IRC-Galleria

mar_jo

mar_jo

minä minä minä, eikä kukaan muu

wehei!!!Lauantai 16.06.2007 21:09

kukkuu :)
Ohhoh, kylläpä elämä parissa viikossa heitti kaiken taas erilaiseks ku mitä se oli kaks viikkoo sitten :)
Eli ensiksikin tuo mun parempi puoliskoni pudotti miinan mun niskalihaksilleni ja kosas mua siinä sitten :) ja tokihan minä myöntyvästi vastasin, nyt sitten killuu sormukset sormissa ja joka aamu täytyy tarkistaa että se siinä vielä on :)
Sitten, uus työpaikka avautu mulle tossa viime torstaina, meikkis on taas hoitsu. Eikä paskempi duuni ollenkaan, mutta täytyy tässä kyllä sen verran sanoa, että ei mulla Lidlistäkään pahaa sanaa oo sanottavana. Lidli on hyvin pitkälti sellanen työpaikka että jos sinne menee on oltava valmis tekemään töitä, kassaneidit on sitten erikseen (niitä aliarvostamatta). Itse vaan en niin kauheasti tuosta kassalla istumisesta tykänny, enempi lavojen purku ja kaikki muu sähltäminen oli mun makuuni :) työkavereita kauhee iku tietenkin, kyllä niihin kolmessa kuukaudessa ehti kiintymään jo ihan mukavasti :( Mutta siis uus työpaikka on ja onnellinen olen.
Sitten kaiken hyvän päälle oltiin tuossa paremman puoliskon ja vanhempien kanssa Viron mailla käymässä, kaikin puolin oikein mukava reissu, kännissä oltiin ja enemmänkin oltais voitu olla :)
Kauheet suunnitelmat oli kaikkia vaatteita shoppailla mut paskat mä sieltä mitään osannu ostaa ku ne myyjät hyökki sieltä kimppuun ku yleiset syyttävät, osta tämä tämä olla hyvä paita, sinun koko tule tänne, siis oh my god. Vitun myyjät ku tajuaisivat että niillä ois miljoona kertaa parempi myynti ku jättäis asiakkaat rauhaan. perkele niin.
Nyt tässä sitten kotona istuskelen ja kaivan verta peräsuolestani ku kattelen provinssirock 2007 suoraa lähetystä, voin kertoo että ehkä enemmän ku mitää haluisin nyt olla provinssissa kännissä kuuntelemassa musaa niinku edellisinäkin vuosina. Mut juu ens vuos tulee aina, ja eiköhän viime vuotisen provinssin jälkeen oo ihan tervettäkin yks pikku tauko pitää, sen verran kovat härdellit oli. Mut ei voi mitään et hiukan kaihertaa :)
Mitäs vielä, tässähän tää menee, juhannuskin tulee sieltä hurjaa vauhtia ja mikäs siinä kesä alkaa sit juhannuksen jälkeen ollakkin jo ohi ja syksyä ootteleen, no ei vaa.
Jeba jee, pietääs lippu korkeella ja rakastakaamme toisiamme, tosin mä ja janne ollaan sit varattuja mut rakastakaa te toisianne ni me rakastetaan ittejämme :) nii ja tietenki toisiamme :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.