoh. sit äkkii laitan hamosen päälle ja syön jotai ja sit lähetää yli-härmää, sit ollaa siel joskus vähä 12 jälkee. sit pitää yhen maissa olla jo jossai power parkissa :o joissaki 60veeee synttäripileissä <3 nää on mun lemppareita. sit ollaa siel ja lähetää viel jonnekki mökille ! yäääää, en oikee haluis mennä sinne mökille, kyl mä syömää voin mennä mut sit haluun jo kovaa kyytiä miljoonarockiin mihin pääsen vast sen jälkee ku ollaa lähetty sielt mökiltä ! eli oon varmaa keskisel joskus 8 maissa :o höh. sit EMPPU TULEE KANSKI HUOMENNA MEILLE <3 ja on vähä hullua ku mä en oo ees kotona sillonku ne tulee :`D mut ehk se jaksaa oottaa mua, tuun sit varmaa joskus yöllä ellen jää sinne.

lauantain sit empun ja noitten muitten ihmisten kanssa rokkiin. äh. tänään on ihan sellanen olo ettei yhtää huvita mennä sinne, mut ehkä tää täst (: ei mul oo rahaakaa ku jotai 15 euroo :< ihan tyhmää. ja jontullekki pitäs maksaa, joooo en tiiä mistä hankin itelleni rahaa huomiseks :D noh, jos joku vaik lukee tän ja käy heittää 20 euroo meiän postilaatikkoon ni oisin aika kiitollinen ! <3 jos mul ois vaikka joku kiva salarakas :o voooouuu. ois vähä hienoo.

meidän porukat tekee mulle nyt ruokaa, mulla ei ole edes nälkä. ajatella mitä ihmettä, maijulla ei ole nälkä! jotain on tapahtunut. ellu ja jonttu tulee vierailemaan kotiini pian <3 jee. ja mun pitäs pedata sänky mutten jaksa, ne saa ihailla mun muumilakanoita. nii ja on siel muute viel kaikki mun helsinginmatkatavaratki ku en oo oikee jaksanu siirtää niitä. noh, ei se nii nöpönnuukaa <: sit mul oli viel joku asia tähän mutten kyllä nyt oikein mitenkään meinaa muistaa että mikä se oli ;o

voisko muuten olla vielä pikkusen turhempaa kirjottaa jotai galtsun päiväkirjaa? mut heeei, pitäähän sitä ihmisellä jotain huvia olla kun on niinkin nolife ku maiju. kiittihei.

:oTiistai 10.07.2007 16:08

tuleeko kellekkään koskaan sellasta hetkee että huomaa istuvansa koneella vaikkei ollut edes tarkotus tulla koneelle?

tulin juuri suihkusta ja laitoin topin ja alushousut päälle, ajattelin että seuraavaksi meikkaan mutta nyt huomasin istuvani koneella. hmm.

mielenhäiriö.

yöllisiä kirjoituksia osa 3Sunnuntai 08.07.2007 02:59

huomenna tuun sit kotiiii <3 ihanaa päästä nuQ omaan sänkyy ja omaan koff-paitaan ja omiin boksereihin. ei mul siis täällä kenenkää boksereit oo ollu :D mut ne vaa on koton oottamas mua <3

mulla on uusi ystävä ! se on aika kiva vaikka se onkin hieman omapäinen. se on aika sotkuinen kaveri, sen nimi on rasta ja se asustelee mun päässä. <:

emppu tule 21 pv. oon onnellinen ! <3