IRC-Galleria

mar_jo

mar_jo

minä minä minä, eikä kukaan muu

.etten näin.Keskiviikko 28.02.2007 23:42

24.02.2007 LÄKSIÄISET
Huhhuu, lauantai ja pilepäivä, aamusta asti päivä oikein mukava, paremman puoliskon lähettyä töihin, alkaa pileisiin valmistautuminen.
Hiuksia laitoin ainakin tunnin ja silti ne jäi törröttään, mitä sitten, meikki valmiiks vartissa. Koko aamu mesetystä pileitten pitäjän kanssa, tunnelma nousussa.
Välissä vähän pyykin pesua ja silitystä.
Sitten ajo-ohjeet enirolta ja matkaan.
pileet käyntiin, mikäs siinä ku mökki täynnä hallillaisia, siinä sitten dokkailtiin ja juteltii mukavia, saarenmaa pullo hukkui illan aikan mukavasti nassuun ja viimein baariin.
Saatiin houkuteltua vielä yks hallillainen mukaan mytkeisiin, virhe, mun mielestä jos on yli kolmen hengen porukka hallilaisia liikenteessä, ne sais ampua :)
Kännissä ku ankat baarissa, vähä tanssilattian raiskausta, ja yllättäen baari-illan lopuks pieni joukkotappelu istuinpaikoista..yllätys.
Noh, viikon idea taas, lähetää jatkoille, Leuan työ, saunomista ja ydinvoima keskustelua, ysti avautuu mun paremmalle puoliskolle hallilais-joukon yhteenkuuluvuuden tunteesta...näin juuri. Viimein kello kuus kaikki painaa pään tyynyyn..
25.02.2007
Aamulla ylös, voi tziis mikä olo, teki kyllä mieli lähtee testailee omia siipiä parvekkeelta, jätin sitten väliin.
Vähän pakollisia krapulakuvia, ja lets go lehmät...ei oo ehkä hetkeen taas hävettäny nii paljoo ku siinä kampauksessa ja niissä vaatteissa seilata ympäri tamperetta, jeah beibe.
Krapulamätön hakeminen ja sitä sitten naamaan, olo kohentuu hetki hetkeltä, kaupan kautta kotiin ja unta palloon...siinä se sunnuntai mukavasti sitten menikin, välillä nukahtaessa ja herätessä..
Kävihän siinä kälykin tarjomassa parit loiventavat paremmalle puoliskolleni, mä oon ainakin kahden viikon viinalakossa, ei jumalauta mun maksa sanoo ittensä ihan just irti jos tää homma ei vähä rauhotu.
Saispa töitä. :)
Rakastan.
26.02.2007
muanantai. Ihanan pitkät yöunet, varmaa yhteensä se kakstoista tuntia, silti iha vätys olo.
Iltapäivällä elämän pohtimista jälleen syvällisesti, voi vittu mitä paskaa, siis tämmönen pohtiminen :)
Sitte fiskarssit käteen ja hullun kiilto silmiin, demonin nylkeminen alkaa, siinä heilahti oikein mukavasti pari tuntia ja demoni muuttu iha hipin näköseks, tui tui.
Irkkailua ja jaanuskan kans elämän raadollisuutta pohtien puhelimessa ainakin tunti, no ei vais.
Työhaastattelukin lähenee, pitäs varman panostaa vähä...
Avaimetkin palautettiin hissikuilusta, joku mukava poitsu ne laitto postiluukusta sisään ja soitti perään että ei kai mun koira vaan syö avaimia kun oli kuullu koiran haukuntaa sisältä-kyllä se demoni tähä mennessä o iha koirannappuloihin tyytyny :)
Illalla joku hetkukohtaus netin välityksellä, ihme settiä, kyl me hallilaiset sitte osataan nää hommat :) kannattasko harkita terapiaa menoo?
27.02.2007
Tuusdaagen, yleensä viikon vittumaisin,mutta eipä tänään.
Jälleen pitkät yöunet, nukutaan ny varastoon jos kohta alkaa työelämä ni sinä ei paljoo nukuta
enää :)
Nojoo, aamulla sain taas kuulla mun yöllisistä häröilyistä, kauheita painajaisunia ja sängyn panemista (-tai hevosella ratsastamista :)), välillä mä kyllä todella säälin tota mun parempata puoliskoa..
