IRC-Galleria

kiva päivä.Torstai 19.11.2009 19:26

menin kahentoista jälkeen abc kattoo juusoo, saunista ja raivioo. sit mietittiin siinä että mihin lähetää ja yks vaihtoehto oli seinäjoki. ei kuitenkaan lähdetty sinne ku ellu joutuu olee koko illan koulussa.
hetki siinä sitten pohdittiin ja päätettii et lähetään sinne minne kolikko ohjaa, lähdettii ajamaan meskariin päin ja sain idean et mennään soiniin sieltä hautakylän kautta meidän mökille. mentiin siis sitten sinne ja käytiin röökillä. siitä paineltiin soinin keskustaan ja käytiin k-kaupassa.

soinista lähdettiin liikenneympyrästä kohti alajärveä, jossa päätettiin mennä käymääm lidlissä :---D etittiin sitä aika vitun kauan ja kerättiin puhtia alajärven ässän edessä. siinä sit pohdittii et kehdataanko kysyä joltai paikalliselta ja ruvettii heittää iha vitun paskaa juttua. raivion hyvällä englannilla "this is we corsa" "ne puhuu alajärvee, ei me ymmärretä". lidl löydettii ja kävin hakee pojille yhet ja sit limppaa.

alajärveltä lähdettiin kohti kuortanetta jossa käytiin sitten s-marketissa ja raivio ja juuso toi mulle piltin ja suklaavanukasta kermavaahdolla<3 poltettiin myös siellä.

kuortaneelta päästeltii alavutta kohti jossa käytii abc vessassa ja pelattii pelikoneita ja poltettii röökiä.

alavudelta tultiin sitten liesjärven kautta ähtäriin. :>>
maakuntamatkailu on jees ja bensa nykyää halpaa kuten rantsi totes.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.