IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 23.02.2007 21:59

äiti sano kivoiten <sydän>

"hei puppeli, lähetkö mun kanssa keskiselle? en uskalla lähtee yksin ja sää osaat aina olla niin vakuuttava kaikille hurjille."

niin, kyllähän mää osaan olla aika hurja ;>>
oon muuten tulossa kipeeks, hyvää hiihtolomaa vaan maiju. semmonen kutina perseessä että tiistain himos-reissu taitaa kusta. ;s
itken jos en pääse sinne :<< itken oikeesti.

HANNA PIDÄ KIVAA YLLÄKSELLÄ ! ♥

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.02.2007 15:13

söin tänään krokotiilimuroja ! <3
lauantai:
me taidettiin siinä 6.40 sitten loppuviimein lähtee kun jotkut hitaat oli myöhässä, siinä mentiin sitten kauhavalle bussilla ja sitten käytiin sanden kanssa ilmottamassa meidän joukkue, ainiin aamullahan tosiaan mittari näytti sitä -25 kotona, mutta lauhtu toooosi nopeesti <<:
lähtötehtävä alko 9.00 joka oli maaaaaailman typerin, joku sahapukki. meillä ehkä alko se liian hyvin koska loppua kohden sitten vähän hyydyttiin, joten ratkottiin/ yritettiin ratkoa vaan arvotuksia. HYVÄ MATTI !
sen jälkeen olikin sitten suunnistus, sekin aivan perseestä. me jo luultiin makan kanssa että ollaan eksytty koska meidän vartio jakaantu ja oli sitten niin typerästi tehty että ei annettu kuin yks leimasinkortti ! joo moro. siinä me sitten makan kanssa hiihdeltiin ruhallisesti ja aika randomilla pysähdyttiin oikeeseen paikkaan ja löydettiin tintti ja sanna <:
oiskohan sitten ollu pölkky? siis suomeksi paperisilppuri eli meidän kielellä munanleikkuri. onnistu meidän vartiolta lähes täydellisesti, kivin kätevyys kisan aikana <3 tykättiin.
hmm, 112 taisi olla nexxxt. meni aika jees silleen, munois vaan pitäny varmaan soittaa apua vähän aikasemmin mutta ei se oo niin justiinsa :D mun mielestä me saatiin siitä kuitenkin ihan kohtuulliset pisteet ?
en jaksa luetella kaikkia lauantain rasteja erikseen mutta päästiin kuitenkin ampumaan (rasti väärässä paikassa, joo terve), tekemään nakkikasvissosekeittoa <3 ihanaa. jaaa ööö en tiedä.
sitten, me oltiin menossa jollekkin näistä lukuisista rasteista ja mentiin "kiertävää" moottorikelkkareittiä, joo olihan siellä melkeen reitit :D tarmottiin sitten puoleenreiteen olevassa lumihangessa sukset kädessä jonka jälkeen kun päästiin perille, sanna ei enää saanutkaan suksee jalkaan ja se reistaili koko loppumatkan. niin joo, makan sauva oli katkennu jo ensimmäisellä rastilla 8`DD onneks tintti oli kannustava: EI OO ENÄÄN KUN KAKS JA PUOLI TOLPAN VÄLIÄ ! joka käänty muutamaks kilometrikis..:DDD
yörastille me päästiin joskus öpaut puol kasi ja pystytettiin aika nopee laavu ja kaikki meidän tehtävät jäikin sitten vähän vähemmälle :DD tehtiin me tosi hyvää venäläistä medium keittoo missä liemi oli smetanaa <3 oi ihanaaa. :D kelpais varmaan teillekkin. kätevyyksiä ei tehty juuri ollenkaan yörastilla, tintti tosin urhoollisesti yritti tehdä meille sitä jotain 8 litran laatikkohommaa, pirunnyrkkiä ei edes yritetty, joo kiitti ei. mentiin joskus puol kaks ehkä nukkumaan ja oli aika pirun kylmä ! heräsin ihan jumalattoman monta kertaa sen yön aikana. ai kamala, mutta oli vähän hyvä mieli kun sannan herätyskello soi ja tiedettiin että me saadaan jatkaa kohta matkaa <<:

