IRC-Galleria

-Maanantai 27.10.2008 19:04

Hassua, että hotellin seitsemännen kerroksen ikkunalaudalla istuessa hyvää musiikkia kuunnellessa minulle tulee mieleen kirjoittaa esitteiden seasta napattuun muistilehtioon S-Marketin takana makaavasta jäniksen raadosta. Toivottavasti lehtiöön jäi painojälkiä ja huoneeseen majoittuu seuraavaksi joku tarkkasilmäinen ja utelias. Haluaisin nähdä hänen ilmeensä, kun hän pahaa aavistamatta näkeekin kauppalistan sijaan kuvauksen verisistä korvista ja nyljetystä nahasta.

Vaikka olen pelästynyt raatoa jo kaksi kertaa, ja on melko surullistakin nähdä moinen tapaus, oli se kuitenkin melko konkreettinen tapa todistaa minulle, että täällä on jotain kettuja tai susia. Tätä tietoa nimittäin tarvitsen kun saan hyvän päähänpiston lähteä yöllä lenkille pilkkopimeälle puoliksi metsän joukossa kulkevalle hiekkatielle. Mikä voikaan olla parempi yllyke juoksemiselle kuin verinen rusakko verkkokalvoilla ja mielikuva verenhimoisesta sudesta, joka hyvin mielellään maistaisi jalkaani mikäli pysähtyisin hengittämään rappiollisuudesta taantuneilla keuhkoillani.

Oskar Matzerath on uusi paras ystäväni. Pidän hänestä ainakin nyt kun hän on silmissäni vielä lapsi, se nerokas kolmevuotias, joka hyppäsi kellarin rappusilta.

Onneksi minut on myrkytetty. On hienoa omistaa syy laiskottelulle. Tosin olonikin on niin myrkytetty, etten mielellään mitään tekisikään. Edes katsoisi televisiota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.