IRC-Galleria

make^^^^

make^^^^

.: SiperianHusky :.
Tänään oli taas aivan ihana olla töissä. oikeesti. Krematoin itseni melkein.

Jouduin hiomaan teräsrakenteita halliin ja sitten hitsaamaan ne seinään kiinni.

Noh, päivä alkoi silleen etten saanu sitä saatanan hitsauskonetta toimimaan vaa se jähmetti puikon teräkseen kiinni. uskokaa, se on todella ärsyttävää. Olin flippaamisen partaalla, jopa hitsauskypärä oli huurtunut pelkästä vitutuksesta.

Jotta saa tehdä tulitöitä työmaalla pitää olla tulityökortti ja mestarin tekemä tulityö lupa. joten mukana pitää olla aina palosammutin jne. (onneksi)

Ensin tapahtui tämä. hitsaessani tolppaa aloin haistaa käryä ja ihanaa lämpöä jalassa. Yht´äkkiä tanssin siinä polkkaa ku kenkä sytty tulee. Eikä tämä lopu siihen.

Kun leikkasin rautapaloja rälläkällä aloin haistamaan TAAS käryä, takki sytty tulee ja hakkasin sitä kohtaa ja tietenkään se ei autanut ja heitin sen maahan ja juuri ennen kun tallasin sen palavan kohdan päälle, takki syttyi ilmiliekkeihin. noh onneksi oli palosammutin vieressä.

Vein vanhan takin roskikseen ja hain toisen takin päälle. Ja TAAS. sain samanlailla takin tulee toisen kerran mutta sain sammutettua sen enne kuin tuli taas mitää roviota siitä. nyt siinä taskussa reikä.

ja nyt vasta kaiken tämän jälkeen uskon että kyllä se saatanan kipinä voi sytyttää tosi helposti muuta tavaraa. PRKL! ku vitutti. Uskokaa kylläpä nauratti työpäivän jälkeen koko asia.Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.