IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

MAMMAN MURUKULTA SENIORI-IKÄÄN!!Sunnuntai 03.06.2007 15:32

Mietin äsken, miksi Rapen syntymäpäivä tuntuu nyt niin spesiaalilta, mutta kai se johtuu siitä, että viime vuonna olin armeijassa ja viikonloppuisin oli niin paljon kaikkea, ettei ehtinyt miettimään mamman murukultaa... Nyt on mietitty senkin edestä! :D Eilen päivä alkoi lyhyellä (ja rauhallisella kuumuuden takia) kävelylenkillä lelukauppaan (eli siis lemmikkieläinliikkeeseen), josta ostin Rapelle aktivointilelun, eli sellaisen johon saa nappuloita sisälle ja kun lelua pyörittää, nappuloita tippuu pienestä aukosta hiljakseen. Kuvaa on luvassa mamman murukulta -kansioon. x) Ensin Rape ei tajunnut ideaa, vaan se alkoi puremaan lelua ja pyöritti vaan hetkittäin palloa, mutta sitten kun se pääsi jyvälle, niin aiai, voi sitä keksimisen riemua! Parveke rytisi (en anna tulla sen pallon kans sisälle, vaan Rape leikkii sillä parvekkeella) ja kauhea kolina kaikui kun tää rullaa palloa eestaas. Pystyin kuulemaan, kuinka aivot raksutti pojan pienissä aivoissa, miten pallosta niitä nameja oikein tulee ja kuinka se kokeili ja testas eri tekniikoita. Sen oikein näki päällepäin, kuinka tää pohti asiaa. :) Söpöläinen!

Sunnuntai pukkaa päälle ja huomenna alkais taas työviikko. Vähän sekavat fiilikset, kun muutan aluetta salaatin pakkauksesta juurespuolelle. Sielä sit aktiiviset pari viikkoa opettelemassa koko lafkan haastavimman alueen pesemistä. Saattaa tulla parit ärräpäät viikon aikana, jeh. Toisaalta toivon, että tulis kunnon työpäiviä, että palkka olis pikkusen parempi (kun tämän perehdytyksen aikana en saa urakkapalkkaa vaan tuntitaksan mukaan) ja toisaalta rukoilen, ettei sentään mitään 10h päiviä, että pääsen ihmisten aikaan talosta poiskin. Ja siinä vaiheessa pitää ajatella Rapeakin. Luojan kiitos mulla ei oo koulua tai muuta menoa, niin Rape jää vaan kerran päivässä yksin. Ideaali olis mennä töihin joskus 1300-1400 pintaan tai sit jos pääsis siinä 2100 kinkamilla pois niin olisin erittäin tyytyväinen. Vaan ennen juhannusta menee kyllä varmasti yötöiksi, koska pomo kehui, että silloin juurespuoli lopettaa noin ehkä 2100 pintaan ja mitä siitä on sit seitsemänkin tuntia eteenpäin, kello on yöllä neljä, kun pääsen kotiin. Mut sitä kestää onneksi vaan pari viikkoa, eikä kesällä oo sit muita juhlia joiden takia tuotanto menis kolmeen vuoroon. Pomokin sanoi, ettei juhannus oo niin kiireinen kuin vappu. Ja mieluummin teen kaks viikkoa neljään asti yöllä töitä, kuin 6 viikkoa kahteen asti niinku ennen pääsiäistä ja vappua.

Toivottavasti ei tuolla juurespuolella menisi into koko työhön, oon niin tyytyväinen ollut koko kevään siihen, että ei ole oikeastaan kertaakaan vituttanut olla töissä, ei edes yövuoron aikaan. Pelottaa, että kun otan nyt ison ja haastavan alueen vastuulleni, kyllästyn ja turhaudun koko työhön enkä sitten syksyllä pääse enää innostukseen kiinni. Noh, sen näkee sitten. Pääasia on että palkka juoksee, ja saa vuokran ja muut laskut maksettua. Muulla ei ole väliä.

Ai niin, jos sen verran juttelee työasioista vielä, että pidin perjantaina töissä ekan taukoni!! Tuntui hassulta ja oli kyllä aika tylsää.. Mulla jäi siis luppoaikaa vajaan tunnin verran kun sain alue a:n pestyä eikä tuotanto ollu vielä lopettanu alue b:ssä. Istu siinä sit kurahousut jalassa lukemassa Gloriaa ja sen uusimpia trendivinkkejä niin tunnet sellaistakin itsesääliä, ettei tosikaan! :D

Tänään pääsen muuten kattomaan kaverin (pinkisti-punk) uutta koiranpentua, olisiko se nyt noin 9 vkoa vanha jackrusselinpenikka, Peppi. Siitä on mieletön ikuisuus kulunut, kun oon viimeksi ollut koiranpennusta kosketusetäisyydellä, joten ennen susiluolaan menoa täytyy aktivoida kaikki suojakilvet ja torjuntaohjelmat koirakuumeen varalta. x) Saattaa olla, ettei ne auta, eli kun pääsen kotiin, päädyn luultavasti nettiin kattomaan vapaita koiranpentuja. Siinä vaiheessä pitää itselle vaan hokea, että "sulla on Rape, sulla on Rape, sulla on Rape" tai että "ei ole varaa, ei ole varaa, ei ole varaa". Toivottavasti edes toinen mantroista toimii.

Mutta nyt, ah, päivän synttärisankarille annos napukoita ja juhlapäivän kunniaksi viiliä joukkoon ja sit ulos. ->


SÃ¥ long!

]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.