sunnuntai:
nojaa, eipä sunnuntaissa oikeen ole mitään kerrottavaa, kaikki tehtävät oli aika läpijuoksua, tehtiin ja menttiin. tehtiin ja mentiin. paitsi jumppaustehtävä oli ihana <3 pparas. säälittävä suoritus kun helpoimmissa kohissa joku nimeltä mainitsematon maijjju kaatuu :DD no, me kyllä parannettiin loppua kohden.
kun päästiin maaliin, oli niiiiiiiiiiiiiiin voittajafiilis ! mentiin heti syömään <3 makaroonilaatikkoo ja juotiin ihan ylipaljon (meidän omat juomat oli pelkkää jäätä), hyvä olo.
sen jälkeen mentiin saunaan ja saatiin melkein kaikki paska naamalta pois ja sitten me vaan höntsäiltiin..sitten olikin palkintojenjako ja meidät, kuningaspari julistettiin piirin talvipt-kisojen sinisen sarjan voittajaksi !

me siis todella ollaan hengissä !
SISUPARTIOLAISET!
näissä olosuhteissa ihan hyvä suoritus!

jeppp, kiitti tytöt, oli loppujenlopuksi ihan hyvä reissu <<:

kiitos tästä päivästä se oli kivaPerjantai 09.02.2007 19:39

tää saattaa sitten olla näitä viimesiä kivoja päiviä, en ymmärrä mikä ihmeen idea on lähtee tuonne jääkylmään tuiskuun ja pakkaseen jonnekkin piirinmestaruus kilpailuihin keskellä talvee ? niin, partiossa ei oo mitään järkee.
hullujen hommaa.
mutta on tässä yks hyväkin puoli, ME, KUNINGASPARI OLEMME JO NYT PIIRINMESTAREITA !
*aplodeja* kiitoskiitoskiitoskiitos.

ja kokoonpanommehan on:
marjut alias maiju isokangas
marjukka alias makka källi
sanna jykylä
eeva-stiina alias tintti väätäinen

näillä mennään ;>> huomenna lähtö 6.30. saa tulla saattamaan ja antamaan viimeiset onnentoivotukset ennen raaaaakaa koitosta :D

mun tavaratkin on jo pakattu, jumalaton määrä en mää muuta tiiä. varmaan enemmän ku sillon ku lähin pinjalle. hullua.
ja me ollaan siellä yks yö :oo yksi, kohtalokas yö...

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.02.2007 19:06

tilitin evitalle :

euronaattori sanoo:
PERKELE TUOMMOINEN ROTTANAAMA EI SINUN RAKKAUSELÄMÄÄSI TUHOA
euronaattori sanoo:
mä rupeen terminaattoriks ja varastan ton vaatteet.. no ei.. mä vaan deletoin sen

>> maiju repes.

hyvä mieliTiistai 06.02.2007 21:35

öö, kenellä on hyvä mieli? kenellä? kenellä?

maijulla

[Ei aihetta]Maanantai 05.02.2007 18:07

mietitköhän sää yhtään miltä muista tuntuu?
tosin onhan se oma napa tietysti se paras napa, mutta jossain se on rajan mentävä.
ihan oikeesti nainen.

empppppu <3Keskiviikko 31.01.2007 20:35

emppuhei mä haluisin sun vierees nukkuu <3
haluisin mönkii teidän lattial viltti pääs ja leikkii koiraa.
haluisin halaa sua kovaa.


MAIJULLA ON IKÄVÄ EMPPUA JOTEN VOISITTEKO YSTÄVÄLLISESTI TUTTAVALLISESTI TUODA MULLE RAHAA N. 40 EUROO ETTÄ PÄÄSEN HELSINKIIN EMPUN VIEREEN !
kiitti.

[Ei aihetta]Maanantai 29.01.2007 17:45

älkää ikinä menkö kellomäkeen.
älkää ikinä olko niin tunareita että saatte sammumaan takan 4 kertaa.
älkää ikinä hengittäkö savua.
älkääkä ikinä, ikinä syökö pyttipannua paistinpannulla missä on hiirenpaskaa.

tää oli meiän kellomäen reissu.

miehetPerjantai 26.01.2007 18:58

MAKKA sanoo:
mies
HANNA sanoo:
MIES
maiju sanoo:
MIEHET
HANNA sanoo:
Mä oon aatellu lepakoks tässä jo kesästä asti
maiju sanoo:
joo aletaan kaikki ;)
maiju sanoo:
kolmen kimppa ?
MAKKA sanoo:
joo !
HANNA sanoo:
JOO <3
MAKKA sanoo:
sit täst tulee kiva kolmiodraama ! <3
HANNA sanoo:
Tuleejoo <3
MAKKA sanoo:
<3