IRC-Galleria

make^^^^

make^^^^

.: SiperianHusky :.
Löysin kummallisen sivun, jossa vertaillaan kahden Yhdysvaltojen presidentin, Abraham Lincolnin ja John F. Kennedyn elämänkaaria.

Abraham Lincoln valittiin kongressiin vuonna 1846. John F. Kennedy sata vuotta myöhemmin 1946. Lincoln valittiin presidentiksi 1860, Kennedy sata vuotta myöhemmin 1960. Kummankin presidentin nimessä on seitsemän kirjainta, ja kumpaakin ammuttiin päähän. Molemmat murhattiin perjantaina. Lincolnin sihteerin sukunimi oli kennedy. Kennedyn sihteerin sukunimi oli Lincoln.
Kummankin presidentin seuraajan etunimessä oli 6 kirjainta, ja kummankin sukunimi oli Johnson. Lincolnin seuraaja Andrew Johnson syntyi vuonna 1808. Kennedyn seuraaja Lyndon Johnson syntyi 1908.
Lincolnin murhannut John Wilkes Booth syntyi vuonna 1839, Kennedyn murhaaja Lee Harvey oswald syntyi vuonna 1939. Kummankin murhaajan nimi on kolme osainen, ja kummassakin nimessä 15 kirjainta.
abraham Lincoln kuoli teatterissa, jonka nimi oli Kennedy. kennedy kuoli autossa, jonka merkki oli Lincoln. John Wilkes Booth pakeni teatterista ja saatiin kiinni varastosta. Lee Harvey oswald pakeni varastosta ja saatiin kiinni teatterista. sekä Booth että Oswald murhattiin ennen oikeudenkäyntiä.
ja kaiken huipuksi: Viikkoa ennen murhaansa Lincoln oli Monroessa, Marylandissa. Kennedy puolestaan oli viikko ennen murhaansa Marilyn Monroen kanssa.

Lincoln-Kennedy sivu loppuu toteamukseen:
- Voidaanko ajatella, että tätä maailmaa hallitsevat sellaiset voimat, joita todellisuudessa emme tunne?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.