IRC-Galleria

mar_jo

mar_jo

minä minä minä, eikä kukaan muu

Blogimerkintä

- Vanhempi »

että näin.Perjantai 16.02.2007 17:45

10.02.2007
Hui kauhistus, mun kuva on netissä, koko maailmankaikkeus pääsee kattoo niitä :) Eli vihdoin ja viimein irc on mun käytössä...hui saatana
Janin tuparit, saunomista ja paljastuksia elämästä, on se elämä sitten ihmeellistä.
11.02.2007
Krapulapäivä, kauheeta mättöö ja sotaelokuvia. Kahvilla kaverilla jonka Libanonissa elelevä asuinkumppanikin oli kotiutunu taas hetkeks, mitä ihmettä se sielä teki :)?
Vuosisadan idea, MÄ LÄHDEN HALLIIN TÖIHIN, ei se oo ku 80 km suuntaansa, mutta mitäpä sitä ei hyvän työpaikan takia tekis :))
12.02.2007
Vitutus päivä, palapelin rakentamista...eikö tää tuu koskaan valmiiks, alkaa toi usko loppuman..
Seinien tuijottelua, tänään tuijotuksen kohteena makuuhuoneen seinät.
13.02.2007
Mikä ihana tiistai päivä, myöhään unetusta ja blondeilua. Kotiavaimet lens hissikuiluun, en ymmärrä voiko kukaan muu onnistua tälläsessä, no onneks pelastava piru-jani oli kotona, pääsin takaste sisälle..En saanu isännöitsijää kiinni, eli avaimet on hyvässä tallessa...
Illalla etukäteen ystävänpäivähempeilyä..uui ku söpöö <3
14.02.2007 HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!!
Kauheella kiireellä aamulla ylös, että ehtii työkkärin infotilaisuuteen (ettei VAAN tuu karenssia), harmi vaan ku pääsin tapahtumapaikalle huomasinki lapusta että se olikin vasta huomenna..noh mitäs pienistä...
Noh hukkareissu tai ei, hääkuteet oli pakko käydä ny shoppailemassa, voi sitä vitutuksen määrää.
Isäinnöitsijä edelleen piilossahukassa, avaimet edelleen hissikuilussa...
15.02.2007
No nyt sitten työkkärin infotilaisuuteen, josta ei kyllä mitään taas kostunu, ei edes kahvitarjoilua..kauheella kiireellä takaste kotii että ehtii parturiin halliin, täytyyhän sitä ny häissä olla juurikasvut piilossa, ja olihan se kiva saada lisää vetyä päähän, ettei kukaan vaan ymmärrä mua väärin.
Illalla lisää hiusten (-ja parran värjäilyä) ja lumoutumista talvisota-leffan parissa, olikin taas niin lumoava leffa, että oikein nukahdin.
16.02.2007
Isännöitsijäkin oli päättäny pistää puhelimensa päälle, tosin kertoi että hissiyhtiö voi auttaa asiassa, ei muuta ku hissiin ettimään puhelinnumeroo, nämä sitten kertoivat että hissin seuraava huolto o vasta maaliskuussa jolloin avaimet on mahdollista saada maksutta sieltä, mutta jos mä haluun ne heti, maksaa se mulle 100 euroo, ihanan kallista.
Sitten tango-delirium mopin kanssa, eli siivouspäivä, kylläpä on taas puhtoista, ja päätä särkee kaikkien puhdistusaineiden hajut ku ne sekottuu keskenään.
Litra kahvia naamaan ja baanalle.
Huomisiin häihin valmistauumista, sixpäkki kaljaa kaupasta ja naamio naamaan, kai sitä jonkun ihon kuorinnanki vois suorittaa, hioa ja vetästä lakkaa kynsille, onhan ne sentään mun leikki-isosiskon häät. Voi tziis...

Olipas taas viikko, ei ooo helppoo työttömälläkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.