Käly aamupäivävierailulla ja demonin kiusimista, kauppaan ja kotia.
Joku ihme iltapäiväväsy ja tunnin (vai jopa puolentoista) päiväunet, ei jumalauta pitäskö tästä väsymyksestä jo huolestua, vai onko musta tulossa jo vanha?
Sit kahvia nassuun jotta jaksaa nää päivän perinteiset ja pakolliset liikunnalliset suoritukset, lenkille ja hiukan lihaskuntoilua, hyvä ku oman perseen taas saa ylös-noh parempi sekin ku ei mitään :)
jotai ihme heruherutouhua irkissä, aina ei pysty käsittään ihmisiä :) toisaalta vaikee mun o ketää käsittää ku ittensäki kans tekeepi välil tiukkaa :)
Kappas liittokin on sitten vihdoin ja viimein päättänyt muistaa mua pienellä korvauksella tästä työttömyydestä-on se suomi sitten mukava paikka asua elää ja yritellä,näimpä näin.
Hohhoh, huomenna keskiviikko ja aikainen herätys, vanhuksetkin sieltä tulevat kyläilemään, niin ihanaa nähä niitäkin :)
Huomiseen siis.
28.02.2007
Se olis sitten kuukauden vika päivä. Helmikuu onkin vuoden vittumaisin kuukausi, vähiten päiviä, ja kylmin kuukausi.
Jaahas keskiviikko ja aikainen herätys, ei taas aamulla ainuttakaan järkevää ajatusta päässä.
Pyykin pesua ja vanhempienkans treffaamista, siinäpä se päivä sitten menikin, että voi olla tylsää :)
jepsun kepsun illalla sitten digipoksin asennusta (en minä suinkaan asentanut), ja nyt kun näkyy canalit sun muut ni jes, voi kattoo yökaudet vaik pornoo, voiko enää elämä paremmaks muuttua :)
01.03.2007
Hahaa torstai ja kuukauden eka päivä, ei tässä kyllä juhlimista oo, kauhia jännitys huomisen takia päällä.
Jaahas siivoomisekshan tää päivä sitten meni, jälleen kerran pölyrätti teki nii kiiltävää jälkee, että wow ja oli taas nii ihanaa nauttia kaikkia puhistusaineita tollai niinko hajuaistin kautta :) hih.
Juups, mitäpä muuta, hervotonta mesetystä ja muutenkin outoo oloo taas, puhelimessa jutustelua mitä ihmeellisempien tapausten kanssa. Ja joku heruttaa taas jotain, ei pysty ymmärtää, hassua.
Tässähän tää, taidanpa pistää ajoissa pään tyynyyn, ei nyt taas jaksais :)
02.03.2007
Todellinen hajotuksien perjantai, viittiikö mitään edes kirjottaa ku menee nii purnaamiseks.
Aamusti aikasesti ylös että ehtii työhaastatteluun,josta ei sitten sen enempää. Sitten pari "mukavaa" puhelua ja päivä pilalla.
Sitten mun ihana ysti oli kehittäny itelleen keuhkokuumen, raukkaparka ihan horkassa, päivystykseen jonotteleen. Täytyy oikein ihmetellä että mihi helvettii ne meidän veroeurot oikein menee ku kahden minuutin tutkimuksen takia saa jonotella semmoset kolme ja puoli tuntia, ei hääviä. Toinen siinä ihan horkassa vieressä täristen ja "kiireellisemmät" otetaan ensin.
Pientä sanailua paremman puoliskon kanssa.
Kotiin ja täys hajoominen, oliskos taas omien siipien käyttövalmius millanen?
Kälyn kanssa testaileen pari lähiöbubia ja kälyn jäädessä heruttaan mä kotiin ja sauna päälle. Rikoin muuten alkoholisopimustakin, join sitten yhden pullon ja yhden tuopin kaljaa, oih daam :)
Mitäpä vielä, vannon että huomenna en persettäni ennen kahtatoista liikauta mihinkään suuntaan, sen verran paha on olla. Näin tänään, ei tämmösiä päiviä enää, jookosta?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.