IRC-Galleria

marsluotain

marsluotain

lomat pidetty

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 22:04

Eipä sais valittaa helteestä. Autos hikoilee nyt kyllä. Juhlis tuli käytyä, ylpeehän tosta serkun tytöstä saa olla. Toivottavasti hän pääsee tahtomallensa alalle, vaikka helppoo se ei tuu olemaan.

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 13:02

Koulun juhla ohi. Olen nyt muistaakseni käynyt jokaisessa juhlassa missä lapset ovat olleet. Haikeetahan tuo on aina niille jotka koulun lopettavat. Omilla lapsilla on vaikeudet, vähän erilaiset, siks on surullista kun eksän kanssa on välit poikki. Mutta elämä ei oo helppoa.

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 10:16

Toukokuun viimeistä viedään. Menen laste koulunpäättäjäisiin. Ainakin hyvä ilma tulee lasten aloittaa kesälomansa.

[Ei aihetta]Perjantai 30.05.2008 23:20

Viikonloppu alkanut. Tänään töissä tuntu väsyneeltä. Yritin ahkeroida, mutta aina veto poissa loppupäivästä.

Keskustelin äsken exkälyn miehen kanssa, heillä oli tullut enkelilapsi. Surullista. Hautajaiset on ke eessä. Vähän toi häivytti omat murheet taaemmaksi, kun ajatteli heidän asiaansa. Voi vain kuvitella heidän surunsa ja vie aikansa toipua siitä.

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 00:14

Työnohjauksesta tullut. Taas kerran miettii, mitä kenellekin annetaan kannettavaksi. Asiat eivät ole yksinkertaisia, varsinkaa nuo parisuhdeasiat. Joitakin ihmisiä koetellaan aika paljon elämässä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.05.2008 19:44

Kotona kääntämässä. Lämmintä oli aamusella paremmin kuin muina viikon aamuina, nytkin ihan lämmintä, mutta tuulee edelleenki. Päivätyössä oli kiirutta, mutta en niin väsynyt onneks ollut kuin eilen.

Nyt kohta taas pyörä kohti Tamperetta. Onneks ens yö saa nukkua rauhassa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.05.2008 07:47

Keskiviikko aamu, yö homma tehtynä. Väsyttää kyl tolkuttomasti. Eilen tuli kylmä pyöräilessä, pohjois tuuli kyllä viilentää. Nyt vaan toivoo, ettei vilustanut itteään.

Eilen kuuntelin ihmisten murheita. Osa on ihan niitä näita ja vakisoittajia. Yhden paikan päällä käyneen asiakaskin oli. Taas vähän erilainen tapaus mitä on tullut vastaan. Tuntu, että täs olikin taas vähäks aikaa tuota asiaa.

Tänään viel pitäis jaksaa työnohjauksessa käydä. Menee tääkin ilta sit nopeesti.

[Ei aihetta]Tiistai 27.05.2008 07:04

Yöhomma tehty ja kahvit juotu, tietty syöty. Ei oikein pääse tavasta eroon, järkevämpi olis mennä nukkumaan ja vasta juoda aamukahvit ja syödä ennen töihin menoa. Eipä tullut hallaa, vaik luvattiinki. Linnut lauleli ja puput juoksenteli. Aika järkkyä, tääl Nokial noita pupuja juoksentelee alvariinsa, city-pupuja.

Tänään pitkä päivä, töiden jälkeen menen kuuntelemaan ihmisten murheita, toivottavasti ei kovin surullisia tapauksia.

[Ei aihetta]Maanantai 26.05.2008 20:40

uusi viikko käynnissä, kova tuuli siel käy vaikka lämmintä onkin. Tos kun tulin kotiin päin niin yhdes kohtaa oikein hiekka lensi kun kävi puhuri sopivasti.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.05.2008 22:07

Sunnuntai. Tänään kun tuol auringossa olin niin tuntu ottavan. Hitsi, kun ei ruskettu oikein. Tein pyärälenkin aamusella, tapasin lapseni pitkästä aikaa, he tulivat serkulle. Poika ruskettuu, tosin hällä palaa korvat, kuten oli taas nytki tapahtunu, likka on vaalee ihoinen.

Huomenna tulee 4000 km täyteen, yes, 2000 km viel niin tavoite on täynnä.

Ens lauantaina pitää mennä kattomaan lasten koulujuhlaa, sit iltasella käyn serkun likan ylioppilas juhlis. Vasta neljältä sinne on kutsuttu, eipä tartte kauaa siel olla, ilmeisesti äiti tulee tänne veljen kyydis ja koiruuskin tulee. Veli menee kaverille mökille ja hakkee sit äidin su poijes.