IRC-Galleria

kiitoshei.Sunnuntai 29.04.2007 18:19

oletko kiitos hiljaa asiasta mistä et edes kunnolla mitään tiedä ?

t. maiju

ärg.Sunnuntai 29.04.2007 17:22

äh mikä päivä :<
äiskä ja mika on huidellu tuolla jossain ja maiju on tehny kaikki paskahommat, imuroin KOKO talon ja tuli puhdasta, uskokaa pois. okei, maijun huone on vähän sotkuinen mutta imuri ei mahdu sinne :"D sitten tein vielä ruuankin.
oon vaan niin ihana lapsi <3
sitten viien aikaan pitää olla kirkolla kun on joku ihan tyhmä juhla ja siellä on kylmä enkä tiiä mitä pistän päälle ku pitää istua kirkossa, mutta sitten pitää kävelläkki :o vaikeeta.
ja makka on ihan tyhmä kun se ei vastannu mulle kun soitin sille, ja sitten mulla meni saldo ja se aukee 20 päivän päästä. joo, niin koomista että muakin naurattaa, äiti syö mun pään kun se saa tietää :D mutta, omapa on puhelin.
ett sellasta tänään. heimoihei

voi lapsi sua.Tiistai 24.04.2007 22:30

syke oli aika korkeella jo. :D
etittiin jp:n puhelinta varmaan puol tuntia, mutta ei sitä löytyny, lapsi oli unohtanu sen matikan luokkaan :DDDDDDDDDD

hyvähyvä ! <3

[Ei aihetta]Maanantai 23.04.2007 19:13

mun äiti tais olla äsken vähän ihana <3

kuuntelin mikan grace kellyä, ja mama tykkää ihan ylipaljon siitä biisistä. sit se kuuli ovelta asti että mulla soi se, ja sit se tuli tohon viereen laulaa ja hytkyy <3

naurahdin vähän.

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.04.2007 17:12

pienempikuinkolme

rukaruka <3Sunnuntai 15.04.2007 21:14

hei mää tahon takasin ! vaikka toisaalta on ihanaa olla kotona, mutta oli vähän liian lystiä.
KEILASIN TORSTAINA ELÄMÄNI ENSIMMÄISEN KERRAN !! tein kolme kaatoo. hähä. okei, mää hävisin kyllä (mikan voitin) mutta silti olin onnellinen <:
äitikin piru meni mut voittamaan ! ;s

pela lasketeltiin molemmat päivät <: 20 tuntia. eikä tunnu missään !

torstaina oli kohokohta koko reissusta, me rakennettiin lumi-ukko, itseasiassa lumi-akka.
ristimme tuon matamin elliksi <3 hän oli kaunis. laihtui aika tavalla tuossa muutaman päivän aikana, sinne elli jäi kun me lähdimme kotiin (:

eläimetTiistai 10.04.2007 21:36

meiän tanssiryhmästä löytyy kaikkea, on valasta, KÄÄRMETTÄ <3, kurkee, leijonaa, lintua ja tiikeriä. kaikki löytyy.

ps me ei hannan kanssa tykätä yhtään kannuista

!Sunnuntai 08.04.2007 16:39

maiju sai vihdoin sen saatanan tutkielman valmiiks vaikka jenni ei mulle vastannutkaan. nnoh, niin käy joskus.
oon niin onnellinen että tuo on nyt tehty <3 ah mikä tunne ! kaikki ressi hävis samantien ku sain niitattua kasan yhteen. ps kyllä siitä ihan kohtalaisen hyväkin tuli :>
äiti sitä kyllä haukku, mutta en mää sitä kuuntele :D se on ite tehny viimeks jonku superhyvän opinnäytetyön niin ei multa voi sellasta suoritusta vielä odottaa.
pääasia on se, että nyt tuokin paska on valmis ja kiikutan sen tyytyväisenä tiistaina suville ja suvin ei tartte laskee mun bilsan numeroo tämän typerän tehtävän takia :>> hyvämieli t maiju

on meillä kiva päivä tänäänLauantai 07.04.2007 22:14

heräsin megasuperaikasin. 8 aikaan ! katoin sinisen talon nallen <3 ja sit formuloita.
olin tänään antin ja sallan kans keskisellä ps. en ostanu mitään ! ;>> näin hannan,ellun ja jontun.

sitte tultiin kotiin ja salla autto mua täyttämään lukioon sitä opintokorttia vai mikälie, ensimmäiselle vuodelle maijulle tuli melkein kaikki paska-aineet joten tuloksena 32 kurssia. todettiin että kun jaksan viimeseen vuoteen asti niin sitten se on yhtä höntsäystä :>> kai mää sitten oikeesti oon sinne lukioon menossa ;o ei tätä voi uskoo ! sen päivän kun näkis että maiju sais valkolakin niin voi pojat ! <3

näin tänään jennyn jota en oo nähny viimeks kun sillon ku olin ehk seittemän vee ! oli ihan sikakivaaaa :>> nähään huomennakin. hii. tänään on ollut hyvä päivä, paitsi että en saa ikinä valmiiks mun bilsan tutkielmaa koska jenni ei vastaa mun kysymyksiin ja möksään sille :D no en mä jenni sulle oikeesti oo suuttunu, haluan ne vastaukset vaan äkkiä koska muuten en saa sitä ikinäikinä valmiiks ja sitten suvi ei tykkää :<<

on meillä kiva päivä tänään

>> lähetään kuulemma jonnekkin kokolle. hyrr. ps POIKA SUN PITI TULLA MEIDÄN MUKAAN MUTTA OOT IHAN TYHMÄ KOSKA ET TUUKKAAN ! en puhu sulle enää ikinä.

eipä se muna taaskaan itkusta pitene.Perjantai 06.04.2007 21:09

ääää byhyy :<<
mun saldo meni umpeen, ja sattumalta lähen muutaman päivän päästä rukalle enkä voi tekstata kellekkään. voi vitunvitunvittu.
oon ihan erakoitunu muusta maailmasta taas 21 päivään asti :s
helvetti !