IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

Yöllä on aikaa...Perjantai 11.05.2007 06:10

...vaikka pienen tekstin pätkän väsäämiseen. Katton puolella silmällä "hitskokin" ohjelman loppua (loppuu muuten ihan näillä minuuteilla, eli puol kolme) ja surffaan... Ei väsytä, vaikkei se kai ihmekään kun nukuin ekaa kertaa piiiiitkiin aikoihin yli puolen päivän. Noh, toisaalta kyllä ihan mukavaa kun ei tarvi aamulla huolehtia heräämisestä, kun koulu on finito tältä keväältä.

Parit uusintatentit (saksa ja matkailupalveluiden laatu) olis tuossa ens viikolla, joihin toki pitäis lukea, ja sen aloitankin huomenna töiden jälkeen. Mulla kun on vain yksi kone pestävänä, ja kun pääsen pääkallopaikalle jo kello 1400, niin mun pitäis olla kotona jo ennen kuutta! :) Eri asia tosin on, jos pomo ilmoittaa josko voisin pestä yhdet ekstrakoneet, niihin menee normaalisti kolmisen varttia. Paitsi, että.... Huomenna niihin koneisiin pitäis tehdä hapanpesu, jota mulle ei oo opetettu... Taitaa siis olla joko kali pesu tai oppimisurakka edessä. Noh, juokseepahan palkka koko ajan. Odotan muutenkin innolla kesää ja kesän tilinauhoja, että paljonkohan sitä ehtii 3,5kk tienaamaan ja jääkö mitään säästöön siitäkin huolimatta, että mulla on melkoisesti ostettavaa kesän aikana. Hope so!

Niin, Seinäjoen reissu on taas takana, eilen (tai siis keskiviikkona) kotiuduin 5 yötä kestävän visiitin jälkeen vähän sekavissa fiiliksissä. Koskaan ennemmin ei oo Seinäjoelta lähteminen ollu yhtä vaikeaa. Äidillekin sanoin, kuinka en enää yhtään ihmettele sitä, että monet palaa opiskelujen jälkeen kotipaikkakunnalleen. Jokin Seinäjoessa viehättää, vaikka minäkin kovaa vannoin aikoinani, että kun kerran sieltä pääsen pois, en enää koskaan palaa takaisin. Tottahan se voi ollakin, koska haluan silti katsella mitä Suomella tai ulkomailla on mulle tarjottavana niin työpaikan perässä oon silti valmis muuttamaan vaikka Inariin, mutta kyllä mä aion katsella töitä myös Seinäjoen lähettyviltä, sitten jos sellainen tunne tulee, että on aika asettua jonnekin. Pohjanmaa ja peltojen paskanhaju on kuitenkin verissä, ei sille mitään mahda. Kaikkeen tuollaiseen nyt on kuitenkin vielä aikaa, mutta sen verran päätin, että aion tästä lähtien päästä edes kerran tai pari kuussa käymään Seinäjoella. Tulee vaihtelua täällä olemiseen ja on jotain mitä suunnitella.

On vaan matkanteko aika kallista ja hankalaa, varsinkin Rapen kanssa (vaikka hauskinta matkustamisessa onkin just se, että sen tekee koiran kanssa!). Kun oikein alkaa räknäämään niin ensin linkkalippu Hämeenlinnaan maksaa 7,40e (mahdollisesti Rapesta 2,70e), sitten junalippu multa 16,10e ja Rapelta 5e. Paluumatkalta samat summat niin jos oikein lasken, mun Pohjanmaan vierailuni maksaa 57e jos Rapesta ei oteta kumpaankaan suuntaan hintaa ja _62,40e_ jos otetaan molemmista! Mieletön taksa yhdestä kokonaisesta päivästä (koska jos menen perjantaina illalla ja lähden sunnuntaina iltapäivällä, ei tuu loppuviimein vietettyä kauheesti aikaa perillä). Huhhuh!

[välihehkutus]Ai niin, pitää leijonia muistaa hehkuttaa, kun muistaa: HYVÄ SUOMI JA HYVÄ JELLONAT!!![/välihehkutus]

Taitaa juttu niin rönsyillä, että paree kun menis vaan nukkumaan. Ei ihme kyllä vieläkään väsytä vaikka kello on jo yli kolme (ja ei, en oo kirjoittanu tätä juttua puolta tuntia, oon surffannu samalla muilla nettisivuilla ja pitäny taukoja :P). Huomenna vois aamupäivästä lähteä Rapsun kans lenkille ja heittelemään palloa sille ja sit kerrankin syödä ihan omaa laittamaa, oikeaa ruokaa. :)

Hyvää yötä!

]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.